ne shvatam

evo ovako, nakuca se 5 strana
mrgreeen i sve
to sto se nakuca pet strana na neku ne bas smislenu temu nije nista novo ni za forum, ni za "zene", to se ne zove "burna reakcija", to se zove "cek da vidim da li se ovde zaista radi o tome o cemu se radi?", ili "ona mi je drugarica, cek da joj zapljunem temu", ili "dosadno mij je, cek da pljucnem malo topik"
nikoga od nas nisu tukli da ovde ostavi svoj post, pa tako nisu ni tebe
medjutim, moj post se bar ticao teme
a, tvoj?
bez mrgreen-a i svega ostalog
Како ''како''? Па лепо - уђеш у ВФ и онда победиш и твој аватар буде јачи од аватара твог противника... (нешто као Покемони, рекла бих....:roll:)
znaci, nemam pojma o cemu pricas...

ona nije sisala prst, zagrizla ga je, na prstu pise oral fixation ;) znacenje sam nize negde vec nakucala :aha:
avatar je potencijalno sexy ;) zene vecinom ga ne registruju kao sexy :D
ne vidim nikakvu smislenu razliku izmedju varijante sisanja i grizenja prsta, sta god da na njemu pise..moguce je da to sto sisa, ili grize, nekom ultramegasuptilnom salje potpuno drugaciju poruku, meni vala jok, a nije mi ni sexi uopce, ko sto rekoh infantilan mi je, kao i citav koncept "zene bebe" kako je ti nazva...podjednako mi je smesno i repulzivno kao i kad bi videla Baraka Obamu da je ovako zagrizao prstic, na kome (oh nebesa kako inventivno!) pise oral fixation....
medjutim, sve to nije tema, mada je tebi verovatno kjut sto vrsimo svi analizu tvog avatara, i meni bi bilo :lol:
meni je samo zaparalo ushi to da neko burno reaguje na ovakav avatar, i da neko nekome salje pp ciji je glavni sadrzaj nesto tipa" e, super ti avatar, samo tako nastavi i daleko ces dogurati"
al opet..ukusi su razliciti (fala Bogu na tome), moguce je da je avatar nekoga i doveo do besa, ili pak, erkcije, ne bih smela da se kladim

znaci, nemam pojma o cemu pricas...

http://forum.krstarica.com/showthread.php/427527-Da-li-preterujem/page11
misli na moje poimanje VF, kao vida forumske komunikacije ... blagi primer je link, kako navalise na zrno leba bez obzira na predhodnu komunikaciju i argumente- samo fajt ;)

ne vidim nikakvu smislenu razliku izmedju varijante sisanja i grizenja prsta, sta god da na njemu pise..moguce je da to sto sisa, ili grize, nekom ultramegasuptilnom salje potpuno drugaciju poruku, meni vala jok, a nije mi ni sexi uopce, ko sto rekoh infantilan mi je, kao i citav koncept "zene bebe" kako je ti nazva...podjednako mi je smesno i repulzivno kao i kad bi videla Baraka Obamu da je ovako zagrizao prstic, na kome (oh nebesa kako inventivno!) pise oral fixation....

medjutim, sve to nije tema, mada je tebi verovatno kjut sto vrsimo svi analizu tvog avatara, i meni bi bilo :lol:
meni je samo zaparalo ushi to da neko burno reaguje na ovakav avatar, i da neko nekome salje pp ciji je glavni sadrzaj nesto tipa" e, super ti avatar, samo tako nastavi i daleko ces dogurati"
al opet..ukusi su razliciti (fala Bogu na tome), moguce je da je avatar nekoga i doveo do besa, ili pak, erkcije, ne bih smela da se kladim

iskreno sam se nadala da ima jos forumasa sa slicnim iskustvom ili dozivljajem ... ko kako reaguje na avatar, nik, potpis, ili smo verni pisanoj reci ....
covek je vizuelno bice, rec dopunjuju i vizualne stvari na forumu- koliko im podlezemo ???

nisam zelela da se svede komunikacija na moj avatar, ali sam morala dati primer, posto niko nema slican :mrgreen:

priznajte da padate pod vizuelne uticaje i pokajte se :malav:

nisam zelela da se svede komunikacija na moj avatar, ali sam morala dati primer, posto niko nema slican :mrgreen:

priznajte da padate pod vizuelne uticaje i pokajte se :malav:

Moram da prokomentarisem sta sam primetila jos pre ovog tvog posta, ali moze posluziti kao odgovor na njega:
Ima slicnih avatara sa nekim senzualnim konotacijama pregrsht. Cak mi se cini da na nekim podforumima ima i vise takvih neko nekih mastovitijih.
Pod vizuelni uticaj avatara se tesko pada ako je tekst koji ga prati upecatljiv.

Moram da prokomentarisem sta sam primetila jos pre ovog tvog posta, ali moze posluziti kao odgovor na njega:
Ima slicnih avatara sa nekim senzualnim konotacijama pregrsht. Cak mi se cini da na nekim podforumima ima i vise takvih neko nekih mastovitijih.
Pod vizuelni uticaj avatara se tesko pada ako je tekst koji ga prati upecatljiv.

ima svih vrsta avatara definitivno...

ok, ako ne primecujemo nista osim kucanija- zasto vecina tema, pogotovo "ozbiljnih", izgledaju kao cisti VF, ili sipanje sopstvenih postovo bez osvrta na druge ?

da li samo sebe onda projektijemo u VW ili ipak komuniciramo ?

Back