- Poruka
- 1.351
A ne, ja vozim samo MX-5
Pa naravno! A na garaži piše "burago" !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne, ja vozim samo MX-5

ne razumem svrhu ove teme
A ne ,duso,.............
ja zivim po Nemackim EU zakonima,
koji nece vaziti u Srbiji kad udje u EU![]()
A ne, ja vozim samo MX-5
E kineska i indijska gologuzija ima svoje dostojanstvo,Pa te gologuzije ima u Kini na milijarde.......mozes lopatama da ih prevrces....u Indiji takodje.....u Africi da ne pricamo..........
ali, evropi treba bas yebenih 3 000 radno sposobnih srBskih gologuzana.....
Bez njih je opstanak evropske privrede na rubu propasti........ali, sa njima...![]()

Sta ti je tacno odvratno,...............Ajde ne hwali se wishe, odwratno je...
Ajde ne hwali se wishe, odwratno je...

E kineska i indijska gologuzija ima svoje dostojanstvo,
pa zato ni ne mozes lopatama da ih prevrces..............
i to je Indija dokazala,sto je se izborila protiv kolonizatora,
ali se zato mi vracamo tamo gde su oni bili pre 100 godina,..........
a afrikance su odavno iscedili u svakom pogledu,.
jesi vec zaboravio,...............
a sad kad od njih vise nemaju koristi,
sad ce ih izzarazavati kojekakvim virusima,
i istresati po njima nuklearni otpad![]()

Samo jos kada bi bila tako dobra kao sto si i lepa, da nam objasnis na koji nacin to, evropa hvata u zamku ovakve gologuze vukoyebine??.........i ,sto je najvaznije.........zasto bi to radila????![]()
Sta ti je tacno odvratno,...............
to sto za Srbiju nece vaziti evropski zakoni i standardi................
Anitice, zlato, opet će ti jomini vikati "C twi" !![]()

Kazi slobodno da su Srbi fasisti............opet pises gluposti.......procitaj post na koji sam odgovorio ovim sto si copy - paste izvukla iz konteksta.........
Sem toga.......kada bi srba bilo 200 miliona kao amera 1.5 milijardu kao kineza, svet bi zakukao za "hitler demokratijom".......
Pa nas 8 miliona pravimo sranja celoj evropi , a sta bi tek radili da nas je milijarda???![]()
Prema EU sam ravnodusan, na neki eventualni referendum (koga, je l' te, nece ni biti) ne bih ni izasao.
Moze, a i ne mora.
Samo me nervira taj stav ukerenjen u Srba da ce nam onog trenutka kad udjemo u EU odmah biti bolje i da ce nam Unija resiti sve probleme. A istina je da ako smo qurac od drzave do ulaska u EU, bicemo to isto i posle, sto se lepo vidi na primeru Bugarske. Tako da, usli - ne usli u Jevropu, sami moramo da oznojimo dupeta ako hocemo da ovo bude zemlja dostojna zivljenja.

Da,,,...................al ne trujem i ne kolonizujem ja ljude,Čekaj, jel to govoriš o ovima što imaju "nemačke EU zakone" ??![]()

Ne nego zwuchi kao da se hwalish.. Kao imash dobra kola zhiwish u nemachkoj. Dodje owde u Srbiju bolje ako je tako super
Jomini se ljuti ako napishem 0 umesto o... A podrzhawa moje pisanje Sh ch i w
![]()

Ne nego zwuchi kao da se hwalish.. Kao imash dobra kola zhiwish u nemachkoj. Dodje owde u Srbiju bolje ako je tako super
Bolje obrati paznju na ididadine provokativne postove,
koji nemaju veze sa temom![]()
Da,,,...................al ne trujem i ne kolonizujem ja ljude,
ako si to hteo da pitas![]()
Pa naravno. Zato ti je klon popio ban!![]()

sa oprostenjem,svako ne ne zeli EU je ... dodajte sami. obasnjenje, nism misio na komplimeant.
evo vam jedan primer.
danas je bilo svecano otvaranje puta pristina-albanija, radilo se odeonici u albaniji, posto jos nije komletiran ceo put.
i sa je bilo interesantno u tom direktnom prenosu? pa zastave, ali ne albanske, iako ih je bilo par komada, vec mahom plave, sa puno zutih zvezdica. malo me je zacudilo, mislio sam da je tamo nacionalizam jos i te kako prisutan, ali drago mi je da su i moji zemljaci shvatili da se treba birati izmedju nacionalizma, i opstih vrednosti. i sto se mene tice izabrali su pravu vrednost, onu koja ce svima doneti boljitak.

). 
A tebi kao rvatu je naravno zaoKako ne???
Pa ti si rekla da živiš po tim zakonima! To znači da ih podržavaš!
A to onda znači i da podržavaš odlaganje radioaktivnog otpada u treći svijet!
A tebi kao rvatu je naravno zao
sto ne ucestvujete i vi u tim divljackim i istrebljivackim poduhvatima,
pa se zato toliko trudite da vas sto pre prime u EU,
pa da jos glasnije propagirate antifasisticku borbu![]()

а ми Западу нити
имамо шта да понудимо, нити нам ишта треба одатле (осим италијанских* ципела).
:[/B]