Neću TV pretplatu

Такозвано "судство" није у стању да процесуира ни редовне "предметe", а камо ли пар десетина или стотина хиљада оних који нису плаћали претплату. Још после ове реформе, неће стићи, јер док се они не пресаберу, наступиће рок застаре, хахахаха....

Poslednja izmena:
Hm..i ja sam tako nesto nacuo da sve to zastareva posle odredjenog vremena..trebalo bi videti sa nekim pravnikom da li nas stvarno mogu tuziti i tako to..a ako ste primetili nema na RTSu vise one price da placamo, da ce neplatise nagrabusiti..znate onaj diiiivni spot?!

oslobodjen tv preplate..........:per:

a akko si oslobodjen rekao si sa svedocima da nemas tv niti radio u kuci???
e ovako ja nisam placala jedno 2 godine tv pretplatu jer placam kablovsku i zasto bih rekoh pa sam se resila da ne placam pre 2 meseca stize mi oppomena pred utuzenje i da platim dug na 3 rate kako su odredili oni i sta cu da se ne bih vulkal po sudovima sa bebom ja uzmem i platim to :( a inace pretplata za tv nije samo za t nego i za radio prijemnike takoreci sa svega u kuci sto imas a da mozes da vidis i slusas(ton-slika)..isto tako akd placate registraciju za kola takodje placate rts-u jedno 800 dinara za radio..e sad mm kaze nema radio a placa pa za koji djavo a ako hoces da budes resen toga onda trebas da ides i da sa svedocima prijavis da nemas radio i tv aparate..a sramota sto mi to placamo a recimo rts kanale mozete svuda u svetu besplatno da pratite preko interneta i sad sto mi placamo a neko ne ???ne kapiram???

Nije problem meni to da placam..ali sta ako ja NECU da gledam RTS kao sto ga i ne gledam? Ako ste bili sposobni da nam uvalite to da placamo e onda budite sposobni da nama koji necemo da gledamo shit od kanala iskljucite to i 'mirna Backa'....

Tako većina rezonuje...
Inače,jednog čoveka tužili i on opet nije hteo da plati,pa zaglavio letos na sud.Bili god. odmori,malo sudija,pa im samo i ove tužbe falile.On sročio priču o koje čemu,tj.o situaciji u zemlji,politici i tako,pa se ispričao sa sudijom.Tako mu i ovaj prizna da ne plaća pretplatu i oslobodi ga tužbe i daljeg plaćanja.

Evo da ne bude da se niko od NEplatisa ne javlja .
Ja NEplacam :rumenko: ( :zskace: ) , od prvog dana .
Vise i neznam od kad je to . Lepo otcepim deo za struju ( perforirano) i dobro pazim da ne preplatim . Cak , uvek stavim par dinara manje jer nikad se nezna dal ce doci do provere merenja pa se ispostavi da ima viska i onda ode Tijanicu :zper:

TV skoro pa da i ne gledam . Vrlo retko i ciljane emisije .
Kablovsku placam uredno i jos uvek nisam dobila neku tuzbu od gore pomenutog .
Kad stigne , ceracemo se :whistling:

Evo da ne bude da se niko od NEplatisa ne javlja .
Ja NEplacam :rumenko: ( :zskace: ) , od prvog dana .
Vise i neznam od kad je to . Lepo otcepim deo za struju ( perforirano) i dobro pazim da ne preplatim . Cak , uvek stavim par dinara manje jer nikad se nezna dal ce doci do provere merenja pa se ispostavi da ima viska i onda ode Tijanicu :zper:

TV skoro pa da i ne gledam . Vrlo retko i ciljane emisije .
Kablovsku placam uredno i jos uvek nisam dobila neku tuzbu od gore pomenutog .
Kad stigne , ceracemo se :whistling:

Ni ja ne placam od pocetka da vidim kako ce me naterati da platim:whistling::whistling:

ovde plaćam jer iznajmljujem stan i onda me gazdarica smara...

porodično, naravno ne plaća se. iz moralno-logičnih razloga

zašto plaćati uslugu koju ne koristiš? zašto je svako obavezan da gleda RTS? zašto od para koje dobijaju od budžeta i komecijale još i pretplata im treba? gde baš da se plaća uz račun za struju? zašto oni koji imaju kablovsku plaćaju rts kolko i sve ostale kanale, nek se dogovore sa kablovskim operaterima pa ko neće da gleda rts nek ga skrembluju i nek ne plaća? kad mi RTS odgovori na ovo, možda i uzmem u razmatranje...

Пре бих рекао професионални медиј...

......koji vrti jedne te iste serije i filmove zadnjih 20 godina.ALAL VERA

Ponekad uleti i neki film ili serija od pre Hrista tj.preko 30-40 godina stara i vrapci je zapamtili.

Prvo idemo u srecne ljude preko blaga i pozorista u kuci do babinog sela do boljeg zivota do zikine zenidbe preko kamiondzije ponovo jasu preko valtera i sarajeva a tu je i lud zbunjen i normalan koji ceka belu ladju da zaplovi otpisanim prletom na kanalima RTS .
DOBAR I UGODAN PRIJEM
A ZIVELE PARE OD NARODA

Poslednja izmena:
......koji vrti jedne te iste serije i filmove zadnjih 20 godina.ALAL VERA

Ponekad uleti i neki film ili serija od pre Hrista tj.preko 30-40 godina stara i vrapci je zapamtili.

Prvo idemo u srecne ljude preko blaga i pozorista u kuci do babinog sela do boljeg zivota do zikine zenidbe preko kamiondzije ponovo jasu preko valtera i sarajeva a tu je i lud zbunjen i normalan koji ceka belu ladju da zaplovi otpisanim prletom na kanalima RTS .
DOBAR I UGODAN PRIJEM
A ZIVELE PARE OD NARODA

Филмови и серије нису критеријуми за квалитет програма. :)

Back