Ne znam gde sta da radim vise!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Desavaju se i gore stvari nazalost, kretena ima na sve strane.
Inace, mozda devojka radi nesto, ne znam koliko se dugo nije cula sa tobom, ali ako je dan-dva-tri, 'ajde, mozda moze da prodje, mada i za sms treba oko 30 sekundi. Mozda nema kredita, megabajta, cega vec? Opet, ako nema nikakvog kontakta neko duze vreme, mozda se neko zahebava sa tobom.
A mozda joj je to cujemo se svaki dan, ovo ono, mozda je to nekako "ugusilo" sta znam.

pa koga bre da varas kad nemas devojku:lol:

Ma imao, nemao bitno je reći o čemu se u takvom slučaju radi, da se ne bi neko slučajno zanosio bajkama :lol:

Inace, mozda devojka radi nesto, ne znam koliko se dugo nije cula sa tobom, ali ako je dan-dva-tri, 'ajde, mozda moze da prodje, mada i za sms treba oko 30 sekundi. Mozda nema kredita, megabajta, cega vec? Opet, ako nema nikakvog kontakta neko duze vreme, mozda se neko zahebava sa tobom.
A mozda joj je to cujemo se svaki dan, ovo ono, mozda je to nekako "ugusilo" sta znam.

Bilo kako bilo, nema tu sreće :aha:

pazi ja to nisam forsirao... ona mi je sama pisala

pazi ja to nisam forsirao... ona mi je sama pisala

Cud je zenska smijesna rabota onda, a sa nekim zenama moras da razmisljas kao u partiji saha, jedno 3 poteza unapred, bas zbog toga.

Ona ako je neka emotivno / psihicki nezrela devojka, mozda misli primera radi "ja sam se njemu javljala, njega boli uvo, e sada necu da mu se javljam" ili tako neku klinacku glupost.
Sacekas da dodje, popricate kao zreli ljudi i to je to (mada i tada mozda uzme da maze nesto i da folira). E sada, ako ti njoj posaljes poruku i ona ne odgovori, nikada, pa mozda ti maze oci.
Mozda je ljuta (iz nekog razloga), mozda joj je sinulo "vidim da mi ova daljina ne odgovara", "kada nije tu, vidim da nismo jedno za drugo, ne osecam nista" itd, itd, itd.

Opet, koji god da je razlog, mislim da je zrelo reci, "e takva i takva stvar, ne ide nam, ili sta vec" osim ako nije kukavica od osobe koja ne sme da stane iza svojih reci i dela, ili nema srca i plasi se da te "ne povredi".

Na kraju krajeva, ne vredi da tupis glavu oko toga sta joj se vrzma u glavi previse, iako imas potrebu da znas na cemu si, osedeces pre vremena. :)

Ja sad ne znam da li je realno da se ona jeebe tamo sa nekim ili ljudi jednostavno zele da se osecam lose. Ako ja mogu da izdrzim koleginicu koja mi se nabacuje 6 meseci drugaricu koja mi legnee u krevet i kaze sta ti se kod mene najvise svidja likusu koja mi namiguje u trolejbusu mislim da ona ako je dobra osoba moze isto da izdrzi tamo neke likove i koja je ponta prevare uopste?

Sta se primas, bre, vidis da te loze.

Kao prvo, kada nesto iscekujes, zabrinut, sam....minute su godine. I veruj da ona i ti sada nemate isti osecaj o vremenu.
Ne truj dusu bez razloga, jer ionako ne mozes ni potvrditi ni opovrgnuti svoje sumnje, sve dok se ne vrati.
Sada jedino mozes da joj posaljes neku porukicu na skajp, neobavezno.

Ja sa normalan,no ti se ponašaš kao da je ONA jedina,cmizdri za njon ona za tebe neplače no nego se kreše u inat tebi!!

sta lupetas koj klinac

treba da je pozoves i normalno razgovaras sa njom
to sto se nije javila par dana ne znaci nista apsolutno
ne srljaj i ne predpostavljaj i ne pravi scenarije u glavi kad ni sam ne znas sto se ne javlja

Nešto se dešava to je sigurno, ali ne mora da znači da je neko drugi u pitanju. Može biti još mnogo drugih razloga zbog kojih ti se ne javlja.

Npr, ako je emotivno zrelija od tebe, a s obzirom da vam veza traje tek mesec dana, verovatno da nije toliko "fokusirana" (da ne upotrebim neku težu reč) na tebe koliko si ti na nju.

Iz te perspektive dva tri dana nejavljanja nisu ništa neobično.

Sta se primas, bre, vidis da te loze.

Kao prvo, kada nesto iscekujes, zabrinut, sam....minute su godine. I veruj da ona i ti sada nemate isti osecaj o vremenu.
Ne truj dusu bez razloga, jer ionako ne mozes ni potvrditi ni opovrgnuti svoje sumnje, sve dok se ne vrati.
Sada jedino mozes da joj posaljes neku porukicu na skajp, neobavezno.

može da pošalje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back