- Poruka
- 121.781
tuca se sta si navalio, pusti zensku da pusi na miru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tuca se sta si navalio, pusti zensku da pusi na miru![]()
Imam devojku i pre jedno 2 nedelje je otisla na more, do tad smo se culi svaki dan vidjali svaki drugi i kad smo bili zajedno savrsenije nije moglo biti
Rekla mi je ono da se nikad nie osecala sigurnije i neke stvari je prvi put samnom probala
U svakom slucaju bilo nam je lepo... Onda je otisla na more gledali smo se preko skajpa skoro svaki dan 10-20 min smo pricali kakav je kome bio dan i tako to.
Onda je dosao mrtvi petak 19.07 je** mu ja sve. Tada smo pricali i rekla mi je aj cujemo se sutra ali nista do danas nijedna poruka!!! nista!!! ja ono necu da je smaram na moru je
neka se odmori i sva ta sranja ali brate brinem koji vrag sta se tamo desava... Onda sam postao frik i trazio sta je radila na face-u i video da je bilo nekih aktivnosti.
U sustini ne mogu da je skiem sa uma stalno mi grize potiljak i sanjam kako je sa nekim drugim... Morao sam sa nekim ovo da podelim onako annimski
Hvala... Saveti i komentari su dobrodosli.

Popij svaki dan tri puta (ujutru, podne i uveče) po jednu šolju (0,2l) ricinusa. Kad ceo dan budeš proveo serući u šolju, valjda će i to govvno od sumnje i fabrikacije nepostojećih događaja iskliznuti napolje.
Sta se primas, bre, vidis da te loze.
Kao prvo, kada nesto iscekujes, zabrinut, sam....minute su godine. I veruj da ona i ti sada nemate isti osecaj o vremenu.
Ne truj dusu bez razloga, jer ionako ne mozes ni potvrditi ni opovrgnuti svoje sumnje, sve dok se ne vrati.
Sada jedino mozes da joj posaljes neku porukicu na skajp, neobavezno.

Napisi, tako ces najbolje znati na cemu si
Nemoj da pominjes sto se nije javljala, kad dodje onda je pitaj.
- - - - - - - - - -
A da nisi ti sa njom na moru a?
Opasni ovi montenegrani, sve nam ribe pokrase.
Meni je jedan ispred nosa skinuo picu![]()
Mesec dana... nisam imao puno devojaka i kad mi naiddju cuvam ih ko malo vode na dlanu. i veran sam i sve to. Na ovu sam se bas naprzio zato sto se nekako kapiramo ono njen mentalni sklop mi je extra! i zeleo bih da
nam veza bude duga
- - - - - - - - - -
ne mogu to da uradim a imam dosta prilika i strasno sam izbirljiv sto se tice devojaka

Imam devojku i pre jedno 2 nedelje je otisla na more, do tad smo se culi svaki dan vidjali svaki drugi i kad smo bili zajedno savrsenije nije moglo biti
Rekla mi je ono da se nikad nie osecala sigurnije i neke stvari je prvi put samnom probala
U svakom slucaju bilo nam je lepo... Onda je otisla na more gledali smo se preko skajpa skoro svaki dan 10-20 min smo pricali kakav je kome bio dan i tako to.
Onda je dosao mrtvi petak 19.07 je** mu ja sve. Tada smo pricali i rekla mi je aj cujemo se sutra ali nista do danas nijedna poruka!!! nista!!! ja ono necu da je smaram na moru je
neka se odmori i sva ta sranja ali brate brinem koji vrag sta se tamo desava... Onda sam postao frik i trazio sta je radila na face-u i video da je bilo nekih aktivnosti.
U sustini ne mogu da je skiem sa uma stalno mi grize potiljak i sanjam kako je sa nekim drugim... Morao sam sa nekim ovo da podelim onako annimski
Hvala... Saveti i komentari su dobrodosli.
Ja sad ne znam da li je realno da se ona jeebe tamo sa nekim ili ljudi jednostavno zele da se osecam lose. Ako ja mogu da izdrzim koleginicu koja mi se nabacuje 6 meseci drugaricu koja mi legnee u krevet i kaze sta ti se kod mene najvise svidja likusu koja mi namiguje u trolejbusu mislim da ona ako je dobra osoba moze isto da izdrzi tamo neke likove i koja je ponta prevare uopste?
ne vrijedi Filip je tip koji padaju u deprú
Ma jedna devojka, manje ili više. Novu nađe onaj koji hoće. Po meni, najbolje da ne misli o tome. Možda mu je cura ipak karakter, ali neka mu to otkrije kada dođe nazad kod njega.
mali će pasti u depresiju
Prvo sine nisi trebao da joj skidas djanu pre mora, sad moze da se prca i da ne provalis
Devojka ti se firca sve u sesnaes, zato ti se ne javlja, cim se ne javlja 4 dana il je neko silovao, pa bacio na pucinu il je nasla opasno dobru, zivotinjski mocnu, sa sve nabreklim venama 20 cm dugacku i 25 cm siroku kitu sa koje se ne skida 4 dana.
Ne smaraj devojku javice se kad odmori vilicu od dudlanja...
Kako god je obrnes na kiti je.
![]()
ZNAM DA JE NEVINA
TO JE POD ZNAKOM PÍTANJA
ZNAM DA JE NEVINA

sinak zenska se pusta na more sama (sa drustvom) u tri slucaja
1 nemas devojku
2 posle 30 godina braka kad ti dosadi pa jedva cekas da ode da ti se mozak odmori i boli te uvo sta ce tamo da radi, i zamisljas pred spavanje kako pluta pucinom
3 tolko je gadna da znas da niko nece da je tuca osim tebe koji moras da ti ne rudimentiraju jajca

Aj ne budi vestica
Sta ima ko koga da "pusta". Sama cinjenica da me neko "pusta" bi me ugusila u startu.