Filip Stamenkovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
Filipe tako ubijaš sebe ajde jadan nebío nađi drugu
spomenuo sam gore da nevaram... ako mi ona kaze da je gotovo medju namaa onda idem dalje u potragu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Filipe tako ubijaš sebe ajde jadan nebío nađi drugu

pa koga bre da varas kad nemas devojku![]()

Desavaju se i gore stvari nazalost, kretena ima na sve strane.
Inace, mozda devojka radi nesto, ne znam koliko se dugo nije cula sa tobom, ali ako je dan-dva-tri, 'ajde, mozda moze da prodje, mada i za sms treba oko 30 sekundi. Mozda nema kredita, megabajta, cega vec? Opet, ako nema nikakvog kontakta neko duze vreme, mozda se neko zahebava sa tobom.
A mozda joj je to cujemo se svaki dan, ovo ono, mozda je to nekako "ugusilo" sta znam.

Desavaju se i gore stvari nazalost, kretena ima na sve strane.
Inace, mozda devojka radi nesto, ne znam koliko se dugo nije cula sa tobom, ali ako je dan-dva-tri, 'ajde, mozda moze da prodje, mada i za sms treba oko 30 sekundi. Mozda nema kredita, megabajta, cega vec? Opet, ako nema nikakvog kontakta neko duze vreme, mozda se neko zahebava sa tobom.
A mozda joj je to cujemo se svaki dan, ovo ono, mozda je to nekako "ugusilo" sta znam.
danas nam je mesec dana... ne znam da li da joj napisem nesto

Filipe pušti je nijeste više zajedno

Napisi, tako ces najbolje znati na cemu si
Nemoj da pominjes sto se nije javljala, kad dodje onda je pitaj.
- - - - - - - - - -
A da nisi ti sa njom na moru a?
Opasni ovi montenegrani, sve nam ribe pokrase.
Meni je jedan ispred nosa skinuo picu![]()
pazi ja to nisam forsirao... ona mi je sama pisala

Filip je još uvijek zelen
e si ti normalan koji ti je ?
Ja sa normalan,no ti se ponašaš kao da je ONA jedina,cmizdri za njon ona za tebe neplače no nego se kreše u inat tebi!!
Ja sad ne znam da li je realno da se ona jeebe tamo sa nekim ili ljudi jednostavno zele da se osecam lose. Ako ja mogu da izdrzim koleginicu koja mi se nabacuje 6 meseci drugaricu koja mi legnee u krevet i kaze sta ti se kod mene najvise svidja likusu koja mi namiguje u trolejbusu mislim da ona ako je dobra osoba moze isto da izdrzi tamo neke likove i koja je ponta prevare uopste?
Ja sa normalan,no ti se ponašaš kao da je ONA jedina,cmizdri za njon ona za tebe neplače no nego se kreše u inat tebi!!
Sta se primas, bre, vidis da te loze.
Kao prvo, kada nesto iscekujes, zabrinut, sam....minute su godine. I veruj da ona i ti sada nemate isti osecaj o vremenu.
Ne truj dusu bez razloga, jer ionako ne mozes ni potvrditi ni opovrgnuti svoje sumnje, sve dok se ne vrati.
Sada jedino mozes da joj posaljes neku porukicu na skajp, neobavezno.