- Poruka
- 437
Imam seks super sve.Ali,nervira me zašto moja žena neće da me oralno zadovolji,sve se nešto vadi'' da ga uzmem u usta,a posle da poljubim dete???
Šta je tu loše?Sve je to deo seksa,zar ne?

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam seks super sve.Ali,nervira me zašto moja žena neće da me oralno zadovolji,sve se nešto vadi'' da ga uzmem u sta,a posle da poljubim dete???Šta je tu loše?Sve je to deo seksa,zar ne?
Imam seks super sve.Ali,nervira me zašto moja žena neće da me oralno zadovolji,sve se nešto vadi'' da ga uzmem u sta,a posle da poljubim dete???Šta je tu loše?Sve je to deo seksa,zar ne?
Јеси ли се распитао по комшилуку? Има ли још неко тај проблем са твојом женом? Можда знају људи решење?
Sto si se zenio?
Obrazom samo,i dok smo se zabavljali isto.Kaže ''te tvoje perverzije izbij iz glave,to kod mene neće moći''.
ne ljubi felacio?
imate super seks?
tvoja frustracija je završila na mreži?
šta je sledeće?![]()
silazis li ti dole
ako ne onda me cudi ,ako da onda to ne radis dovoljno dobro
ubrzaj jezik
Obrazom samo,i dok smo se zabavljali isto.Kaže ''te tvoje perverzije izbij iz glave,to kod mene neće moći''.
- - - - - - - - - -
Neće ni to
Plss suck me make me cum bbi need that so badly, i love ur sweet lips
mmm just once
![]()
![]()
Da li je sa tobom sve u redu?
Јеси ли се распитао по комшилуку? Има ли још неко тај проблем са твојом женом? Можда знају људи решење?
Da li si ti normalan ili tvoja zena sta god ? Meni neke lujke online to daju free <3 a ne devojka ili zena da mi ne da - strasno :Koliko ta zena treba da mrzi tvoj cock da ti ne bi to ucinila ?
Sve oko sexa je normalno kada si u vezi ili braku
i onako je ok sa frendicom sa nekom stoperkom sta god ako ona zeli sve je ok <3 hehe
Zar ti misliš da svaka voli da ga siše?Postoje devojke kojima je to gadno.