- Poruka
- 41.377
Idealno možda 5 god stariji 10 max
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako misliš sponzorstvu? Ako bih i imala ozbiljnu vezu, on bi bio mojih godina ili malo stariji.
Moć je najopoinija od svih droga.Ok ja mislim na ženstvenu ženu u ženskoj tzv energiji![]()
Moć je najopoinija od svih droga.
Osećaj kontrole daje osećaj moći.
Ko se navuče na to (irelevantan je pol), teško odustaje od toga![]()
Naravno da je lepo. Samo ne znam da li je lepo i muskarcima ili dozive takvu zenu kao teret.Ništa lepše nego da se žena oseti zbrinuto
Nepoznato mi
Ceo život imam moć. Želim malo da se prepustim, da mi se ego odmori
Научи га.
![]()
a kriza srednjih godina?najbolji su u rasponu od 35-45
nevažno koliko ti imaš
U slučaju nuždea kriza srednjih godina?
Nikako. Uvek trazi ove kao ja ozenjene.godina starim muskarcem?Dal su bolji od ovih 40+?![]()
Naravno,toliko mi je dosadno u zivotuNikako. Uvek trazi ove kao ja ozenjene.![]()
Tako je. Tu samNaravno,toliko mi je dosadno u zivotu![]()
Imao je moj drugar od 23 god seks sa zenom od 38 god, i kad sam ga pitao dal je bila bolja u seksu od svih mladjih devojaka koje je imao do sad, kaze da nije.Pa šta se pitaš, to su pojedinačne stvari. Nije valjda da gledaš godine. Prvo gledaš kskav je, možda je neko sa 25 dovoljno zreo. A i zavisi za šta gledaš. Oni jedva znaju da pridrže vrata, ne znaju jel su došli ili otišli
Iskoristi ga za sex a ove starije za paregodina starim muskarcem?Dal su bolji od ovih 40+?![]()
Ovisi sta zelis od te vezeJa imam 24 i nikad ne bih mogla biti sa nekim puno starijim. Meni je sve preko 6-7 godina stariji velika razlika.
Cura kaze da su joj bas ti smora kriza srednjih godina?
Imao je moj drugar od 23 god seks sa zenom od 38 god, i kad sam ga pitao dal je bila bolja u seksu od svih mladjih devojaka koje je imao do sad, kaze da nije.
Mi mladji vecinom mislimo da su starije zene bolje u seksu,ali izgleda da je to individualno od osobe do osobe, ima i mladjih devojaka koje znaju znanje(mislim na cure u 20-im).Mislim da to kakav je ko u seksu vise do mozga nego do godina,a opet mi mladji smo malo vise sirovi pa vecina nas gleda prvenstveno sebe da zadovolji,a ne i partnerku(sto bi onda znacilo da dobar seks zavisi i od zrelosti muskarca
)
godina starim muskarcem?Dal su bolji od ovih 40+?![]()