NE ZELIM U EU , IZ SLEDECEG RAZLOGA ...........

Јест мајку му Немци су ко и остали јаки играчи из ЕУ звог чисте емпатије смислили исту само да би властито богатсво поделили с другима.
Отуда Бугари, РумуЊи, МаЏари, Грци, Кипрани... цветају, ли цветају!
Провокаторска и глупа тема за другосрбијашку интелектуалну сиротињу.

Зар стварно мислите да су Немци променили многогодишњу идеологију? Људи су мислили да су се опаметили после Првог светског рата, а онда је дошао Други. Е сад чекам, да вам докажу да су и даље исти. Само су се сад опаметили. Сад неће силом него слаткоречјем. Сад се не праве да покушавају да нас поробе, сад се праве да покушавају да нам помогну. Па бре, наопако, замислите шта би нам радили кад би били под њиховим окриљем, кад нам ово раде кад под истим нисмо??? Ајде бре памет у главу.

Не кажем да нема предности. Наравно да има. Многи закони, стандарди, повластице би побољшали како живимо. Отварају се врата многим фондовима, отварају се границе итд.
Али законе можемо и сами да донесемо. А не требају нам да мењају границе за које се вековима боримо и жртвујемо! Пљујете на вишевековну Србску жртву!

Ама бре како вас није срамота. Сактријте се испод неког камена и смрдите.

Zakone moramo da donesemo... i razna pravila i procedure. Nije nama EU kriva sto je obicaj da se doktori podmicuju i donosi im se viski. Jel treba 5 flasa viskija da dobiju na dan... i da sve sami popiju? Zelimo doktore pijanice?!? Jel to sluzi icem dobrom? Jel nam treba EU da se bar u zdrav razum dovedemo?

Zakone moramo da donesemo... i razna pravila i procedure. Nije nama EU kriva sto je obicaj da se doktori podmicuju i donosi im se viski. Jel treba 5 flasa viskija da dobiju na dan... i da sve sami popiju? Zelimo doktore pijanice?!? Jel to sluzi icem dobrom? Jel nam treba EU da se bar u zdrav razum dovedemo?

Морамо, него шта. И то што пре. Одличан је пример који си навео, са којим смо нажалост сви упознати! Не треба нам ЕУ низашта. А посебно не за здрав разум.

Морамо, него шта. И то што пре. Одличан је пример који си навео, са којим смо нажалост сви упознати! Не треба нам ЕУ низашта. А посебно не за здрав разум.

Kako ne? Pa EU je rasadnik zdravog razuma, evo ti pogledaj Šimunića i Mamića na primer.

Јест мајку му Немци су ко и остали јаки играчи из ЕУ звог чисте емпатије смислили исту само да би властито богатсво поделили с другима.
Отуда Бугари, РумуЊи, МаЏари, Грци, Кипрани... цветају, ли цветају!
Провокаторска и глупа тема за другосрбијашку интелектуалну сиротињу.

...s posebnim potrebama :D

Ja sam pre za ulazak u NATO, da u slučaju neke ponovne piзdarije, ne ostanemo potpuno izopšteni, jer smo onda opet teško na*ebali.

U EU sve više vidim jednu promašenu birokratsku tvorevinu, koja malo po malo nastoji da prenese državna ovlašćenja na sebe.

Da se ne lažemo, ne verujem u to da mi možemo počistiti i srediti svoje dvorište, osim ako nas neko ne uvati za uši i natera, ali opet se sve nekako nadam.

Dakle eto, u nekom najboljem i najsretnijem slučaju, sređena Srbija, umnogome po uzoru na EU, ali ne i članica iste i NATO, zbog trenutnih bezbednosnih prilika.

Poslednja izmena:
Ja sam pre za ulazak u NATO, da u slučaju neke ponovne piзdarije, ne ostanemo potpuno izopšteni, jer smo onda opet teško na*ebali.

U EU sve više vidim jednu promašenu birokratsku tvorevinu, koja malo po malo nastoji da prenese državna ovlašćenja na sebe.

Da se ne lažemo, ne verujem u to da mi možemo počistiti i srediti svoje dvorište, osim ako nas neko ne uvati za uši i natera, ali opet se sve nekako nadam.

А мислиш да ако уђемо у НАТО бићемо безбеднији? Шта ће тек да нам раде кад паднемо под њихову власт . . .

А мислиш да ако уђемо у НАТО бићемо безбеднији? Шта ће тек да нам раде кад паднемо под њихову власт . . .

Pa neće raditi ništa, što je opet bolje nego da se direktno umešaju u rat na strani Albanije i Kosova i da ostanemo bez još nekog dela zemlje.

Ustvari nalupali bi šamare i jednima i drugima i ostalo bi sve onako kako je i bilo pre tog zamišljenog sukoba.

Pa neće raditi ništa, što je opet bolje nego da se direktno umešaju u rat na strani Albanije i Kosova i da ostanemo bez još nekog dela zemlje.

Ustvari nalupali bi šamare i jednima i drugima i ostalo bi sve onako kako je i bilo pre tog zamišljenog sukoba.

А чекај како не би ништа? Можда нас не би бомбардовали. Али могли би буквално да раде шта хоће. А што се тиче земље, па шта би остало кад бисмо им се придружили?

Не значи улазак у ЕУ обавезно и банкрот државе..Додуше, ми смо пред банкротом и сад без чланства у ЕУ. Да се отресемо утицаја те исте уније не можемо ни сад кад нисмо у њој..
Ушле су у Чешка и Словачка у исту, па шта им фали? Што се тиче Грка, они су нерадници одувек, па није чудо што су пукли.
Декларативно треба да будемо за ту унију, али да се понашамо озбиљно као држава.

Нећу да завршим као Грци, Португалци, Шпанци, нећу да ми банке Ангеле Меркел кроје услове под којима ћу да располажем новцем (СВОЈИМ, то јест НАШИМ), нећу да будем у клубу светских силеџија и бандита под окриљем НАТО, нећу да једем ГМО, нећу да ми неки тамо ЕУ бирократа забрањује да једем прасетину. Има још много тога, али и ово је доста. :lol:

Dakle eto, u nekom najboljem i najsretnijem slučaju, sređena Srbija, umnogome po uzoru na EU, ali ne i članica iste i NATO, zbog trenutnih bezbednosnih prilika.

Па то је још и горе.

А ако ти стварно мислиш да ће нам НАТО ,,помоћи" да будемо сређена држава онда си стварно у великој заблуди.

Где си још видео да је кољач помагао својој жртви?

Па то је још и горе.

А ако ти стварно мислиш да ће нам НАТО ,,помоћи" да будемо сређена држава онда си стварно у великој заблуди.

Где си још видео да је кољач помагао својој жртви?

Прасе се тови за Божић? :mrgreen:

Back