ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
Ti ne.
Pa normalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ne.
Pa ti ne znas sve detalje?
Pa normalno.
a i mislim ne valja ti to kao cujete se svakih 20 minuta,to je preterivanje,treba malo da se udari ceznja.eto i ja kad god bih pozeleo da razmenim koju sa nekom tamo devojkom suzdrzao bih se,da bih udario ceznju.e sad koliko god da ste bliski,moras da joj pokazes da i ti imas svoj zivot,ali da ipak ne moze stalno da se titra oko nje.eto neki moj savet.
Naravno da ne znam,sad sam iscitala,... moze porukica na skajp, fejs, e-mail, sta li...pricekaj pa vidi, mesec dana je jako kratko vreme da nekoga upoznas...
Ni ja tebi ne verujem.
- - - - - - - - - -
Savet,prva vrata levo.
izvini,a ko si ti.prasina?
Sta ti to u glavi?
nesto sto ti mozes samo da sanjas.mozak.
a izgovor zasto ti se nije javljala lako ce naci, a ti ces progutati, ako si zaljubljen. ovo pod uslovom da je ispali taj na moru.ima i muskaraca i zena koji nece da kazu ende, nego samo prestanu da se javljaju. ili je nasla drugoga, pa u zavisnosti kako joj bude sa tim drugim odlucice o tvojoj sudbini.a izgovor zasto ti se nije javljala lako ce naci, a ti ces progutati, ako si zaljubljen. ovo pod uslovom da je ispali taj na moru.
Pao joj mobilni u vodu.
Sta dramite?
barem moji fon tako funkcionise. i osusio se i opet proradio.barem moji fon tako funkcionise.
ne ulivaj mu laznu nadu.
ne treba uopste da je se seti. to bi mu bila greska.
Naslov ti je ko stvoren za moje trenutno stanje, ali tema Ne...
Savet opusti se koliko mozes jer ne vredi da nekog drzis na povocu, nije valjda da bas mora da skajpujete svaki dan. Stvaras sebi presiju i sta mislis kako je bilo generacijama kad nije bilo neta, fejsa, skajpa, a retko i telefona : ))
Posalji joj neki sms - ic, ne gusi je, ti je ne mozes spreciti nicim ako je ona nesto naumila, a mozda samo nece da se cujete svaki dan nego da odmori.
Ne ostaje valjda na tom moru celo leto, a?![]()
probao sam da je zovem nije dostupna a kad pricam sa njom na skajpu nekako mi je toplo oko srca... a vidi se da je i njoj tako. Ali ova 4 danaa gde je otisla devojka,mislim konkretno? cg? Grcka? ma opusteno,neces da se zenis pa da se cimas toliko.sacekaj da se vrati sa mora,ako se vec nije vratila,pa popricajte u 4 oka ako te vec nesto muci u vezi nje.