- Poruka
- 17.686
Al' kakve sve strahote covjek nece ovdje procitati, sunce ti poljubim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nemoj da ljubis sunce..ima 6000celzijusovih na povrsiniAl' kakve sve strahote covjek nece ovdje procitati, sunce ti poljubim![]()
nemoj da ljubis sunce..ima 6000celzijusovih na povrsini![]()

nemoj da ljubis sunce..ima 6000celzijusovih na povrsini![]()

pa kad ste nesposbni za dijalog covek mora da drzi monologe..zalim slucajFigurativno, kolega... ali daj, samo ti nastavi sa monologom, ne daj se ometati.![]()
pa kad ste nesposbni za dijalog covek mora da drzi monologe..zalim slucaj
evo, odlazim, nastavi ti...ccc prodala bi veru za Pradu i Cesare Paciotti![]()
)...

Svrha ove teme jeste da pojasni da za nase drezdanje pred vratima raja nije kriva EU, koja nas nece, ili srpska vlada, koja je lazljiva i nesposobna, vec srpski narod, poblize Voja Kostunica i njegove sove.

Ne brini ti Mito za mene i moje,tebi mrske,sveBske prijatelje,nego ovde je slatko da kao "posmatrac" gledam sta pisu patriJote!Jos kad bih mogao da ih vidim onako "in Live"?Тупаџијо, човек је у иностранству и оданде нон-стоп пљује по Србији и Србима - па ако му је тамо толико лепо зашто се није "интегрисао" - зашто нема тамо пријатеље са којима би проводио време, шта га боли за Србију ако је у ЕУ тако фантастично лепо. Него, НИЈЕ ...

Čuj, stalno visi!
Čovjek ima 2.400 postova u 2 godine, a ti preko 30.000 u 4 godine!
I on stalno visi!!!![]()
Ma cini ti se....to mora da mu cela familija pise po krsti,jer to "jedinka" ne moze ni teoretski a ni prakticki da "postigne"

licno ja imam evropsku uniju ispod prozora..u toj evropskoj uniji radnici rade tih 8 sati kao crnci..leba nose od kuce a platu primaju 15 000 dinara..
u evropskoj uniji plata od 400 500 evra ne znaci ama bas nista to ti je ko da je nemas pa u dojcland je SOCIJALANA POMOC preko 1000 jevreja..sace skrti nemci da daju vise para nego sto je coveku neophodno da bi ziveo..
ja gledam te "integracije" sa stanovista malog obicnog coveka gradjanina..i kakvu ja korist imam od toga..
ne razumu zasto se gleda na to koliko je evra plata ..meni nije bitno koliko mi je evra plata vec koliko za tu platu ja mogu da kupim..ako sam clan potrosackog drustva..
uostalom srbija je dovoljno bogata da joj ne treba evropska unija..
nego i ova dezintegracija srbije je smisljena..znas udara se na temelj drustva isti se ruse a narodu se predstavlja ulazak u eu kao resenje..za ponovno vaspostavljanja reda..
kako je to uvrnuto i bolesno
....nemoj da se uvredis,ali je stvarno tako....

........korupcija svedena na minimum,ulice beskrajno ciste,kada ti treba bilo kakav papiric iz bilo koje ustanove cekanje se svodi na minimum,nema namestenih konkursa,koliko radis toliko i zaradis,imas zagarntovane dane odmora ,sto ti pise u ugovoru o radu...kvalitet namirnica je na najvisem mogucem nivou,svaka zloupotreba se debelo kaznjava..itd..itd...e sada dragi moje evroskeptici ,nabrojte sta od ovoga gore ima u Srbiji i ako ima, na kom je to sve nivou....

po mojoj proceni,rusija uzima balkan pod svoje,i stvorice neku vrstu regionalne unije.EU jednostavno nema resurse,zavisna je i samim tim ranjiva.

Ne želim u EU, zato jer ...ce tamo morati da se radi, bolje ovako![]()

necu u EU zato jer tamo ne mogu da lazem mazem i kradem na izborima glasoveNe želim u EU, zato jer ...ce tamo morati da se radi, bolje ovako![]()

Ne mogu da verujem da neki misle da ce nam stvarno biti bolje ako ne budemo deo civilizovane Evrope. Ako neki propali politicari (Kostunica, Seselj) to koriste u politikanske svrhe neshvatljivo mi je da iko imalo normalan, ko razmislja svojom glavom, tvrdi da smo dovoljni sami sebi. Koju mi to privredu imamo da bi bili potpuno nezavisni od drugih? Koju poljoprivredu imamo, kakva nam je industrija? Samo velike neznalice i povrsni politicari mogu da tvrde da nam ne treba zapad. Dovoljna nam je Rusija. Pa i ta velika Rusija se priblizila tom zapadu i tolko vezuje svoju privredu za zapad da ni jednom nije stavila veto (da se ne bi zamerila sa njma) kada su stvarno Srpski interesi bili ugrozeni.
Zar neko normalan stvarno veruje da smo dovoljno vojno jaki da potencira vojnu neutralnost, kao da nije ziveo poslednjih 10 godine i nije video sta znaci kad niko nije sa tobom.
Gde bi Srbija bila danas da je bilo vise politicke mudrosti i da smo sa vodecim silama bili na istoj strani a nasi neprijatelji na dugoj?
Nebulozni stavovi da nam ne treba Evropa i zapad , da su nam samo Rusi prijatelji (a ko poznaje istoriju vidi da to stvarno nikad nisu bili) da smo dovoljni sami sebi govori samo o mentalnom sklopu tih sto tako tvrde. Da sam na njihovom mestu ja bih radije cutao jer kad neznas sta pametno da kazes bolje precuti pa glupost nece tolko doci do izrazaja.![]()

to je poenta druze tihibudala uvek ima i uvek ce ih biti
tako neke budale misle da ce im ulazak u EU promeniti nesto u zivotu i da ce clanska karta video kluba zabac napraviti od njih musavih lenjih i aljkavih , uspesne, vredne i sposobne ljude.
nece brate....
nijedno clanstvo ne pravi od tebe coveka ako to sam nisi spreman da promenis
clanstvo u EU nece doneti bolji zivot - vec ce bolji zivot doneti jedino ako nasu drzavu uredimo kako treba i zasucemo rukave i krenemo da radimo proizvodimo i stvaramo.
Al u Srbiji imas mnogo ove neradnicke parazitske birokratske bagre ,koja je navikla da zivi na drzavnoj sisi i nista ne radi i samo sanja o tome kome ce da se uvali na grbacu , bez da ista radi.....
I oni u EU vide svoju novu sansu , da neko nov finansira njihov javasluk i nerad