ne-valja ti to

da li volite da zezate svog partnera iako znate da to njemu nekad i ne prija???? koliko uzivate u tome i da li ste zbog toga dobijali ili dobijate po njushci???? :lol:

ja volim:D...al sve su to neke stvarčice,neke sitnice...pa on počne da se brani i tako,meni slatko...naravno,zna da se šalim al ne može da odoli a da se ne odbrani:lol::lol::lol:

da li volite da zezate svog partnera iako znate da to njemu nekad i ne prija???? koliko uzivate u tome i da li ste zbog toga dobijali ili dobijate po njushci???? :lol:

na ovo bi mogao on bolje da odgovori:p
cesto pribegava raznim bockawim metodama, na koje ja reagujem razlicito, u zavisnosti od toga da li sam u pms-u, tetka-c fazi ili u nekog trecem transcedentnom stepenu:p
kada se bas razbesnim, izlupam ga po goozici i odhrcem mu serenadu na uvce:mrgreen:

Зезам се подједнако и на свој и на туђ рачун. Никад ми то нико није узео за зло.

Слатко се смејем и кад се други шале на мој рачун.

:D

Zezamo jedno drugo non-stop. Tako je zanimljivije :mrgreen:

borat_lebanon0109-1.jpg

hmhm...volim da se šalim, i volim da se šale sa mnom, ALI
ne radim ono što ne želim da meni neko radi...
tj. ako vidim da nekome nešto smeta - neću to ponoviti,
kao što bih očekivala da neko mene ne zeza
na račun nečega što zna da mi smeta...

to mi je nekako stvar poštovanja nekoga kao ličnosti,
nevezano za to da li je u pitanju partner, prijatelj, brat, mama, tata....

i, i, i...zašto bih uživala u nečemu što nekome ne prija (smeta)...:dontunderstand:

Back