gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
ne volim, al radim...opušteno je...teško, ali opušteno...retko ima šefa, fini kolege i tako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne varam ga, a mnogo mi se vara![]()

Ma ne znam da varam, pa ni u kartama
Pa pazi... kada baciš Damu na sto... slično je![]()

Dogovoreno, tvoj sam
@Tema: Ne volim sa nepoznatim tetama da se dogovaram oko bona, ali to radim![]()

ah, pa druze, malo si mi sitnicav po pitanju ove teme
no, hajde da sitnicavo razjasnimo razliku:
tolerancija i kompromisi bi predstavljali situaciju gde na primer, zena ne voli analni sex, a muskarac voli i zeli jako, pa se dogovore da ga parnim danima imaju, a neparnim ne
zrtvovanje bi bio slucaj gde ta ista zena jako ne voli analni sex, a njen muskarac jako voli i od njega ne odustaje, pa mu ona onda dozvoli da analano krese komsinicu...
dovoljno za razliku izmedju kompromisa i zrtvovanja u ljubavi?

Ja josh nisam sreo zenu koja ne voli analni sex,znam samo za one koje su to radile i one koje nisu.....

To i ja kazem kako za anal tako za gutanje..nisu ni probale a shatro ne vole

Verujem bre
da si bila jednako pompezna i tako tuzna, Danijela Stil raspolozena u kombinaciji sa Anabelom Basalo
![]()

da li postoji nesto sto ne volite da radite u vezi/sexu, ali radite zarad veze, ljubavi, tolerancije? na primer, prestanete da izlazite bez tog nekog, ili ne volite oral/kondom, ali ga ipak primenjujete....?i, nemojmo sad o onome kako nista ne treba na silu, jednostavno recite da li i sta radite, sto ne ljubite bas zarad nekog....naravno, pretpostavljam da se to nesto ne kosi sa zakonom, vasim moralnim nacelima, pristojnim ponasanjem na javnim mestima...
Kazi lepo, s drugim ti se kara... : )![]()
A preko Dame, obavezno crven Decko !![]()
Ma yebo tetu, bre...![]()
I meni se 'be...![]()
Svidja mi se tvoj nacin razmisljanja. Voleo bih da si mi komsinica.![]()
Igzekli !![]()
Fakat, bre !![]()
rasPOLOZENA![]()