Ne želim u EU, zato jer ...

Swako normalan bi trebalo da podrzawa ulazak u eu..
ali takodje swako normalan bi trebao da skapira da to nije GLAWNI priroitet.. Wetj da je glawni priroritet organizowanje drzawe i chishtjenje gomna..
Tuzna je istina da nashi politicari u totalnoj nesposobnosti da se izbore sa miskowitjima i ostalim kriminalcima, pribegawaju forisranju te apstraktne EU, kao jedinog cilja.. Tuzno je prosto misliti da tje swi problemi da se reshe ulaskom u EU... ali eto.. Izgleda uspewa ta parola..
A narawno EU NE PADA NA PAMET DA NAS PRIHWATI DOK SE NE SREDIMO PRWO..
I tako doalzimo u paradoks situaciju kako politicari zrtwuju okretanje sebi(tj zaborawljaju zgodno na njega) zarad puta u eu.. A eu netje da nas primi dok se ne sredimo :lol:

Pa te gologuzije ima u Kini na milijarde.......mozes lopatama da ih prevrces....u Indiji takodje.....u Africi da ne pricamo..........

ali, evropi treba bas yebenih 3 000 radno sposobnih srBskih gologuzana.....:hahaha1:
Bez njih je opstanak evropske privrede na rubu propasti........ali, sa njima...:super:
E kineska i indijska gologuzija ima svoje dostojanstvo,
pa zato ni ne mozes lopatama da ih prevrces..............
i to je Indija dokazala,sto je se izborila protiv kolonizatora,
ali se zato mi vracamo tamo gde su oni bili pre 100 godina,..........
a afrikance su odavno iscedili u svakom pogledu,.
jesi vec zaboravio,...............
a sad kad od njih vise nemaju koristi,
sad ce ih izzarazavati kojekakvim virusima,
i istresati po njima nuklearni otpad:rtfm:

E kineska i indijska gologuzija ima svoje dostojanstvo,
pa zato ni ne mozes lopatama da ih prevrces..............
i to je Indija dokazala,sto je se izborila protiv kolonizatora,
ali se zato mi vracamo tamo gde su oni bili pre 100 godina,..........
a afrikance su odavno iscedili u svakom pogledu,.
jesi vec zaboravio,...............
a sad kad od njih vise nemaju koristi,
sad ce ih izzarazavati kojekakvim virusima,
i istresati po njima nuklearni otpad:rtfm:

Čekaj, jel to govoriš o ovima što imaju "nemačke EU zakone" ?? :per:

Samo jos kada bi bila tako dobra kao sto si i lepa, da nam objasnis na koji nacin to, evropa hvata u zamku ovakve gologuze vukoyebine??.........i ,sto je najvaznije.........zasto bi to radila????:think:

Као прво - та смрдљива јЕвропа ЖЕЛИ ДА РАСЕЛИ И РАШЧЕРЕЧИ СРБИЈУ... то је јасно свакоме ко има бар 2 грама мозга... осим тога имају стратешке интересе а има и понешто ресурса који их занимају - рецимо ВОДА - Србија је НАЈБОГАТИЈА ИЗВОРИМА ВОДА У јЕВРОПИ...онда нешто рудног богатства ---- уосталом интересује их и територија, рецимо Војводина... КиМ КОЈИ СУ ВЕЋ ЗАУЗЕЛИ... итд.

А људи - ЉУДИ ИХ УОПШТЕ НЕ ИНТЕРЕСУЈУ... тј. интересује их како што пре да потамане овај остатак остатка једног народа. Приче о "ДОБРИМ НАМЕРАМА" ЕУ су у најмању руку умоболне.

Sta ti je tacno odvratno,...............
to sto za Srbiju nece vaziti evropski zakoni i standardi................

Ne nego zwuchi kao da se hwalish.. Kao imash dobra kola zhiwish u nemachkoj. Dodje owde u Srbiju bolje ako je tako super :roll:
Anitice, zlato, opet će ti jomini vikati "C twi" ! :hahaha::hahaha:

Jomini se ljuti ako napishem 0 umesto o... A podrzhawa moje pisanje Sh ch i w
:bye:

opet pises gluposti.......procitaj post na koji sam odgovorio ovim sto si copy - paste izvukla iz konteksta.........:roll:

Sem toga.......kada bi srba bilo 200 miliona kao amera 1.5 milijardu kao kineza, svet bi zakukao za "hitler demokratijom".......:mrgreen:

Pa nas 8 miliona pravimo sranja celoj evropi , a sta bi tek radili da nas je milijarda???:sad2:
Kazi slobodno da su Srbi fasisti............
nemoj se prenemagati

Prema EU sam ravnodusan, na neki eventualni referendum (koga, je l' te, nece ni biti) ne bih ni izasao.

Moze, a i ne mora.

Samo me nervira taj stav ukerenjen u Srba da ce nam onog trenutka kad udjemo u EU odmah biti bolje i da ce nam Unija resiti sve probleme. A istina je da ako smo qurac od drzave do ulaska u EU, bicemo to isto i posle, sto se lepo vidi na primeru Bugarske. Tako da, usli - ne usli u Jevropu, sami moramo da oznojimo dupeta ako hocemo da ovo bude zemlja dostojna zivljenja.

Potpisujem!:klap::klap::klap:

sa oprostenjem,svako ne ne zeli EU je ... dodajte sami. obasnjenje, nism misio na komplimeant.
evo vam jedan primer.
danas je bilo svecano otvaranje puta pristina-albanija, radilo se odeonici u albaniji, posto jos nije komletiran ceo put.
i sa je bilo interesantno u tom direktnom prenosu? pa zastave, ali ne albanske, iako ih je bilo par komada, vec mahom plave, sa puno zutih zvezdica. malo me je zacudilo, mislio sam da je tamo nacionalizam jos i te kako prisutan, ali drago mi je da su i moji zemljaci shvatili da se treba birati izmedju nacionalizma, i opstih vrednosti. i sto se mene tice izabrali su pravu vrednost, onu koja ce svima doneti boljitak.

sa oprostenjem,svako ne ne zeli EU je ... dodajte sami. obasnjenje, nism misio na komplimeant.
evo vam jedan primer.
danas je bilo svecano otvaranje puta pristina-albanija, radilo se odeonici u albaniji, posto jos nije komletiran ceo put.
i sa je bilo interesantno u tom direktnom prenosu? pa zastave, ali ne albanske, iako ih je bilo par komada, vec mahom plave, sa puno zutih zvezdica. malo me je zacudilo, mislio sam da je tamo nacionalizam jos i te kako prisutan, ali drago mi je da su i moji zemljaci shvatili da se treba birati izmedju nacionalizma, i opstih vrednosti. i sto se mene tice izabrali su pravu vrednost, onu koja ce svima doneti boljitak.

Aj postedi nas vaseg kosmopolitizma,..............
a pre svega licemerstva:worth:

Смешно ми је кад неко ко претендује, да као озбиљан човек, говори о уласку у ЕУ, као седању у неки воз
за бољу будућност. То је жвака за лудака.
Нико, ником, нигде ништа не поклања. Све се зарађује трудом, што би се рекло, у се и у своје кљусе.

Европа (односно Запад), нас је претходних година уцењивао, обмањивао, кажњавао најригорозније
(бомбардовање 1999.), отео нам КиМ, а то су све гестови који не говоре о пријатељским намерама, напротив.

Следећа ствар, ко не види да је Запад крепао (како би рекао Банди), тај је слеп код очију, а ми Западу нити
имамо шта да понудимо, нити нам ишта треба одатле (осим италијанских* ципела :mrgreen:).

*Жабаре, па и Шпанце, бих изузела, из ове банде западњачке.:ok:

Kako ne???
Pa ti si rekla da živiš po tim zakonima! To znači da ih podržavaš!
A to onda znači i da podržavaš odlaganje radioaktivnog otpada u treći svijet!
A tebi kao rvatu je naravno zao
sto ne ucestvujete i vi u tim divljackim i istrebljivackim poduhvatima,
pa se zato toliko trudite da vas sto pre prime u EU,
pa da jos glasnije propagirate antifasisticku borbu:roll:

Back