NE ZELIM U EU , IZ SLEDECEG RAZLOGA ...........

Inače, EU se ne mili nikome u Srbiji ko je iole pismen i obavešten.

Smisao EU je stvaranje jedinstvenog evropskog tržišta.

Jedinstveno evropsko tržište podrazumeva jedan nenormalan sado-mazohistički međunarodni odnos u kome:

- Postoji ujednačena cena proizvoda na nivou EU, a neujednačena cena rada.
(Nemac će primati nemačku platu, Srbin srpsku, a plaćaće isti proizvod po istoj ceni)

- Neće postojati reciprocitet u tržišnim odnosima.
(EU zahvaljujući propisanim visokim standardima uspostavlja monopol i istovremeno štiti tržište dosadašnjih članica – Srbija neće biti u stanju da ispunjava standarde EU za izvoz svojih proizvoda čak ni kada se radi o poljoprivrednim proizvodima)

Itd.

Ne baljezgaj - EU nam je unistila privredu i ekonomiju - pokupovala ono sto vredi , raskomadala drzavu , unistila ono sto bi joj bilo konkurencija i naparavila od Srbie zelju beznadja i privrednu pustinju ....

Ulazak u EU bilo bi samoubistvo Srbije !

kako ti kazes "ne baljezgaj" ........sami smo unistili i privredu i ekonomiju, niko nije mogao da kupi ono sto mi nismo hteli da prodamo, a prodali smo i crno ispod nokta, a za konkurenciju.............e , bas se EU uplasila konkurentnosti srbije, pa je brze bolje pozurila da je syebe, ne bi li joj srbija sa svojom supernatural privedom pomrsila racune na svetskom trzistu:rotf::rotf::rotf::rotf:

kako ti kazes "ne baljezgaj" ........sami smo unistili i privredu i ekonomiju, niko nije mogao da kupi ono sto mi nismo hteli da prodamo, a prodali smo i crno ispod nokta, a za konkurenciju.............e , bas se EU uplasila konkurentnosti srbije, pa je brze bolje pozurila da je syebe, ne bi li joj srbija sa svojom supernatural privedom pomrsila racune na svetskom trzistu:rotf::rotf::rotf::rotf:

Ali zar tebi nije jasno da se ne postavlja vise pitanje dal' mi necemo (ili hocemo) u Evropu, nego da li oni hoce nas, a iz svega jasno je da nas nece (zezaju nas, postavljaju uslove jos od 2001 gpd. nijedna vlast im ne valja, itd., itd.)

Hocu reci, odbojnost je obostrana po svemu sudeci, vecinom.

Oni su podrzavali jedino Djindjica i to samo u pocetku i nikoga vise.

Poslednja izmena:
Ali zar tebi nije jasno da se ne postavlja vise pitanje dal' mi necemo (ili hocemo) u Evropu, nego da li oni hoce nas, a iz svega jasno je da nas nece (zezaju nas, postavljaju uslove jos od 2001 gpd. nijedna vlast im ne valja, itd., itd.)

Hocu reci, odbojnost je obostrana po svemu sudeci. :zper:

EU da nas nece, ne bi imala problem da nam kaze da odyebemo...sto? da im nije neprijatno???......nisu ni ludi bez nas, to je tacno. Elem , srbiji je u interesu da postane punopravna clanica EU........iz milion prakticnih razloga koje znaju vrapci na granama, samo jos nije jasno krstinim majstorima........dakle, mogu bez nas , ali mi ne mozemo bez njih.........

EU da nas nece, ne bi imala problem da nam kaze da odyebemo...sto? da im nije neprijatno???......nisu ni ludi bez nas, to je tacno. Elem , srbiji je u interesu da postane punopravna clanica EU........iz milion prakticnih razloga koje znaju vrapci na granama, samo jos nije jasno krstinim majstorima........dakle, mogu bez nas , ali mi ne mozemo bez njih.........

Sto, pa imaju za pocetak (i za kraj) jednostrani sporazum sa nama, recimo.

Malo li je na ovu krizu, oni gledaju svaki dinar, nisu kao mi da prosipaju.

Itd, itd.

Nije im neprijatno, nego nas koriste pa makar i za dolar/evro, samo sto mi to ne shvatamo. A pogledaj Blgariju i sve ce ti biti jasno koliko su imali koristi. Relano, nit' smo mi za Evropu, niti su oni za nas.

I tako....:bye;

Poslednja izmena:
Sto, pa imaju za pocetak (i za kraj) jednostrani sporazum sa nama, recimo.

Malo li je na ovu krizu, oni gledaju svaki dinar, nisu kao mi da prosipaju.

Itd, itd.

Nije im neprijatno, nego nas koriste pa makar i za dolar/evro, samo sto mi to ne shvatamo. A pogledaj Bulgariju i sve ce ti biti jasno koliko su imali koristi. Relano, nit' smo mi za Evropu, niti su oni za nas.

I tako....:aha:

ovo da li smo mi za evropu i evropa za nas, moglo bi da bude tema za razmisljanje............nije ni gedza za gucci gilje, i to ima smisla....
sto se bugara tice, nije njima mnogo dobro, ali ipak neuporedivo bolje nego kada im je ruska cizma bila za vratom....tada je svaki stoti prozor imao zavese u sofiji, a novine umesto zavesa su bile modni detalj............napokon, ove godine , bugari su zamenili dosadasnje rekordere po poseti begoradu za novogodisnje praznike........tesko nesto mogu da se prisetim da su bili svetski putnici

Aha...

Narocito su zanimljive Cijine analize o projekciji uticaja sankcija na SRJ sa kojih je nedavno skinuta oznaka poverljivosti.

Tu se odlicno vidi da li smo sami krivi ili je planski sabotirana ovdasnja privreda.

Aha...

Narocito su zanimljive Cijine analize o projekciji uticaja sankcija na SRJ sa kojih je nedavno skinuta oznaka poverljivosti.

Tu se odlicno vidi da li smo sami krivi ili je planski sabotirana ovdasnja privreda.

Naravno, srpska privreda je bila tolika opasnost za ekonomiju EU, da su morali da pribegnu njenom unistenju radi samozastite svoga trzista.........ebote, to se dogadja kada vrabac ima trip da je orao..........

ovo da li smo mi za evropu i evropa za nas, moglo bi da bude tema za razmisljanje............nije ni gedza za gucci gilje, i to ima smisla....
sto se bugara tice, nije njima mnogo dobro, ali ipak neuporedivo bolje nego kada im je ruska cizma bila za vratom....tada je svaki stoti prozor imao zavese u sofiji, a novine umesto zavesa su bile modni detalj............napokon, ove godine , bugari su zamenili dosadasnje rekordere po poseti begoradu za novogodisnje praznike........tesko nesto mogu da se prisetim da su bili svetski putnici

Dado, prosla su lepa vremena i 70-te i 80-te. Nije vise u pitanju "Gucci", vec

pino_silvestre.jpg

Mada ruku na srce niti smo mi "gedze" niti je EU bas "Pino silvestre" :lol:, ali da, smatram da je to unija cija se moc (prosirenja) odrzava na staklenim nogama.

(A evo sta su Bugari zamisljali da je EU :tajna: )

Bvlgari_AQVA_homme_100_03.jpg

Kad onoooooo! :zaljubljena: :lol:

Poslednja izmena:
Ma raspašće se oni bez Srbije. :lol: Ne znam ni kako su do sada izdržali... Svi problemi u EU nastaju i dolaze od dođoša (kao i svuda ;) ). Nije civilizacija za svakog.

.
Основе за преговоре Србије и ЕУ неће бити јавне, поручује шеф европске делегације у Србији Мајкл Давенпорт. Нажалост, Србија на преговарачки оквир Уније не може да утиче, објашњава премијер Ивица Дачић.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...о+је+преговарачка+платформа+са+ЕУ+тајна?.html

У нашем најбољем интересу је да не знамо о чему се преговора и куда све то води. Наше је право да не знамо ништа и да само певамо "Европска Унијо ми ти се кунемо да са твога пута не скренемо".

.
Основе за преговоре Србије и ЕУ неће бити јавне, поручује шеф европске делегације у Србији Мајкл Давенпорт. Нажалост, Србија на преговарачки оквир Уније не може да утиче, објашњава премијер Ивица Дачић.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...о+је+преговарачка+платформа+са+ЕУ+тајна?.html

У нашем најбољем интересу је да не знамо о чему се преговора и куда све то води. Наше је право да не знамо ништа и да само певамо "Европска Унијо ми ти се кунемо да са твога пута не скренемо".

Па наравно. ,,Најбоље" је да ништа не знамо, као овце које воде на клање. То се зове ЕУ ,,логика".

Па наравно. ,,Најбоље" је да ништа не знамо, као овце које воде на клање. То се зове ЕУ ,,логика".

Већина Срба је против ЕУ само још треба нешто поводом тога и да урадимо, а не да пустимо да нас власт води тамо где се њима пуне џепови . . .

Back