Ne znam gde sta da radim vise!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam devojku i pre jedno 2 nedelje je otisla na more, do tad smo se culi svaki dan vidjali svaki drugi i kad smo bili zajedno savrsenije nije moglo biti :D
Rekla mi je ono da se nikad nie osecala sigurnije i neke stvari je prvi put samnom probala :D
U svakom slucaju bilo nam je lepo... Onda je otisla na more gledali smo se preko skajpa skoro svaki dan 10-20 min smo pricali kakav je kome bio dan i tako to.
Onda je dosao mrtvi petak 19.07 je** mu ja sve. Tada smo pricali i rekla mi je aj cujemo se sutra ali nista do danas nijedna poruka!!! nista!!! ja ono necu da je smaram na moru je
neka se odmori i sva ta sranja ali brate brinem koji vrag sta se tamo desava... Onda sam postao frik i trazio sta je radila na face-u i video da je bilo nekih aktivnosti.
U sustini ne mogu da je skiem sa uma stalno mi grize potiljak i sanjam kako je sa nekim drugim... Morao sam sa nekim ovo da podelim onako annimski :D

Hvala... Saveti i komentari su dobrodosli.
još jedan zaljubljeni tip zbog čega je postao podložan manipulacijama svoje drage...

pa kako ne zna, kad je video da je bila online a njemu je govorila kako ne moze da mu se javi jer nema net...sto ga savetujes da vise veruje njoj nego svojim ocima

da sam video da je online sada bi bio sam... nego sam video da je lajkovala neke statuse i slike i njena drugarica koja je bila sa njom u sobi je postavljala slike i ova moja je lakovala te slike to je bila ta aktivnost

da sam video da je online sada bi bio sam... nego sam video da je lajkovala neke statuse i slike i njena drugarica koja je bila sa njom u sobi je postavljala slike i ova moja je lakovala te slike to je bila ta aktivnost

pa cim je lajkovala morala je u nekom trenutku biti online...nije sija nego vrat, al tvoja stvar svakako, uradices sta ti hoces

još jedan zaljubljeni tip zbog čega je postao podložan manipulacijama svoje drage...

Kasno si se ukljucio Dee...Svasta se izdesavalo u medjuvremenu. :roll:

E ovako ljudi... Nasli smo se, video sam joj u licu da joj je bilo drago cak je i ono malo poskocila ljubili smo se otisli na kalis gledali zalazak sucna ljubili se jos malo duvao je vetar nije nam bilo vrucina sve je bilo do jaja. Onda sam ja izokola krenuo pricu sto se nije javljala i sve to. Ona kaze da nije imala odakle. Ja sam znao da su je roditelji pustili ako se bude javljala svaki dan. I onda mi je rekla da se cak ni svojima nije javljala i da su je ubili zbog toga i sve to. Reko sam joj da sam se do jaja pokidao ali ono kroz smeh da ne bude da sam ocajnik. Barem ne pred njom. Jaooo njen parfem na mojim rukama... Izgleda da je sve ok. Dok smo se ljubili ja sam je pitao da li je tamo bila nevaljala i ona kaze da jeste. Ja je pitam da li treba oko neceg da se brinem (sve smo to pricali dok smo se ljubili) ona krenula da se smeje i kaze a ti sumnjas u mene. Ja kazem nikako. I onda smo se jos ljubili drzali ruke onda smo malo pricali o nekim stvarima :D Pa smo gledali severnjacu. I onda je ona morala da krene da bi stigla da se vidi i sa drugaricama. Sve je bilo kao po starom sve je isto nije se nesto promenila samo je pocrnela. Dosla je malo pre mene iako smo se dogovorili u 8 ja sam dosao 15 min ranije a ona pre mene lol pricala je sa nekim na telefonu prvo sam prosao pored nje nisam mogao da je prepoznam :D
I malo sam obilazio to mesto gde me je ona cekala razmisljajuci o poenti zivota :D i o vama sta ste sve rekli da je radila. Iskreno mislim da me nije prevarila, i da cemo lepo nastaviti od sad.
Samo ima jedan problem... Ona 5. ide u Grcku sa celom porodicom i ostaje tamo 10 dana... U ebenu zdipu materinuu!!!!

Pa dobro,mozda bi najbolje bilo da ovo bude epilog.Ona te,zvanicno,nije prevarila,sve je u najboljem redu,volite se,super vam je bla,bla.E sad,ja da sam na tvom mestu joj ne bih bas previse verovao.

ovde niko nije pametniji posatao
tako da, covece, nemoj nista da joj pricas nego prati ponasanje
pa po tome zakljuci
ne nagadjaj sta i kako

- - - - - - - - - -

iza svakog coska stoji jedna riba koja ceka, samo vas ceka, i priliku da vas zajebe
o dios mio :dash:

a neverujem da sam toliko iskusan da mogu da provalim sta se tamo izdesavalo... Ja jako dobro detektujem kad neko laze a kod nje to ne zelim... Kad bi je jednom zaokruzio kao lazljivicu onda sta god mi bude rekla bice mi sumnjivo. Nekako kad je pricala o tome kao da sam okrenuo oci i primio to njeno kao cinjenicu. Ako je imala vremenda da nesto drka na face-u mogla je i da mi se javi. Jbt sta jedna laz moze da uradi...

a neverujem da sam toliko iskusan da mogu da provalim sta se tamo izdesavalo... Ja jako dobro detektujem kad neko laze a kod nje to ne zelim... Kad bi je jednom zaokruzio kao lazljivicu onda sta god mi bude rekla bice mi sumnjivo. Nekako kad je pricala o tome kao da sam okrenuo oci i primio to njeno kao cinjenicu. Ako je imala vremenda da nesto drka na face-u mogla je i da mi se javi. Jbt sta jedna laz moze da uradi...

pa ti si vec izgubio poverenje u nju
a to ti je kljuc svakog odnosa
a i ne poznajes je i sumljicav si i nesiguran dovoljno, ne mozes ni biti objektivan

- - - - - - - - - -

jbt jedna mala sitna laz, i evo ja u neverici... Moracu to da resim sa njom... Sto pre!

mnogo si se ti zaljubio
mozda devojka i nije toliko losa
i da ti se nije javila 4 dana nije strasno
i manite se tog fejsa vise

pa ti si vec izgubio poverenje u nju
a to ti je kljuc svakog odnosa
a i ne poznajes je i sumljicav si i nesiguran dovoljno, ne mozes ni biti objektivan

- - - - - - - - - -

mnogo si se ti zaljubio
mozda devojka i nije toliko losa
i da ti se nije javila 4 dana nije strasno
i manite se tog fejsa vise

Nije losa devojka... Mozda ja tu laz dizem u nebesa i jeste to jako sitna laz. ali ono... ne znam

meni ovde vishe nishta nije jasno...
malo sam pratio,al nikako da dodjem do kljuchnog zakljuchka...
u chemu je poenta ove teme,i ako se vec vratila i ako ste se pomirili,
zashto ne ide pod kljuch!?
dosta bre vishe,ocemo i mi malo da se ljubavishemo...:lol:

E ovako ljudi... Nasli smo se, video sam joj u licu da joj je bilo drago cak je i ono malo poskocila ljubili smo se otisli na kalis gledali zalazak sucna ljubili se jos malo duvao je vetar nije nam bilo vrucina sve je bilo do jaja. Onda sam ja izokola krenuo pricu sto se nije javljala i sve to. Ona kaze da nije imala odakle. Ja sam znao da su je roditelji pustili ako se bude javljala svaki dan. I onda mi je rekla da se cak ni svojima nije javljala i da su je ubili zbog toga i sve to. Reko sam joj da sam se do jaja pokidao ali ono kroz smeh da ne bude da sam ocajnik. Barem ne pred njom. Jaooo njen parfem na mojim rukama... Izgleda da je sve ok. Dok smo se ljubili ja sam je pitao da li je tamo bila nevaljala i ona kaze da jeste. Ja je pitam da li treba oko neceg da se brinem (sve smo to pricali dok smo se ljubili) ona krenula da se smeje i kaze a ti sumnjas u mene. Ja kazem nikako. I onda smo se jos ljubili drzali ruke onda smo malo pricali o nekim stvarima :D Pa smo gledali severnjacu. I onda je ona morala da krene da bi stigla da se vidi i sa drugaricama. Sve je bilo kao po starom sve je isto nije se nesto promenila samo je pocrnela. Dosla je malo pre mene iako smo se dogovorili u 8 ja sam dosao 15 min ranije a ona pre mene lol pricala je sa nekim na telefonu prvo sam prosao pored nje nisam mogao da je prepoznam :D
I malo sam obilazio to mesto gde me je ona cekala razmisljajuci o poenti zivota :D i o vama sta ste sve rekli da je radila. Iskreno mislim da me nije prevarila, i da cemo lepo nastaviti od sad.
Samo ima jedan problem... Ona 5. ide u Grcku sa celom porodicom i ostaje tamo 10 dana... U ebenu zdipu materinuu!!!!

Evo zasto :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back