Ne znam gde sta da radim vise!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
xaxaxaaa,,, naravno sad kad je dosla maca na vratanca odjednom puno poruka i poljubaca a dok je bila daleko i uzivala (u heftanju) , nije te zarezivala 1%...cak te indirektno i dalje ne zarezuje ,umesto da kaze vidimo se odmah duso cim otkacim moje hocu da se vidimo zarko te zelim ,ko sto su meni pisale , ona kao videcemo se ko zna kad fazzon :hahaha:...xaxaaxaa kako se betice primaju xaxaxaxaxaa

Možda ovo zvuči previše direktno i surovo ali je izgleda i skroz tačno.Filipe,mislim da se ovde dešava upravo ovo što je KiZo napisao.
U svakom slučaju ti želim puno uspeha večeras.

Da li je Ljosandra i dalje zagrejana za Fikusa, ili će Damoklov mač iznad njegove glave večeras ispuniti sve izvesniju sudbu glavnog junaka?
Da li je Sunce jedino što je opalilo Ljosandru u Sutomoru?
Da li je pred polazak još jedared osolila dupe u hladnoj vodi, ili se uputila k spačeku kabriju cajger-majstora iz caffe bara Barba u Sutomoru?
Da li su njeni koferi puniji za snošaj ili dva u odnosu na polazak?
Da li će mu SPC dozvoliti da promeni status na Fejsbuku u 'velikomučenik'?

Ah, toliko enigmi, Toliko 'da li', nigde ni nagoveštaja raspleta... do večeras!
Ostanite uz nas! :ok:
Sponzor serije Durex - rebrasti : za njeno produženo zadovoljstvo.

qppdx.gif

Da li je Ljosandra i dalje zagrejana za Fikusa, ili će Damoklov mač iznad njegove glave večeras ispuniti sve izvesniju sudbu glavnog junaka?
Da li je Sunce jedino što je opalilo Ljosandru u Sutomoru?
Da li je pred polazak još jedared osolila dupe u hladnoj vodi, ili se uputila k spačeku kabriju cajger-majstora iz caffe bara Barba u Sutomoru?
Da li su njeni koferi puniji za snošaj ili dva u odnosu na polazak?
Da li će mu SPC dozvoliti da promeni status na Fejsbuku u 'velikomučenik'?

Ah, toliko enigmi, Toliko 'da li', nigde ni nagoveštaja raspleta... do večeras!
Ostanite uz nas! :ok:
Sponzor serije Durex - rebrasti : za njeno produženo zadovoljstvo.

qppdx.gif
Koji si ti kralj! :worth:

Možda ovo zvuči previše direktno i surovo ali je izgleda i skroz tačno.Filipe,mislim da se ovde dešava upravo ovo što je KiZo napisao.
U svakom slučaju ti želim puno uspeha večeras.

i ja bih volo da je ona tako nesto napisala ali nije... znam da bih ja tako nesto napisao ali ona nije... jbg mozda je tako mislila mozda nije... mozda je sramota da se otvori kao sto je mene nekada bilo. mozda me koristi kao neku odskocnu dasku za buduce momke
niko ziv ne zna sta se u njenoj glavi desava... osim nje

i ja bih volo da je ona tako nesto napisala ali nije... znam da bih ja tako nesto napisao ali ona nije... jbg mozda je tako mislila mozda nije... mozda je sramota da se otvori kao sto je mene nekada bilo. mozda me koristi kao neku odskocnu dasku za buduce momke
niko ziv ne zna sta se u njenoj glavi desava... osim nje

Moguće je da je dole upoznala nekog pa bi sad da te otkaci na finjaka jer nezna kako će s' obzirom na to da nema razloga jer ti nisi ništa loše uradio niti si joj dao povoda za to.Pa igra na tu kartu "videćemo se,nemogu danas,ovo-ono".
Ipak,more je to.Svi se tamo uglavnom mnogo slobodnije ponašaju i te afere se često dogadjaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back