Ne želim u EU, zato jer ...

ja smatram da sve dok se budemo drzali kursa ka EU propadacemo iz dana u dan sve vise..
jer treba veci dokaz od okretanj iza sebe i gledanja u put koji smo presli..sa svakim korakom ka uniji nama bre biva sve gore..mene NIKO ne moze da ubedi da je to dobro
dobro je onda kada se napreduje ..a ne kada se nazaduje..
kumunjarske fore tipa bice bolje sutra ako se danas svega odreknemo nemojte mi prodavati molim vas

oni hoce da sto vise oslabe srbiju,izazovu nezadovoljstvo u narodu ,ukinu srpsku i odcepe vojvodinu,jasno kao dan

...tamo ima semafori "na dugme":hahaha1::hahaha1::hahaha1:
Ljudi ja sam bio pre 2 god u Lloret de Mar-u, Barseloni u PortAventura parku...
Bilo je to veliko odusevljenje za sve nas. Bila je to apsolventska exk. Hrana im je ok, niko nije ostao gladan, svima su bili prazni tanjiri na kraju obroka. Veoma je raznovrsna i ukusna hrana.
Verovali ili ne na semaforu, na kome postoji dodatno (verovatno za invalide ili sl) dugme za paljenje zelenog svetla za pesake, cekamo mi sa jos dve gospodje, nailaze par pametnica iz Beograda, bez pardona pale zeleno za pesake i prolaze kao da je to najnormalnije. Nesmem ni da pomislim sta su one dve gospodje na spanskom prokomentarisale.
U parku u PortAventuri cekamo u redu za karte, napravljena onako metalnom ogradom staza turiste da se ni bi gurali u redu. Kad eto ti nase kulture, osim nasih iz grupe, jos par Italijana napravise se pamentni da tu ogradu ustvari treba da preskoce kako bi sto pre stigli do karte. :-)
Gradjevine su izuzetno lepe. Razliciti stilovi iz razlicitih dobi.
A po buticima, ruku na srce, nasi ljudi i nisu mnogo dobrodosli, jer mnogi idu tamo da bi nesto maznuli. Pa ja mislim kad bi ovi nasi uhvatili nekog turistu kako krade, taj ne bi citav otisao svojoj kuci!
Sve u svemu, ko bude imao sancu da poseti Spaniju, neka sto bolje iskoristi tu priliku, jer moze nesto i da nauci i da vidi od njih!
Pozz
:hahaha1::hahaha1::hahaha1: Koji smo mi Indijanci?:hahaha1::hahaha::hahaha:

Stvarno imate problem sa zdravim razumom. Ako se nekom pridruzis ne znaci da ti je tutor nego partner.:worth:

Ахаха... а "сУ чим" ћемо да им се придружимо, кеве ти... ако је дебилима претходно ДИРИГОВАНО ДИРЕКТИВАМА ИЗ ЕУ да се распутсти Војска и да се целокупна државна тј.друштвена имовина РАСПРОДА, а преко 1,000 000 запослених ИСТЕРА НА УЛИЦУ БЕЗ ИКАКВЕ ШАНСЕ ДА ПРОНАЂУ НЕКИ ДРУГИ ПОСАО???

Није ми јасно како људи НЕ КАПИРАЈУ да Србија НИКАДА, али НИКАДА неће бити примљена у ЕУ - то уопште није циљ.

п..с. Зар вам није чудно то што су ПРЕ укидања визног режима за ЕУ - УКИНУТЕ ВИЗЕ ИЗМЕЂУ НАС И РУСА...

E kineska i indijska gologuzija ima svoje dostojanstvo,
pa zato ni ne mozes lopatama da ih prevrces..............
i to je Indija dokazala,sto je se izborila protiv kolonizatora,
ali se zato mi vracamo tamo gde su oni bili pre 100 godina,..........
a afrikance su odavno iscedili u svakom pogledu,.
jesi vec zaboravio,...............
a sad kad od njih vise nemaju koristi,
sad ce ih izzarazavati kojekakvim virusima,
i istresati po njima nuklearni otpad:rtfm:

Moš' mislit dostojanstva.

Ne usuđujem se zamišljati kakvo je sranje život u Kini kad je Kinezima dobro u Srbiji.

Ахаха... а "сУ чим" ћемо да им се придружимо, кеве ти... ако је дебилима претходно ДИРИГОВАНО ДИРЕКТИВАМА ИЗ ЕУ да се распутсти Војска и да се целокупна државна тј.друштвена имовина РАСПРОДА, а преко 1,000 000 запослених ИСТЕРА НА УЛИЦУ БЕЗ ИКАКВЕ ШАНСЕ ДА ПРОНАЂУ НЕКИ ДРУГИ ПОСАО???

Није ми јасно како људи НЕ КАПИРАЈУ да Србија НИКАДА, али НИКАДА неће бити примљена у ЕУ - то уопште није циљ.

п..с. Зар вам није чудно то што су ПРЕ укидања визног режима за ЕУ - УКИНУТЕ ВИЗЕ ИЗМЕЂУ НАС И РУСА...

samo da vidimo koja si ti grupacija kojoj ne odgovara ulazak u evropu??:think:

politicar nisi.......bizMismen jos manje.........ali sam oduvek znao da si kancelarijski stakor koji se hrani na kapaljku svakog prvog iz budzeta.........:mrgreen:

Postoje odredjene kategorije stanovnistva u Srbiji koje zaista nemaju nikakvog razloga da prizeljkuju ulazak Srbije u EU......cak naprotiv.......imaju mnogo razloga da na sve moguce nacine sprecavaju ili bar usporavaju put ka evropskoj uniji.......

Te kategorije su brojne, ali su ipak manjina u ovoj zemlji....i to debela manjina......

1) Politicari

Ovi paraziti imaju sve razloge da ne zele srbiju u uniji......naime, nigde u evropi ne bi mogli da se bave politikom na ovaj nacin kao ovde.......vlada nikome ne polaze racune, kako i gde trosi narodne pare, jer jednostavno ne postoji nikakvo kontrolno telo ........ko god dodje na vlast , gleda da iskoristi svoje cetiri godine ( ili vise ) da se nakrade koliko mu mesto i polozaj dozvoljava......to u EU ne moze...........

Zato......potpuno mogu da razumem srBske politicare svih boja , koji ne zele Uniju.........

2) BizMIsmeni

Ova grupa krvopija je brojcano mozda i manja od broja kvazi - politicara u Srbiji , ali njen interes da nikada ne udjemo u evropsku uniju je jos jaci i jos ogoljeniji......Naime , nigde u evropi ne bi Miskovic, Beko i ostali " bumbari" da rade ovako kao sto rade ovde.........Konkurenciju nemaju , i naravno , ne zele je.....zato i mogu da rade sa zaradama i do 300% vecim nego njihovi pandani u uniji.......moze im se i da sutiraju radnike, i da ne placaju poreze, i da zidaju marze........oni u srbiji mogu sve......

U uniji ne bi mogli nista od toga.............

Zato potpuno mogu da razumem i srBske bizMismene svih boja, koji ne zele u Uniju.....

3) Budzetski korisnici

Najbrojnija od svih parazitskih oblika zivota u Srbiji........armija neradnika i dzabalebarosa , jednako rasporedjenih u desetinama javnih preduzeca i stotinama agenicija koji nista ne rade, a uredno iz budzeta dobijaju pristoje plate.......postavljeni od strane partija, raznih zavicajno - rodovskih klanova......oni strepe od ulaska u EU , jer bi to bio kraj najglomaznije administracije u evropi, a bogami i sire............

Zato potpuno mogu da razumem i srBske kancelarijske pacove svih boja, koji ne zele u Uniju...................

------------------------------------------------------------------------------------------

E, sad,,,,,,,,,,,nikako ne mogu da razumem najbrojniju grupu i stalez u Srbiji,,,,,,,,srBsku gologuziju.............

SrBski gologuzan nema nista, jedva zaradjuje 300 evra ( ako uopste ima posao ) , sanse da dodje do sopstvenog stana su mu ravne nuli, vozi krntiju staru u proseku 17 godina, stedi na svemu na cemu moze, a od stresa i stezanja kaisa spada u najbolesniju naciju u celoj evropi.....( po statistikama ).......more nije video toliko dugo da je zaboravio da pliva , a poslednja destinacija gde je proveo godisnji odmor je bila kod babe na selu.......( pod uslovom da ima babu )......

Sta prosecnog srBskog golotguzana drzi u potpuno iracionalnom uverenju da ce mu u EU biti gore nego sada???........i da li moze biti gore??

Zato bih zamolio sve euroskeptike ( kako se to lepo kaze ) , a koji nisu bizMismeni , politicari ili budzetski pacovi.........da napisu sta je to , sto njih licno drzi u ubedjenju da ce eventualno clanstvo Srbije u EU da bude po njih pogubno???:think:

ma nama sirotinji ima da cvetaju ruze kad udjemo u eu.
ima organizovano da nas miskovicevi mafijozi rasporede po evropski gradovi i tamo da nas posade pred prodavnice da prosimo, u tramvaji da krademo u javne kuce da nas je..
i....bicemo u evropi.tadic ce moci da odahne jer mu gologuzija nece praviti probleme u avliju vec ce preko noci necujno nestati u pravcu severozapada. isto ko sto su i rumunski politicari odahnuli kad su stotine hiljada rumunskih lopova, ku.rvi, cigana i ostale rumunske gologuzije napustili rumuniju i preselili se na evropske ulice.
i vuk sit i koze na broju.

Postoje odredjene kategorije stanovnistva u Srbiji koje zaista nemaju nikakvog razloga da prizeljkuju ulazak Srbije u EU......cak naprotiv.......imaju mnogo razloga da na sve moguce nacine sprecavaju ili bar usporavaju put ka evropskoj uniji.......

Te kategorije su brojne, ali su ipak manjina u ovoj zemlji....i to debela manjina......

1) Politicari

Ovi paraziti imaju sve razloge da ne zele srbiju u uniji......naime, nigde u evropi ne bi mogli da se bave politikom na ovaj nacin kao ovde.......vlada nikome ne polaze racune, kako i gde trosi narodne pare, jer jednostavno ne postoji nikakvo kontrolno telo ........ko god dodje na vlast , gleda da iskoristi svoje cetiri godine ( ili vise ) da se nakrade koliko mu mesto i polozaj dozvoljava......to u EU ne moze...........

Zato......potpuno mogu da razumem srBske politicare svih boja , koji ne zele Uniju.........

2) BizMIsmeni

Ova grupa krvopija je brojcano mozda i manja od broja kvazi - politicara u Srbiji , ali njen interes da nikada ne udjemo u evropsku uniju je jos jaci i jos ogoljeniji......Naime , nigde u evropi ne bi Miskovic, Beko i ostali " bumbari" da rade ovako kao sto rade ovde.........Konkurenciju nemaju , i naravno , ne zele je.....zato i mogu da rade sa zaradama i do 300% vecim nego njihovi pandani u uniji.......moze im se i da sutiraju radnike, i da ne placaju poreze, i da zidaju marze........oni u srbiji mogu sve......

U uniji ne bi mogli nista od toga.............

Zato potpuno mogu da razumem i srBske bizMismene svih boja, koji ne zele u Uniju.....

3) Budzetski korisnici

Najbrojnija od svih parazitskih oblika zivota u Srbiji........armija neradnika i dzabalebarosa , jednako rasporedjenih u desetinama javnih preduzeca i stotinama agenicija koji nista ne rade, a uredno iz budzeta dobijaju pristoje plate.......postavljeni od strane partija, raznih zavicajno - rodovskih klanova......oni strepe od ulaska u EU , jer bi to bio kraj najglomaznije administracije u evropi, a bogami i sire............

Zato potpuno mogu da razumem i srBske kancelarijske pacove svih boja, koji ne zele u Uniju...................

------------------------------------------------------------------------------------------

E, sad,,,,,,,,,,,nikako ne mogu da razumem najbrojniju grupu i stalez u Srbiji,,,,,,,,srBsku gologuziju.............

SrBski gologuzan nema nista, jedva zaradjuje 300 evra ( ako uopste ima posao ) , sanse da dodje do sopstvenog stana su mu ravne nuli, vozi krntiju staru u proseku 17 godina, stedi na svemu na cemu moze, a od stresa i stezanja kaisa spada u najbolesniju naciju u celoj evropi.....( po statistikama ).......more nije video toliko dugo da je zaboravio da pliva , a poslednja destinacija gde je proveo godisnji odmor je bila kod babe na selu.......( pod uslovom da ima babu )......

Sta prosecnog srBskog golotguzana drzi u potpuno iracionalnom uverenju da ce mu u EU biti gore nego sada???........i da li moze biti gore??

Zato bih zamolio sve euroskeptike ( kako se to lepo kaze ) , a koji nisu bizMismeni , politicari ili budzetski pacovi.........da napisu sta je to , sto njih licno drzi u ubedjenju da ce eventualno clanstvo Srbije u EU da bude po njih pogubno???:think:

ma nama sirotinji ima da cvetaju ruze kad udjemo u eu.
ima organizovano da nas miskovicevi mafijozi rasporede po evropski gradovi i tamo da nas posade pred prodavnice da prosimo, u tramvaji da krademo u javne kuce da nas je..
i....bicemo u evropi.tadic ce moci da odahne jer mu gologuzija nece praviti probleme u avliju vec ce preko noci necujno nestati u pravcu severozapada. isto ko sto su i rumunski politicari odahnuli kad su stotine hiljada rumunskih lopova, ku.rvi, cigana i ostale rumunske gologuzije napustili rumuniju i preselili se na evropske ulice.
i vuk sit i koze na broju.

Srbija nema sta da ponudi evropi a ni oni bogami nama navedi ti meni razloge zbog kojih treba da udjemo osima novaca za predpristupnu pomoc.
Niti nasa privreda moze da se takmici sa njihovom jednostavno receno vidim kako i ovima sto su usli ne cvetaju ruze.

pravis se lud?
tadija je uknjizio 10 miliona evra od eu na svoj svajcarski konto da nas jevtino proda. i covek mora da odradi te pare. e to je razlog. isto tako je bilo i sa rumuniju bugarsku i sve one slepacke zemlje sto ih uvukose u evropu.

Stvarno imate problem sa zdravim razumom. Ako se nekom pridruzis ne znaci da ti je tutor nego partner.:worth:
ako se nekom pridruzis na ravnopravnim osnovama onda je partner ako kod nekog ides da bi ti sredio stanje u kucu onda ti je tutor sta tu ima nejsano?:dontunderstand:
ili aj ti meni pametnjakovicu mladji objasni kako mi mozemo nemcima da budemo ravnopravni partner kad nemci imaju privredu i ekonomiju imaju prozivodnju tehnologiju a srbi ? sta to mi imamo pa da smo barabar s nemcima i budemo im ravnopravan partenr alo bre izidjte iz te zuto okrecene pecine

Poslednja izmena:
Srbija nema sta da ponudi evropi a ni oni bogami nama navedi ti meni razloge zbog kojih treba da udjemo osima novaca za predpristupnu pomoc.
Niti nasa privreda moze da se takmici sa njihovom jednostavno receno vidim kako i ovima sto su usli ne cvetaju ruze.

i drugi ustvari pravi razlog je nato
amerika oce da sve evropske zemlje budu pod njenu kontrolu a eu je samo mamac. kao kad udjemo u eu bicemo bogati puni para razvijeni civilizovani samo treba da ispunimo jedan mali uslov. da udjemo u nato. i svi misle ma yebes nato ucicemo u nato. vazno je da cemo u eu.
a kako mamac postavili nam bogate evropske zemlje nemacku holandiju itd kao eto vidite kako je njima lepo i ako i vi udjete u eu bicete ko i oni. samo znate uslov je da uz eu ide i nato.
videli smo kako su prosle novo evropske zemlje. svi su i dalje ostali cigani i nista od nemackog i francuskog standarda
ali da vidis cuda svi su u nato.
meni je jasni ko dan da je eu samo mamac za nas slepci a pravi razlog je nato.

a bre , Milune.........realno.........ko ce da da 10 mil evra za ovu vukoyebinu??:think:
I koji ce mu qraz???:mrgreen:

nemoj tako. to se racuna da u srbiju ima bar dva milijona robova spremnih da u evropu radu na crno i za 500 evra. a to je za evropski kapitalisti najvaznije. srbija ce da obori cenu rada u evropi isto ko sto su to ucinile i rumunija bugarska itd.
plus evropa ce u srbiju jos vise da diktira cija roba ce se i po koju cenu prodaje.
a slobodno trziste e to je bajkica za bakice i dekice.sve je politika i muvanje.

i drugi ustvari pravi razlog je nato
amerika oce da sve evropske zemlje budu pod njenu kontrolu a eu je samo mamac. kao kad udjemo u eu bicemo bogati puni para razvijeni civilizovani samo treba da ispunimo jedan mali uslov. da udjemo u nato. i svi misle ma yebes nato ucicemo u nato. vazno je da cemo u eu.
a kako mamac postavili nam bogate evropske zemlje nemacku holandiju itd kao eto vidite kako je njima lepo i ako i vi udjete u eu bicete ko i oni. samo znate uslov je da uz eu ide i nato.
videli smo kako su prosle novo evropske zemlje. svi su i dalje ostali cigani i nista od nemackog i francuskog standarda
ali da vidis cuda svi su u nato.
meni je jasni ko dan da je eu samo mamac za nas slepci a pravi razlog je nato.

Da, mi smo jaka vojna sila, pa im još mi falimo u NATO. Briga ih, ionako su svi u našem okruženju već ušli, mi im nismo uopšte važni.

nemoj tako. to se racuna da u srbiju ima bar dva milijona robova spremnih da u evropu radu na crno i za 500 evra. a to je za evropski kapitalisti najvaznije. srbija ce da obori cenu rada u evropi isto ko sto su to ucinile i rumunija bugarska itd.
plus evropa ce u srbiju jos vise da diktira cija roba ce se i po koju cenu prodaje.
a slobodno trziste e to je bajkica za bakice i dekice.sve je politika i muvanje.

a bre,,,,,,,Milune.........malo li je 500 ojra na ovu glad???:think:

Missimmmm......po Srbistanu se radi za 100 jura i to ko ima srece da radi......kapiram da bi se ti sto rintaju za 100 jura u nekom vlasotincu ili boru, opako uvredili kada bi im neko dao 500.........;)

:roll: Šta će ti taksativnije od teme...

Nema lobija, lopova, parazita i bezakonja.... kazne i zakoni za zagadjivanje, prljanje, nerad, maltretiranje, javašluk... I uopšte par sitnica koje uređeno društvo donosi.

E sad, bosoguzija će ostati bosoguzija dok se ne promeni stav prema radu kod nas. Nema rada - nema para, nema para - nema života. Pa ko voli - nek izvoli. Lopovluk i sisanje budžeta otpadaju u tom slučaju.

koje bre sisanje budzeta.pa jel vide kolko novca evropske zemlje i amerika poklonise svojim mezimcima bankama i koncernima.to je javasluk i lopovluk a ne neki dzibronja miskovic il tadic. u poredjenje sa zapad nasa srbija je svajcarska.

Back