1
16 god
Gost
koliko je pouzdano da decko stane pre nego sto svrsi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Incognito:1%![]()
A cak i da stane, male kapljice sperme izadju i pre nego sto svrsi... pa ti vidi...
Kao sto ti rekoh, kondom, kondom, i nista sem kondoma!
Incognito:Kad si vec zapela, radi sta hoces... Tvoj je zivot, pa se kockaj sa istim koliko hoces... Nakljukaj se antibebi pilulama, pa posle uzmi i 'pilulu za dan posle'... A sto se zaraza tice, e tu ti ni bog ne moze pomoci...
A mogu te upoznati sa jednom devojkom koja ti moze objasniti kako je to roditi dete sa 16 godina![]()
Baby Kate:Inco,da nisi ti malo sexofobican?(koji glup izraz...)
ma apstinencija je najpouzdanija.16 god:koliko je pouzdano da decko stane pre nego sto svrsi?
16 god:koliko je pouzdano da decko stane pre nego sto svrsi?
16 god:koliko je pouzdano da decko stane pre nego sto svrsi?
a shta doruchkujete?nemesis:16 god:koliko je pouzdano da decko stane pre nego sto svrsi?
zavisi ...
ja sam sa mojom dragom 3 godine
devet meseci i devet dana
znamo se jedno godinu dana pre toga
imamo aktivan i veoma divlji sex
ona josh nije trudna ... kondomi samo posle
prvog snoshaja ...![]()
Anonymous:sto se tice plodnih dana racuna se da ne mozes da ostanes trudna 3 dana posle menstruacije i 5 pred ocekivanu menstruaciju ali to nije sigurno
50-50 ili u prevodu pola-pola!16 god:koliko je pouzdano da decko stane pre nego sto svrsi?
Margott:a shta doruchkujete?nemesis:16 god:koliko je pouzdano da decko stane pre nego sto svrsi?
zavisi ...
ja sam sa mojom dragom 3 godine
devet meseci i devet dana
znamo se jedno godinu dana pre toga
imamo aktivan i veoma divlji sex
ona josh nije trudna ... kondomi samo posle
prvog snoshaja ...![]()
![]()
![]()
![]()