- Poruka
- 85.811
al sam podrigno roletne se zatresle
zbilja odo i ja
zbilja odo i ja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

))))
...xaxaaxaa kako se betice primaju xaxaxaxaxaaNista... Javila se kad je krenula iz sutomora i to je to... ja ustao jutros u 6 posto znam da stize u 7 da se ponudim da je sacekam na stanici medjutim ceka je njena cela porodica a oni jos uvek ne znaju za mene pa nista od toga... Razmenili smo nekih 10 poruka. I putao sam je sta je planirala danas ona kaze u sustini nista ali ce biti ceo dan sa njenim roditeljima posto je nije dugo bilo. Nisam je jos pitao da se vidimo. Reko sam joj ok cujemo se kasnije. Inace poruke su i dalje normalne i pune poljubca sto mi dize nadu.
A to kasnije ne znam kad. NE znam da li da cekam sad da ona napise prva poruku ili ja smorio sam se do jaja sto nije zeljna da se vidimo i sto ona to nije prva potegla nego moram ja... U sustini smor zesci!!!!!!!
PROCITAJ SVE STO SAM NAPISAO VIDECES DA JE TAKO !
Nista... Javila se kad je krenula iz sutomora i to je to... ja ustao jutros u 6 posto znam da stize u 7 da se ponudim da je sacekam na stanici medjutim ceka je njena cela porodica a oni jos uvek ne znaju za mene pa nista od toga... Razmenili smo nekih 10 poruka. I putao sam je sta je planirala danas ona kaze u sustini nista ali ce biti ceo dan sa njenim roditeljima posto je nije dugo bilo. Nisam je jos pitao da se vidimo. Reko sam joj ok cujemo se kasnije. Inace poruke su i dalje normalne i pune poljubca sto mi dize nadu.
A to kasnije ne znam kad. NE znam da li da cekam sad da ona napise prva poruku ili ja smorio sam se do jaja sto nije zeljna da se vidimo i sto ona to nije prva potegla nego moram ja... U sustini smor zesci!!!!!!!
Kako će da znaju za tebe, vidi kaka ti je maska...
Mene iščekivanje ophrvalo, pa prespavah najavljeni dolazak... probudila me ova paščad što njuškaju okolo, ližu šta je ostalo od Milice...
Eto, niko od nas nije znao da će stići inkognito, aftobusom...

Nista... Javila se kad je krenula iz sutomora i to je to... ja ustao jutros u 6 posto znam da stize u 7 da se ponudim da je sacekam na stanici medjutim ceka je njena cela porodica a oni jos uvek ne znaju za mene pa nista od toga... Razmenili smo nekih 10 poruka. I putao sam je sta je planirala danas ona kaze u sustini nista ali ce biti ceo dan sa njenim roditeljima posto je nije dugo bilo. Nisam je jos pitao da se vidimo. Reko sam joj ok cujemo se kasnije. Inace poruke su i dalje normalne i pune poljubca sto mi dize nadu.
Samo si malo vise opsednut njome i mnooogo razmisljas i zamisljas....ah zaljubljenost
Vreme tece drugacije kad si sam i razmisljas, mnogo sporije nego kad si zauzet i okruzen ljudima. Dosta si joj slao poruke, pusti je da se odmori i vidi sa svojima, verovatno ce te zvati u toku dana da se vidite.a sto je nisi jutros pitao da se vidite danas? sta glumis?

zaljubljen
daj, neces sad ko budala cekati pored telefona...posalji joj poruku
I sta bi se desilo da si je sacekao isto kad i njeni?Znas ti ne moras da je zenis ako je sacekas ili sta si vec utripovao,bas bi bilo slatko da si to uradio,ali NE!Kompleksi su kompleksi....Nista... Javila se kad je krenula iz sutomora i to je to... ja ustao jutros u 6 posto znam da stize u 7 da se ponudim da je sacekam na stanici medjutim ceka je njena cela porodica a oni jos uvek ne znaju za mene pa nista od toga... Razmenili smo nekih 10 poruka. I putao sam je sta je planirala danas ona kaze u sustini nista ali ce biti ceo dan sa njenim roditeljima posto je nije dugo bilo. Nisam je jos pitao da se vidimo. Reko sam joj ok cujemo se kasnije. Inace poruke su i dalje normalne i pune poljubca sto mi dize nadu.

I sta bi se desilo da si je sacekao isto kad i njeni?Znas ti ne moras da je zenis ako je sacekas ili sta si vec utripovao,bas bi bilo slatko da si to uradio,ali NE!Kompleksi su kompleksi....
Mislim da bi njen cale bio jako srecan da me vidi![]()
Pa sta ako te vidi sta ce biti onda?

Mislim da bi njen cale bio jako srecan da me vidi![]()

shto? pa netjesh njega da karash?!![]()