Ne znam

gost 445101

zmajka
Poruka
45.745
e dečaci, el biste vi pre prcali nešto ili gledali neku utakmicu lige šampiona?

a za devojčice pitanje.. kako izlazite na kraj sa tim fanatičnim ljubiteljima fudbala i/ili drugih sportova?

Ne volim fudbal, gledam kad moram tj. kada igra tim za koji neko od mojih drugova navija.

Ne drzi mi paznju jednostavno, mada i to kada se gleda ne gleda se aktivno, samo se zacuti kada je neka dobra akcija, prokomentarise.

e dečaci, el biste vi pre prcali nešto ili gledali neku utakmicu lige šampiona?

a za devojčice pitanje.. kako izlazite na kraj sa tim fanatičnim ljubiteljima fudbala i/ili drugih sportova?

meni brate stvarno nije jasna ta pomama za fudbalom...em svi znaju da se to namešta, da se krade, em su fudbaleri mahom glupi ko noć...evo baš sinoć dvojica znači dotrčala ko da ih neko juri da bi pustili teletekst da vide jel će uzmu kintu na tiket...i sve znaju...svaki transfer igrača, sve...
a ja evo ni dan danas nemam pojma šta znači ofsajd iako mi ljudi objašnjavali petsto puta, a nešto ni nemam želju da znam
isto važi i za tenis...set, gem, đus...pojma ti ja neam
misim kakvo je to pitanje...radije bi prcao nego gledo fudbal

meni brate stvarno nije jasna ta pomama za fudbalom...em svi znaju da se to namešta, da se krade, em su fudbaleri mahom glupi ko noć...evo baš sinoć dvojica znači dotrčala ko da ih neko juri da bi pustili teletekst da vide jel će uzmu kintu na tiket...i sve znaju...svaki transfer igrača, sve...
a ja evo ni dan danas nemam pojma šta znači ofsajd iako mi ljudi objašnjavali petsto puta, a nešto ni nemam želju da znam
isto važi i za tenis...set, gem, đus...pojma ti ja neam
misim kakvo je to pitanje...radije bi prcao nego gledo fudbal

Zanimljivije je kada igraju dame Dee, manje leze na travi i vole igru za razliku od muskih kolega.
Tada je igra daleko lepsa za oko :)

nema ti druge nego na prvi prajd u regionu:D

Da, jeb'em Čedu "šmrk - šmrka" ?
Neka, fala....
Ja bih rađe Jecu "fidelinku".....!
Malko je oblajznula, ali ne mari.

- - - - - - - - - -

Gledam fudbal ako ima piva. Dok ima piva. Kad nestane piva, odem dalje.

Nemoj pivo, dobićeš stomačinu.
Odagnaćeš verenike, misliće da si trudna.
Tuci "martini" ili džin - tonik !

Jbg. Zavisi od utakmice i zavisi sa kim je sex. Ako je redovni partner u pitanju ne vidim sto bi bas morao zrtvovati taj termin kad je mozes imati bilo kad, plus ako je duza veza vise ti je pun **** sexa sa njom. Ako bi se radilo o situaciji neka opasna riba i ponuda vazi samo tu vece onda bi zavisilo od atraktivnosti protivnika i faze takmicenja. Npr. el clasico je sigurno vrijedniji od neke usputne jebacine.

Back