pop80
Elita
- Poruka
- 15.833
Da li će svako ko je ubio završiti u paklu ili će neko biti spašen?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bice oprosteno samo mesarima i hirurzimaDa li će svako ko je ubio završiti u paklu ili će neko biti spašen?
Stari zavet kaže da je ok ako ubiješ iz osvete....jedan Albanac je davnih godina pokušao da siluje mladu Srpkinju.. ona je pružila otpor i on je ubio..
Otac je na suđenju uneo pištolj i osvetio je..
Da li je on u paklu pošto sam siguran da se nikada nije pokajao?
4. Mojsijeva 35,27 | I nađe ga osvetnik preko međe utočišta njegova, ako krvnika ubije osvetnik, neće biti kriv za krv. |
U istoriji su se samo ubijali znači da ima neka cakaDa li će svako ko je ubio završiti u paklu ili će neko biti spašen?
U paklu svakako jeste Ali se I sam predao. Inace Nikad ga ne bi nasli jer se to desilo na pustoj planini.Da li je on u paklu pošto sam siguran da se nikada nije pokajao?
а зашто тебе интересују појединачни случајави?jedan Albanac je davnih godina pokušao da siluje mladu Srpkinju.. ona je pružila otpor i on je ubio..
Ne.jedan Albanac je davnih godina pokušao da siluje mladu Srpkinju.. ona je pružila otpor i on je ubio..
Kad god je moguće treba te životinje protjerati iz svog stana da ih se ne ubije...svakom je njemu njegov život mio, i mravu.Ako ubiješ muvu? Mrava? Zmiju?
Gde to pise _apostol Pavle je navodno spašen...a ubio je ko zna koliko hrišćana pre nego što se preobratio...
pa ako je bio glavni progonitelj hrišćana a oni su bili ubijani saberi dva i dvaGde to pise _
...ili mozda pretnju i saglasnost potpuno izednacujes sa izvrsenim djelom ?
pa ako je bio glavni progonitelj hrišćana a oni su bili ubijani saberi dva i dva
gde piše da je bio najbolji student i teolog?Ne piše ni to da je bio glavni progonitelj kršćana. Bilo kakva njegova oporba na apostole bila je za Isusa strašna stvar. Radi se o tome da je Pavao bio najbolji student i teolog židovske svete knjige i kao takav poznat u narodu i intelektualcima, kao takav trebao je Isusu.
A gde to pise ???pa ako je bio glavni progonitelj hrišćana a oni su bili ubijani saberi dva i dva
hvalio se time u kafani kod svetog Petra pa su ga spustili sprat niže gde je znatno toplije i gde idu umišljeni apostoli i masovne ubiceA gde to pise ???
A gde si me video da ga perem ?hvalio se time u kafani kod svetog Petra pa su ga spustili sprat niže gde je znatno toplije i gde idu umišljeni apostoli i masovne ubice
ne znam kako misliš da ga opereš...progonitelji hrišćana ih nisu prekorevali nego su ih ubijali...a on je bio ako ne glavni onda vrlo istaknut progonitelj hrišćana...uostalom znamo da je učestvovao u egzekuciji svetog Stefana
nemaš dokaza da nije bio ubica dok je progonio hrišćane...a logično je da ako su progonitelji ubijali hrišćane da je i on to radio kao istaknuti i zvanični progonitelj...on je učestvovao u egzekuciji svetog Stefana, a u Damask je krenuo sa ovlašćenjem da juri hrišćane...znači nije bio hobista progonitelj koji bi probao da posavetuje hrišćane da se odreknu vere nego zvanični ovlašćeni progonitelj a takvi su ubijali...A gde si me video da ga perem ?
...stvarne me cudi kako ne primecujes da ja samo reagujem na tvoje lazne /neistinite optuzbe...
Tako je,nemam...ali ne izmisljam da je ubijao pa te pitam zasto si to uradio m,zasto toliko mrzis Pavla ?nemaš dokaza da nije bio ubica dok je progonio hrišćane...
Odkud ti sad ovo,odkud ti uopste ideja da goniti hriscane po pravili znbaci ubijati ih ????a logično je da ako su progonitelji ubijali hrišćane da je i on to radio kao istaknuti i zvanični progonitelj...
on je učestvovao u egzekuciji svetog Stefana,
ne volim Pavla.....izokrenuo je Isusovu etiku u laž i formu i ideologiju a slavite ga kao da je jednak Isusu i sledite njegovu naopaku verziju Isusovog učenja... a ne lažem oko toga da je ubijao hrišćane nego iznosim svoje uverenje da kao poznati progonitelj hrišćana sigurno jeste jer se to podrazumevalo tada u opisu tog posla...već to što je prisustvovao egzekuciji svetog Stefana i navijao za one koji ga kamenuju je isto kao da ga je lično ubio....pročitaj neki put šta mi piše u potpisu pre nego što moje reči shvatiš prejako...Tako je,nemam...ali ne izmisljam da je ubijao pa te pitam zasto si to uradio m,zasto toliko mrzis Pavla ?
Odkud ti sad ovo,odkud ti uopste ideja da goniti hriscane po pravili znbaci ubijati ih ????
Nema veze, On tebe voli.ne volim Pavla