gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ebes fudbal kad je pica u pitanju..e dečaci, el biste vi pre prcali nešto ili gledali neku utakmicu lige šampiona?
a za devojčice pitanje.. kako izlazite na kraj sa tim fanatičnim ljubiteljima fudbala i/ili drugih sportova?
ne gledam tv. utakmicu nisam odgledao 8 godina.
Ako je tacno ono sto sam procitao ovde moze oba da se uglave, poluvreme, produzeci, reklame...
ebes fudbal kad je pica u pitanju..![]()
ne gledam tv. utakmicu nisam odgledao 8 godina.
naci ne gledam uopste mogu komotno da se jave sve zainteresovane dostupan 24/7e dečaci, el biste vi pre prcali nešto ili gledali neku utakmicu lige šampiona?
a za devojčice pitanje.. kako izlazite na kraj sa tim fanatičnim ljubiteljima fudbala i/ili drugih sportova?
Odreci cu se u crkvi sa svecom u ruci pred oltarom trajno gledanja fudbala ako treba, samo da je ribica pored menevi ste divni dečaci..![]()
e dečaci, el biste vi pre prcali nešto ili gledali neku utakmicu lige šampiona?
meni brate stvarno nije jasna ta pomama za fudbalom...em svi znaju da se to namešta, da se krade, em su fudbaleri mahom glupi ko noć...evo baš sinoć dvojica znači dotrčala ko da ih neko juri da bi pustili teletekst da vide jel će uzmu kintu na tiket...i sve znaju...svaki transfer igrača, sve...
a ja evo ni dan danas nemam pojma šta znači ofsajd iako mi ljudi objašnjavali petsto puta, a nešto ni nemam želju da znam
isto važi i za tenis...set, gem, đus...pojma ti ja neam
misim kakvo je to pitanje...radije bi prcao nego gledo fudbal
Ni ja !
Iz tri razloga :
1. Navijam za Zvezdu,
2. Trenutno nemam šta da krešem,
3. Slušam bizgove na 2.pr.
nema ti druge nego na prvi prajd u regionu![]()
Gledam fudbal ako ima piva. Dok ima piva. Kad nestane piva, odem dalje.