Ne znam gde sta da radim vise!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a i mislim ne valja ti to kao cujete se svakih 20 minuta,to je preterivanje,treba malo da se udari ceznja.eto i ja kad god bih pozeleo da razmenim koju sa nekom tamo devojkom suzdrzao bih se,da bih udario ceznju.e sad koliko god da ste bliski,moras da joj pokazes da i ti imas svoj zivot,ali da ipak ne moze stalno da se titra oko nje.eto neki moj savet.

Ni ja tebi ne verujem.

- - - - - - - - - -

a i mislim ne valja ti to kao cujete se svakih 20 minuta,to je preterivanje,treba malo da se udari ceznja.eto i ja kad god bih pozeleo da razmenim koju sa nekom tamo devojkom suzdrzao bih se,da bih udario ceznju.e sad koliko god da ste bliski,moras da joj pokazes da i ti imas svoj zivot,ali da ipak ne moze stalno da se titra oko nje.eto neki moj savet.

Savet,prva vrata levo.

165845-70039-pepe-le-pew.jpg

ima i muskaraca i zena koji nece da kazu ende, nego samo prestanu da se javljaju. ili je nasla drugoga, pa u zavisnosti kako joj bude sa tim drugim odlucice o tvojoj sudbini. :lol: a izgovor zasto ti se nije javljala lako ce naci, a ti ces progutati, ako si zaljubljen. ovo pod uslovom da je ispali taj na moru.

Po meni, mesec dana nije bas dovoljno da se neko tooliko zaljubi u neku osobu. Ili si se ti bas zaleteo sto nije dobro. A svakako je dobro sto si se ti posle mesec dana nasao razocaranim sto te ona nije zvala, dok kod mene je posle godinu dana kad sam se sazivela bukvalno sa osobom nasla razocaranom, tako da ovo ako ti je uteha. A ako niste imali problema nekih kad ste se poslednji put culi onda mislim da ne bi trebalo sad da ona nesto digne nos. Na kraju krajeva trebao si ici zajedno sa njom. Meni se nesvidja to sto ide sa drugaricama koje su mozda slobodne i onda i nju navuku da traze neke frajere i tako to. Ja sam imala iskustva da me drugarice vuku da trazimo nekoga dok smo dole ali ja naravno i kad sam solo bila na to nisam pristajala. Moj savet ti je da je pustis da ona vodi radnju , da se ti malo povuces i videces kad se vrati da li ce biti sve kao sto je bilo pre odlaska tamo. A mozda je devojci nesto iskrslo dole pa mozda nije mogla trenutno da ti se javi.

Naslov ti je ko stvoren za moje trenutno stanje, ali tema Ne...

Savet opusti se koliko mozes jer ne vredi da nekog drzis na povocu, nije valjda da bas mora da skajpujete svaki dan. Stvaras sebi presiju i sta mislis kako je bilo generacijama kad nije bilo neta, fejsa, skajpa, a retko i telefona : ))
Posalji joj neki sms - ic, ne gusi je, ti je ne mozes spreciti nicim ako je ona nesto naumila, a mozda samo nece da se cujete svaki dan nego da odmori.
Ne ostaje valjda na tom moru celo leto, a? :)

na moru ce ukupno biti 3 nedelje :( probao sam da je zovem nije dostupna a kad pricam sa njom na skajpu nekako mi je toplo oko srca... a vidi se da je i njoj tako. Ali ova 4 dana
sto se nismo culi uzas. Sve smisljam neke dogadjaje koje mogu da je sprece ali za jednu porukicu na face-u tesko je da se nema vremena, Pritom ima aktivnost na face-u

a gde je otisla devojka,mislim konkretno? cg? Grcka? ma opusteno,neces da se zenis pa da se cimas toliko.sacekaj da se vrati sa mora,ako se vec nije vratila,pa popricajte u 4 oka ako te vec nesto muci u vezi nje.

otisla je u cg sa drugaricom kod neke njene rodjake. al i to mi je problem kako ja nju da pitam da li me je prevarila ili gde je bilaa tolike dane

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back