Ne znam gde sta da radim vise!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ništa lakše - ako je i dalje nevina, ženi je i ne pitaj više ništa :super: Ako više nije, ti si mazga ako joj oprostiš to. Čuvala ti se za ništa...

da slusa tebe pa da prodje kao ti.

- - - - - - - - - -

ne brini, sve je u redu, bice sve u redu

samo je zagrli jako, jako, jako na dolaznom peronu...

tako si ti sa tvojom resio problem.

grozni ste
covek je u problemu bre ej :(

Ja ne znam više koliko da crtam ljudima da se ne svađaju sa glasovima u svojim glavama i da ne listaju slike događaja, koje su nastale u njihovim glavama.

Pa vagina mu materina, ona najdebilnija, je li moguće da se ljudi na osnovu mašte bave realnošću???

- - - - - - - - - -

E moj Fico, naso si crkvu gde ces se Bogu molit....

Kad ti teta Cvetka kaze..javi joj se, pa jestel u vezi majku mu il niste, sta je glupo u tome da je nazoves na kratko, imatel telefone?
Ako ne bude odusevljena sto te cuje il nastoji da te skine sto bre....ondak....

Pa to bre! A u ******, koliko ljudi na osnovu mašte mogu da odu u tri lepe. :dash:

Imam devojku i pre jedno 2 nedelje je otisla na more, do tad smo se culi svaki dan vidjali svaki drugi i kad smo bili zajedno savrsenije nije moglo biti :D
Rekla mi je ono da se nikad nie osecala sigurnije i neke stvari je prvi put samnom probala :D
U svakom slucaju bilo nam je lepo... Onda je otisla na more gledali smo se preko skajpa skoro svaki dan 10-20 min smo pricali kakav je kome bio dan i tako to.
Onda je dosao mrtvi petak 19.07 je** mu ja sve. Tada smo pricali i rekla mi je aj cujemo se sutra ali nista do danas nijedna poruka!!! nista!!! ja ono necu da je smaram na moru je
neka se odmori i sva ta sranja ali brate brinem koji vrag sta se tamo desava... Onda sam postao frik i trazio sta je radila na face-u i video da je bilo nekih aktivnosti.
U sustini ne mogu da je skiem sa uma stalno mi grize potiljak i sanjam kako je sa nekim drugim... Morao sam sa nekim ovo da podelim onako annimski :D

Hvala... Saveti i komentari su dobrodosli.
E iz ovih razloga upravo ja nisam sa mladjim i ne mogu da ih smislim....FUJ!

Nešto se dešava to je sigurno, ali ne mora da znači da je neko drugi u pitanju. Može biti još mnogo drugih razloga zbog kojih ti se ne javlja.

Npr, ako je emotivno zrelija od tebe, a s obzirom da vam veza traje tek mesec dana, verovatno da nije toliko "fokusirana" (da ne upotrebim neku težu reč) na tebe koliko si ti na nju.

Iz te perspektive dva tri dana nejavljanja nisu ništa neobično.

Ma ebe joj se za njega baš ... onako da uprostimo :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back