NE ŽELIM!

Saša Belopoljanski

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
437
Imam seks super sve.Ali,nervira me zašto moja žena neće da me oralno zadovolji,sve se nešto vadi'' da ga uzmem u usta,a posle da poljubim dete??? :dontunderstand: Šta je tu loše?Sve je to deo seksa,zar ne?

Poslednja izmena:
:rotf:

ne ljubi felacio?
imate super seks?
tvoja frustracija je završila na mreži?
šta je sledeće? :lol:
Obrazom samo,i dok smo se zabavljali isto.Kaže ''te tvoje perverzije izbij iz glave,to kod mene neće moći''.

- - - - - - - - - -

silazis li ti dole

ako ne onda me cudi ,ako da onda to ne radis dovoljno dobro

ubrzaj jezik

Neće ni to

Probaj da je zaduzis :mrgreen: Lizi je prvo da uziva ono i onda ce i ona tebi dati oral verovatno :rumenka: ako si dobar lizac :mrgreen: Dajes uzitak njoj :rumenko: da bi dobio uzitak od nje <3 hihi

- - - - - - - - - -

Razmena zadovoljstva :lol: Pitaj je sta ona zeli mozda ona nesto hoce slicno a ti mislis samo na sebe ::lol: i ona je ljuta sto njene fetishe ignorises i samo svoje trazis :manikir: :rotf:

Da li si ti normalan ili tvoja zena sta god ? Meni neke lujke online to daju free <3 a ne devojka ili zena da mi ne da - strasno ::lol: Koliko ta zena treba da mrzi tvoj cock da ti ne bi to ucinila ? :) Sve oko sexa je normalno kada si u vezi ili braku :) i onako je ok sa frendicom sa nekom stoperkom sta god ako ona zeli sve je ok <3 hehe

Da li si ti normalan ili tvoja zena sta god ? Meni neke lujke online to daju free <3 a ne devojka ili zena da mi ne da - strasno ::lol: Koliko ta zena treba da mrzi tvoj cock da ti ne bi to ucinila ? :) Sve oko sexa je normalno kada si u vezi ili braku :) i onako je ok sa frendicom sa nekom stoperkom sta god ako ona zeli sve je ok <3 hehe

Zar ti misliš da svaka voli da ga siše?Postoje devojke kojima je to gadno.

Back