Ne želim da znam

Paula

black cat
VIP
Poruka
39.803
Da li ste nekada imali takvu vezu (od braka do samo povremenog viđanja) kada niste želeli znati da li partner ima još nekoga osim vas za seks?
Jednostavno, ne želite da znate, ne pitate, ne želite da vam priča.

Većini ljudi koje znam je tako nešto odbojno. Pa ipak, izgleda mi sad da je poprilično rašireno među onima koji se (relativno) često upoznaju sa drugima i aktivni su na polju sexa.
Pa bih volela o tome da se priča bez neke osude ili procene za/protiv, samo na osnovu ličnog iskustva. 🙂

1657454827867.png

Morao sam par puta da procitam pitanje jbt. :mrgreen:
Naravno ima i toga ali to nisu kvalitetne veze i brakovi nego se zmuri zbog nekih drugih interesa.

Ne razumem kako je to rasireno danas? Da li ljude danas nije briga da li se partner trpa sa drugom osobom, wtf?

Ako je u pitanju kombinacija ili sex na jednu noc, ajde razumem..Kresnemo se i sta me briga sta radis posle...

Da li ste nekada imali takvu vezu (od braka do samo povremenog viđanja) kada niste želeli znati da li partner ima još nekoga osim vas za seks?
Jednostavno, ne želite da znate, ne pitate, ne želite da vam priča.

Većini ljudi koje znam je tako nešto odbojno. Pa ipak, izgleda mi sad da je poprilično rašireno među onima koji se (relativno) često upoznaju sa drugima i aktivni su na polju sexa.
Pa bih volela o tome da se priča bez neke osude ili procene za/protiv, samo na osnovu ličnog iskustva. 🙂

Pogledajte prilog 1185079

opet tema dje ja ne smijem uskochiti

Back