Ne znam šta hoću, ali krstarica je dosadna

Nervirator

Džomba
VIP
Poruka
97.582
Dosta puta nailazimo na komentare kako je krstarica dosadna, da nema zanimljivih tema, da samo par ljudi trpa copy&paste članke bez pravog povoda za priču...
Ali, koliko smo sami krivi za to? Mali broj se potrudi da pokrene temu o nečemu što ga interesuje.

Zato i zaključak:
"Ne znam šta hoću, ali krstarica je dosadna"

1765148639781.png

Da li i za sve drugo u životu čekate da vam neko servira?

Jasno je da Gugl i AI generalno može da ti da odgovore na mnoga pitanja, ali ne na sve.

Ono što nedostaje je lično iskustvo, pogotovo na lokalnom nivou. Siguran sam da ima ljudi koji bi mogli da podele iskustvo sa drugima ali iz ovog ili onog razloga to ne rade.

A, ako se svi tako ponašamo, onda ni AI neće moći da ti pomogne, jer nema odakle da dobije informacije.

Dakle, zajednica je bitna. Bez deljenja iskustva postajemo pretmet manipulacije kroz izmanipulisane odgovore na netu.

Pored rečenice da je Krstarica dosadna, među prvim komentarima pojavi se i ovaj " Već smo pisali o ovoj temi". Pretraga pokaže da se o temi diskutovalo ali iz nekog drugog ugla.

Jednom ili dva puta sam otvorila ličnu temu ali nije bilo mnogo komentara. Razmišljam o još jednoj ličnoj temi ali će ona sigurno posle par komentara postati politička tema...a realno nema veze sa politikom.

Dosta puta nailazimo na komentare kako je krstarica dosadna, da nema zanimljivih tema, da samo par ljudi trpa copy&paste članke bez pravog povoda za priču...
Ali, koliko smo sami krivi za to? Mali broj se potrudi da pokrene temu o nečemu što ga interesuje.

Zato i zaključak:
"Ne znam šta hoću, ali krstarica je dosadna"

Pogledajte prilog 1829467

Da li i za sve drugo u životu čekate da vam neko servira?
Krstarica je sve,samo ne dosadna.To sto neki prave propuste,vecinu ovde ne pogadja.

nije bila , ali je crenula putem dosade , bili su ovde dobri clanovi forumasice i firumasi , i dobrih tema i discusije na te teme , ali
dodje padavicarca i odmah zacluca temu , obrise pola discusije
zasto
da bi nene copi paste teme , usput o c0jima pojma si nema, bili na top listi
c0ja se prepozna u ovome do veceri dobice temperaturu i caslicu

Pored rečenice da je Krstarica dosadna, među prvim komentarima pojavi se i ovaj " Već smo pisali o ovoj temi". Pretraga pokaže da se o temi diskutovalo ali iz nekog drugog ugla.

Jednom ili dva puta sam otvorila ličnu temu ali nije bilo mnogo komentara. Razmišljam o još jednoj ličnoj temi ali će ona sigurno posle par komentara postati politička tema...a realno nema veze sa politikom.
Mozda zato sto su modovi 15 godina aktivno ratovali sa temama koje su bile ''slicne'' ili vec postavljane..
Ili zato sto su more tema sa potencijalom za razgovor gasili pod izgovorom oftopika i obrazlozenjem "imate kafanu za taj tip price"

Bukvalno su demotivisali ljude da aktivno participiraju :(

Onda su ljudi kao odgovor na to poceli sa zajebancijom i trolovanjem sto je dodatno obesmislilo svrhu

I sada smo u fazi mod spama kopi pejst vesti i kurioziteta sa gugla koje smo svi videli vec pre dve godine..

Back