Ne volem?

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E da...ne volim loše veze, uvek se iznerviram kad mi se javi onaj glasić i kaže "mobilni pretplatnik trenutno nije dostupan, molimo pozovite kasnije"
i odma zatim stiže sms sa obaveštenjem da je mob pretplatnik ponovo dostupan...:rotf:

ih bre barbi pa to je jasna stvar i ja se nimalo ne uzrujavam :lol:

uvek sam se uzasavao ljudi koji se ubise da ih svi vole, djole je takav lik, ustvari nije takav lik vec je takav karakter a od takvog karaktera do cinizma spram onih koji ga ne vole kao ostali je samo malecni korak. covek je za drustvo super, mislim kafanu :lol: ali pesnicki mi nije na golemanovoj transverzali posto sam skolovan na ruskim klasicima i melody maker-u :lol:

Pretpostavljam da tako misliš zbog one njegove neslavne ideje da u sloveniji bude slovenac u hrvatskoj-hrvat u crnoj-crnac...:lol:
Mislim da je poenta te njegove priče trebala da bude drugačija ali ebiga, demonizovana je jer je dirnula tamo gde ne treba i to u nevreme..
Pitanje je kolika je njegova potreba da ga svi vole u toj priči merodavna i evidentna...

Nisam ni ja neki njegov fan ali ga smatram umetnikom..možda je to zato što umetnikom smatram svakog iza koga ostaje nešto
što će da se pamti a ko će to da pamti, manje je važno...

Pretpostavljam da tako misliš zbog one njegove neslavne ideje da u sloveniji bude slovenac u hrvatskoj-hrvat u crnoj-crnac...:lol:
Mislim da je poenta te njegove priče trebala da bude drugačija ali ebiga, demonizovana je jer je dirnula tamo gde ne treba i to u nevreme..
Pitanje je kolika je njegova potreba da ga svi vole u toj priči merodavna i evidentna...

Nisam ni ja neki njegov fan ali ga smatram umetnikom..možda je to zato što umetnikom smatram svakog iza koga ostaje nešto
što će da se pamti a ko će to da pamti, manje je važno...

nisam nikad rekao da nije umetnik, ali njegova umetnost me nesto posebno dotice, osim mozda jedne do dve pesme, ali imas i kod bore corbe nekoliko pesama gde je od on od emocionalnog ocaja dodirnuo zvezde... stvar ukusa i emotivne inspiracije, pa zato valjda na obojicu ne odlepljujem toliko kao naprimer na dzordz majkla :lol: nemo da se smejes, jer muzicar je muzicar, a pesnik je pesnik. ja to razdvajam jer je jako malo autora spojilo jedno i drugo na nacin da pomesaju sve kulture njihovih obozavalaca.... i djole i bora su kozeri, jako zanimljivi ljudi, djole vise jer je zvrk, ali kad dodje do vokalnih mogucnosti onda je to linearno. djole i bora ne mogu da svojom mzikom zalude anglosksonce, ruse, kineze... razumes... znaci nas lokalitet, ali sa jasnom porukom i jasnim razgranicenjem dokle im sezu granice. nisam ja kompetentan da sudim o njihovoj velicini i umetnosti jer nisam stvorio ni delic onoga sta su oni, ali imam stav tj.misljenje ako me vec pitaju.

nikad nisam mesao umetnika sa njegovim politickim angazmanom ili sexualnim opredelenjem... moze da te iznervira i padne u tvojim ocima zbog ovoga ili onoga, ali umetnost je ono sta iza njega ostaje a ne sta je bio privatno.

Pa dobro, ne pričamo o glasovnim mogućnostima...naravno da ne mogu da se uporede sa recimo Fredijem Merkjurijem, mojim favoritom iz te branše...

Za tebe noćas neko ko mene obara s nogu kad je glas u pitanju..

jako fino... :)

kao slagvort na ovog ukrajinca pre neki dan sam okrenuo satelitsku antenu na ruski satelit i vec dva dana gledam njihov program iako mi je ruski da ne kazem kakav :lol: koliko normalnijih ljudi, normalnijih programa, normalnije muzike.... ima naravno i zapadnog uticaja, ali prava mera je uspostavljena... a kada pogledas neki rusku filmsku melodramu totalno nepoznatih autora shvatis koliko je to sve blize coveku i manje izvestaceno no ono sto nam dolazi sa zapada... programi za decu su prilagodjeni bas deci i pravo je uzivanje nekad sedeti i sa osmehom pratiti tipicne decije dogodovstine za razliku od ovih budibogsnama prica koje gledamo svaki dan i posle se pitamo koji je q danasnjoj deci da su skroz odlepila.

Mnogo toga ne volem, ali iznad svega parove koji razmenjuju znacajne poglede u drustvu, u fazonu niko ne primecuje njihov sistem kapiranja, i njihov odnos je toliko produhovljen da se samo oni mogu razumeti, a u stvari jako su providni i glupi, od jadnih zena sa ovakvim ponasanjem jadniji su mi samo muskarci.

Ne volem prostake,ogoljene ili prikrivene...ljude koji neznaju pravu meru,gde prestaje

humor a gde pocinju uvrede...ljude koji sebi dozvoljavaju previse slobode,pa vredjaju..

ljude koji ne razlikuju kako i dokle mogu da idu se svojim potajnim frustracijama...i mastarijama.

Ne volem kad nestane cokolade
.. kad leto zameni zima, kad ptice zamene auspusi
... kad odmoru dodje kraj.. sto ne putujem i ne putujem.. i opet ne putujem, sto ne zivim u divljini, dzungli, nedodjiji,
ne volem sto nemam spokoja...

Da ustajem rano kad mi se ne da
izgubljene poglede,kako moje,tako tudje
previse price kad joj nije mesto
premalo saosecanja kad ga ocajno trebas,a niko ne razume
tripove mladih i ucmalost "starudije"
plitke ljude,uglavnom :tongue2:

Back