Ne samo ZLOvenci, i Englezi krađejo Hrvatima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo moji nedavno šporet Gorenje kupili...pa šta sad....jes da smo imali težauve (bilo nešto krivo namešteno pa tri ringa nisu funkcionisala) al smo uklonili kvar :mrgreen::hahaha:

nismo ipak cicije ko zlovenci...

ipaku Merkator ne idem :rumenko:
Pa tako to ide...kupili ste šporet,pa ćete veš mašinu,pa frižider i zamrzivač...:rotf:
...a to što ne ideš u Merkator znači da samo daješ više para Todoriću i Pevecu.Uostalom,ko je taj Pevec?Prezime mu je nekako slovenačko.:hahaha:

Nemoj...ako ne znaju srpski ili barem hrvatski,mi ih nećemo ništa razumeti.Može Slovenke one brže uče strane jezike.:per:

ništa ti neće faliti ako naučiš još jedan strani jezik:per::D

možda time šarmiraš kakvu Fajn Mojcu (ili Fajn Kekeca - ovisno o tvojoj opredeljenosti) na obisku Hiži Cvetja v Beogradu ako joj odgovoriš na slovenščini :lol: i konačno nađeš curu (oziroma fanta):rumenko:...a ne tu da mene salijećeš svako malo;):hahaha:

U pravu je Torrente,ti imaš problem.
pederiqb2.jpg

evo za dragog janeza:heart::D jedan vic da se opusti kad na leto gre na Hrvaškem na počitnice :mrgreen:

U vozu, u kupeu, sede Severina, časna sestra, Hrvat i
Slovenac.

Uđe voz u tunel, nastane totalni mrak i u mraku se čuje
masna šamarčina.:mrgreen::per:

Izađe voz iz tunela, a Slovenac se drži za obraz i
gleda zbunjeno.:rumenko:

Misli se časna "Sigurno je ovaj prostak pipkao Severinu, pa mu je ova
opalila šamar."

Misli se Severina "Sigurno je ovaj išao pipkat mene,:hahaha: pa je slučajno
dohvatio časnu,:rumenko: i dobio po zubima.":mrgreen:

Misli se Slovenac "Sigurno je ovaj priprosti Hrvat išao pipkat neku od
ove dve:mrgreen: pa sam ja dobio pljusku ni kriv ni dužan.":sad2:

Misli se Hrvat "Kad će više onaj duži tunel da mu zalepim još jednu al zidarsku, majku mu
xe8em slovenačku!"

;););)
:p

Kakav fashistichki vic.:thumbdown:
Tipichno za sinove Jasenovca.

Pozdrav vsim na forumu.
Pozdrav svima na forum.

Ima nas puno slovenaca, koji voli više hrvate, bosance, srbe i ostale narode iz bivše Juge, neko EU narode. Stvarno neznam zašto imate toliko protiv slovenaca, koji smo stvarno prijazan narod, poštujemo sve jezike i mislim da smo jedini u bivšoj Jugoslaviji koji stvarno žele razumijeti sve. Kad je počeo rat u primili smo puno bosanaca, srba, hrvata, iz kosova.....i još puno od ovih i drugi dobili so posao u Sloveniji. Puno hrvata se vozi svaki dan preko granice i žao mi je da imamo kod nas kao u Hrvatskoj glupe političare koji rade samo za svoj interes a ne za narod i bolji standard života.

Ko nije nikada bio u Sloveniji neče nikada razumijeti ovo. Jedino u Sloveniji žive :hrvati,srbi, bosanci, kosovci, albanci zajedno i niko se ne smije i radi glupe viceve. Ko ovo radi ima malu pamet.
Sve zemlje bivše Juge su male i u Europi ako želimo nešto uspjeti moramo raditi zajedno, jer svaki sam neče nigdje uspjeti.

Pozdrav vsim na forumu.
Pozdrav svima na forum.

Ima nas puno slovenaca, koji voli više hrvate, bosance, srbe i ostale narode iz bivše Juge, neko EU narode. Stvarno neznam zašto imate toliko protiv slovenaca, koji smo stvarno prijazan narod, poštujemo sve jezike i mislim da smo jedini u bivšoj Jugoslaviji koji stvarno žele razumijeti sve. Kad je počeo rat u primili smo puno bosanaca, srba, hrvata, iz kosova.....i još puno od ovih i drugi dobili so posao u Sloveniji. Puno hrvata se vozi svaki dan preko granice i žao mi je da imamo kod nas kao u Hrvatskoj glupe političare koji rade samo za svoj interes a ne za narod i bolji standard života.

Ko nije nikada bio u Sloveniji neče nikada razumijeti ovo. Jedino u Sloveniji žive :hrvati,srbi, bosanci, kosovci, albanci zajedno i niko se ne smije i radi glupe viceve. Ko ovo radi ima malu pamet.
Sve zemlje bivše Juge su male i u Europi ako želimo nešto uspjeti moramo raditi zajedno, jer svaki sam neče nigdje uspjeti.

:gace::gace:

Pozdrav vsim na forumu.
Pozdrav svima na forum.

Slovenac greška na samom startu.Moraš ponoviti.Kosovci - NE POSTOJE.

Pa baš zbog toga nisam htio da prikačim onaj klip sa Youtube-a, gdje vojvoda točno kao da secira hirurškim nožem...... i dere po Hrvatima, pa Crnogocima i našao sam jedan isto šta govori o Slovencima

Evo vam slovenčići šta Woja, kaže o vama i vašoj kulturi

Alal mu vera

,

Kakav kreten je*ote. :roll: A i tebi, Hrvat, pasuje nik, evidentno, chim " Alalverirash " ovom magarcu, koji ni o vama nishta dobro ne misli... :roll:

slovenac3

ti si jedna gnjida slovenačka
ovi srbini ubijajo koljejo silujejo pljačkajo slovence gdje mogu
a ti pričaš da jih slovenci *volimo*
dobro znaš kako mi vidimo ove glupe balkanace

možda imaš i sam malo srbske krvi pa si malo retardiran
pa znaš 80 % ljudi bi se ubilo d abi znali da su *****
ali ti očitno nemaš jaja pa počiš pričati kako su oni nabolji naj.. kako do dbro ljudi

cjo...

ti bi sigurno bio u 1 vrstama hitlenjungna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back