- Poruka
- 39.877
Ali ja sam pitala u prvom licu jednine, za tebe npr. Da li si imao takav odnos da ti nije bilo važno, da nisi želeo da znašPa meni je to malo bez veze da ne zna. Sto? Moze da zna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ja sam pitala u prvom licu jednine, za tebe npr. Da li si imao takav odnos da ti nije bilo važno, da nisi želeo da znašPa meni je to malo bez veze da ne zna. Sto? Moze da zna.
čak ne mora ni ovo prvo, uopšte da pita.Па може да зна да се виђаш / имаш секс са још неком, али не мора да зна појединости...
Pa ako smo vec zajedno, ne, jer bih voleo da znam, barem iz zdravstvenih razloga, da nije u geng beng zoni sa krekhedima.Ali ja sam pitala u prvom licu jednine, za tebe npr. Da li si imao takav odnos da ti nije bilo važno, da nisi želeo da znaš
Imam dosta godina, ali tek od skoro mi se desilo isto ovo što pišeš..Ne interesuju me biografije zena skojima sam u krevetu, posto nemam nameru da se vezujem.Analogno niti me interesuje, niti pitam, niti sam sebe mucim pitanjima skim jos ima seks
A gdje je pečat?Za mene, to izgleda ovako...
Ako bi bio u ozbiljnoj vezi ili u braku, partnerka bi mi bila jedini seksualni partner.
Ako bi ona imala više seksualnih partnera, to bi prouzrokovalo kraj veze/braka.
U slučaju neobavezne veze, ne zanima me seksualni zivot partnerke.
Zanima me samo da partnerka vodi računa o higijeni, kao što to i ja činim.
Više kao lični oglas...A gdje je pečat?
Ovo si sročio ko notar!
Onda naglasi da koristiš Jajoper i da zahtijevaš da i ona koristi Carefree kupku za intimnu njeguViše kao lični oglas...
Baš htedoh reći, sve binarno 0 ili 1A gdje je pečat?
Ovo si sročio ko notar!
Valjda bi skontao treću osobu u tom trenutkuВажно ми је да знам да сам једини у том тренутку.
osim ako visi držeći se za prozorValjda bi skontao treću osobu u tom trenutku![]()
Za Carefree sam čuo, ali ko je proizvođač ovog Jajopera?Onda naglasi da koristiš Jajoper i da zahtijevaš da i ona koristi Carefree kupku za intimnu njegu![]()
Eto slikicaZa Carefree sam čuo, ali ko je proizvođač ovog Jajopera?![]()
Zanimljivo...Eto slikica
ne funkcioniše kod onih koji nisu džentlmeni..Zanimljivo...
Afrodizijak za džentlmene...
Nego šta ti radiš u međuvremenu?Ne razbijam glavu time, u vezi sam na daljinu, viđamo se svakih mjesec-dva a uostalom šta ako i ima nekoga za sex? Čorbu prospe, meso vrati![]()
Znaci, meni neće koristiti....ne funkcioniše kod onih koji nisu džentlmeni..![]()
Ja ne varamNego šta ti radiš u međuvremenu?
Kupa se u Carefree kupki...Nego šta ti radiš u međuvremenu?
Jel se tu misli samo na seksualno, ili na emocionalno varanje?Ja ne varam
ne verujemZnaci, meni neće koristiti....
Ja se samo volim zezati pa me pogrešno "vidiš", ja sam ti, kako da ti dočaram.. k u r v a na ulici, u krevetu damaKupa se u Carefree kupki...