Šta da radimo sa 25...

Muskarci uglavnom nemaju problem da budu sa zenama od 25, pogotovo oni sto su na pozicijama moci.
Tramp je stariji od Melanije 20 i kusur i niko se tome ne cudi. Cak deluje prirodno da on sa svom svojom moci i parama ima 'pravo' na mnogo mladju lepoticu, dok je nesrecni Makron babojebac
A primetila sam da se isto desava i zenama koje dobiju moc i novac. Biraju mnogo mladje lepotane (madona napr)
Sve prepisujemo od muskaraca i dobro i lose. to je nama nasa emancipacija dala

Научи га.

503121580_4002757223330675_8352292806784203630_n.jpg

Kako se bliži kraj godišnjim odmorima tako se kaguarke polako pripremaju za novu sezonu lova na piletinu :per:

Pa šta se pitaš, to su pojedinačne stvari. Nije valjda da gledaš godine. Prvo gledaš kskav je, možda je neko sa 25 dovoljno zreo. A i zavisi za šta gledaš. Oni jedva znaju da pridrže vrata, ne znaju jel su došli ili otišli
Imao je moj drugar od 23 god seks sa zenom od 38 god, i kad sam ga pitao dal je bila bolja u seksu od svih mladjih devojaka koje je imao do sad, kaze da nije.
Mi mladji vecinom mislimo da su starije zene bolje u seksu,ali izgleda da je to individualno od osobe do osobe, ima i mladjih devojaka koje znaju znanje(mislim na cure u 20-im):D.Mislim da to kakav je ko u seksu vise do mozga nego do godina,a opet mi mladji smo malo vise sirovi pa vecina nas gleda prvenstveno sebe da zadovolji,a ne i partnerku(sto bi onda znacilo da dobar seks zavisi i od zrelosti muskarca :think:)

Imao je moj drugar od 23 god seks sa zenom od 38 god, i kad sam ga pitao dal je bila bolja u seksu od svih mladjih devojaka koje je imao do sad, kaze da nije.
Mi mladji vecinom mislimo da su starije zene bolje u seksu,ali izgleda da je to individualno od osobe do osobe, ima i mladjih devojaka koje znaju znanje(mislim na cure u 20-im):D.Mislim da to kakav je ko u seksu vise do mozga nego do godina,a opet mi mladji smo malo vise sirovi pa vecina nas gleda prvenstveno sebe da zadovolji,a ne i partnerku(sto bi onda znacilo da dobar seks zavisi i od zrelosti muskarca :think:)

Svi muškarci koji misle da je stvar u umešnosti veze nemaju sa ženama!

Jedna ista žena sa nekim će biti vatrena a sa nekim klada. Kada bih ja meki a sa kojima sam imala stvarno dobar sex objasnila kako sam sa nekima bila hladna i distancirana to im se ne složilo... Jer gledaju vrlo površno na žensku strast.

Većina je nepismena

Back