Ne znam gde sta da radim vise!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma...premlada je da bude onako...prava rospija :))!)
nije rospija i rospija nema veze sa godinama
sama cinjenica da mu ne salje smsove vec samo odrzava radio tisinu kaze da nije smrdara vec da se prepustila
sto samo dalje pise zakljucak da je ribica mlada i previse ne izivljena da bi znala da skonta love.
sve u svemu on mora da preboli a ona da se pojede da bi ona bila sutra dobra seka a on kul bata

i na kraju krajeva aj dont giv a fak

ma...premlada je da bude onako...prava rospija :))!)

E ako je neko rospijče, onda će joj odgovarati moje patofne.
Ko će Fikusu objasniti kompleksnost i globalnu neprijatnost situacije? Probajte sa 'ljubav ne poznaje granice'...

- - - - - - - - - -

ma ajde, sta si se uplasio bar uvek mozes da se predomislis...iskoristi opciju verenicki staz :lol:

Mjok, odmah čontarom kroz zid, na keca vatamo nekog rabina, valjda ima dežurni... what happens in Tesla, stays in Tesla...

nije rospija i rospija nema veze sa godinama
sama cinjenica da mu ne salje smsove vec samo odrzava radio tisinu kaze da nije smrdara vec da se prepustila
sto samo dalje pise zakljucak da je ribica mlada i previse ne izivljena da bi znala da skonta love.
sve u svemu on mora da preboli a ona da se pojede da bi ona bila sutra dobra seka a on kul bata

i na kraju krajeva aj dont giv a fak

oces rec da se...rospija ne postaje vec...:think:
moguce...moguce...

- - - - - - - - - -

Ko će Fikusu objasniti kompleksnost i globalnu neprijatnost situacije? Probajte sa 'ljubav ne poznaje granice'...

- - - - - - - - - -

Mjok, odmah čontarom kroz zid, na keca vatamo nekog rabina, valjda ima dežurni... what happens in Tesla, stays in Tesla...

kar ce..on je najelokventniji
a i upravo je vecerao :)))

- - - - - - - - - -

a sta cemo ako ti se ne svidi? :sad2:

oces rec da se...rospija ne postaje vec...:think:
moguce...moguce...

- - - - - - - - - -

kar ce..on je najelokventniji
a i upravo je vecerao :)))

Da joj ispodriguje pardoniranje?
U svakom slučaju će biti interesantno za obzervaciju...

- - - - - - - - - -

a sta cemo ako ti se ne svidi? :sad2:

Baš me briga, poznata je ličnost, a ja sam površan.
Uostalom, između ružnog pačeta i ružnog paščeta je razlika samo semantička...

Da joj ispodriguje pardoniranje?
U svakom slučaju će biti interesantno za obzervaciju...

- - - - - - - - - -

Baš me briga, poznata je ličnost, a ja sam površan.
Uostalom, između ružnog pačeta i ružnog paščeta je razlika samo semantička...

kako ti volja..odo ja da vidim sta mi radi najbolji prijatelj a ti turi cackalice na kapke, msm nije red da ti mlada promakne..i ako naidje probudite me da saljem il' Ficu il maticara :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back