ne

Kada se dovoljan broj puta opecete, tako da resite da stojite sa strane dureci se kako vise nikad ne zelite da zalozite vatru, kako prevazilazite to?
I kada vas odbije neko ko vam je bio bas bitan, pa postanete paralizovani u musko zenskim odnosima i strah vam se uvuce u kosti, kako se nosite sa tim?

Pre svega, dovoljan broj puta varira od osobe do osobe.

Shvatiš u životu da ti je sve ili se uključi ili nemoj, nema tu malo ću da igram, malo neću, tada obično završiš negde na pola puta i to se nikad ne završi dobro za tu osobu, jer u odnosima nema na pola takvi odnosi nikad ne donesu ništa normalno i dugotrajno.

I bitno je shvatiti da nisi manje vredna jer te odbio neko baš bitan, kome si ti sve bila baš bitna pa si odbila... To uvek gledam kao na ono neko jelo ne znači da je loše, možda samo nije po nečijem ukusu, ne treba primati stvari lično i srcu. Konsoliduj se malo sa razmišljanjem i stavovima i izađi "među svet", topla preporuka.
 
Prakticno resenje kada su strahovi takve vrste u pitanju je ono obicno - ici protiv strahova i pored svih neugodnih osecaja. Prvo jedan korak, pa dva, sve dok strah ne nestane, ili prestane biti prevelika kocnica.
Obicno se kaze : " Kada se osetis spreman, skocis u prazno" i docekas se na noge....
 
Kako?

Msm postoji mogucnost uzivanja a da dexu ne upoznajes sa njim, niti da im stvaras bilo kakav pritisak, ili prosto i da znaju za njega kao tvog prijatelja...
Ne vidim cime decu ugrozava tvoj ljubavni zivot
Naletanjem na budalu. Mislim ja razmisljam o svim potencijalnim mogucim scenarijima o kojima normalni ljudi ne razmisljaju.

A ne, necu da krijem od njih..doduse jesam jednom bila na dejtu, on me pratio kuci, naletim na sina, bio do radnje, pa sam se krila od njega :lol:
 
Kada se dovoljan broj puta opecete, tako da resite da stojite sa strane dureci se kako vise nikad ne zelite da zalozite vatru, kako prevazilazite to?
I kada vas odbije neko ko vam je bio bas bitan, pa postanete paralizovani u musko zenskim odnosima i strah vam se uvuce u kosti, kako se nosite sa tim?
Ako si "no" men,...onda ćeš i dobiti "no" !
Pravilo kosmičke pravde.
Zatvoreni sistem je block out,...tako da ništa i ne može tako privući.
Strah je možda i donegde opravdan, ali je nažalost i parališući!
Svaki strah je moguće pobediti, "direktno mu se naj.bati majke"!
 
Otvaram se prema univerzumu, ommmm, otvaram se...
Ne, u pravu si sve sto si rekla
Skupiš petlju, stisneš zube ,tresu ti se zubi,...a'l ako nešto rešiš, univerzum je već pola na tvojoj strani.
Othervise,...mućak!
Nažalost, ali "klin se samo klinom izbija"!
P.s.Ovo sa kosmičkom pravdom sam doduše malo nalupala, ali je to, to u principu.:think:
Promeni način razmišljanja i shvatanja stvari ili se bolje prilagodi situaciji! Budi fleksibilnija, što se kaže.
 
Poslednja izmena:
Malo je neobično da te odbije neko ko ti je postao jako bitan, jer ako je došlo do toga da ti je neko postao baš bitan onda bi to trebalo da podrazumeva već neki izgrađen odnos, a odbijanje onda jedino može da usledi ako si u tom odnosu friendozovan a da nisi ni svestan. Ili nešto drugo... Recimo u priči sa drugim ljudima sam shvatio da su mnogi bili ti koji su odbijali jer nisu bili spremni za nešto, nisu imali emotivnog samopouzdanja i slično, a želeli su.

Ja sam se opekao doduše... I shvatio sam da ne treba čekati, ne da ti se osoba uvuče pod kožu i da prema njoj razviješ naklonost, već korak treba praviti čim pre, prvi put kada pomisliš na to.

Jer da, odbijanje kasnije baš ume da zaboli.

A ovako kada te odbije neko u startu nekom, nema tu neke izgubljene ljubavi i agonije.
 
Jedno dve godine bez čitanja crne hronike, neš prevaziđeš svoje strahove ali možda zaboraviš i upustiš se u odnose sa muškarcima.

---

Ako požuriš mož da navataš ***** pre neg nam se nebo sruši na glavu, izbije treći svetski rat ili kakva katastrofa.
 
Uhvatio me komfortizam, devojke posmatram iz daleka ali već duže vreme ne pomišljam kako bi mi bilo lepo sa nekim.
Ne trudim se ni malo i kao takav odbijam sve. Na flertovanje više ne reagujem, čak sam i izgubio mogućnost da primetim ako neko flertuje sa mnom.
Znam da mogu to da promenim ali najgora stvar od svega je da to ne želim.
Bar za sada.
Nisam povređen trenutno, jednostavno ne vidim više poentu.
 

Back
Top