Ne puštaju me roditelji da izlazim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Milos_m.m

Zainteresovan član
Poruka
165
Imam 15 godina i roditelji me ne pustaju da izlazim :dash:

Znači svi moji drugovi mogu da izlaze,samo ja ne,jedini ja nigde ne idem preko vikenda i petkom uvece...a brate voleo bih boga mi i da đuskam uz neku SISATU curku.
Pitao sam ih jedno 10 puta da li smem,oni pocnu da me zajebavaju (Sa sve podrskom moje mlađe sestre)
Čak sam počeo jedno veče i sa ćalom da pričam o tim SISATIM devojkama i da neću naći nijednu ispred televizora ili monitora.
Onda je počela rasprava o tome kako sam mali etc etc...

Šta da radim?Kako da ih nagovorim da me puste već jednom?

Samo molim vas, ako sam negde pogrešio,ostavite ovu temu jedno dan-dva da mi ljudi odgovoree, a onda je bacite u kantu za otpatke :D

Hvala

P.S: NE ZAJEBAVAM!!!! OZBILJNO PITAM!

Imam 15 godina i roditelji me ne pustaju da izlazim

images

Imam 15 godina i roditelji me ne pustaju da izlazim :dash:

Znači svi moji drugovi mogu da izlaze,samo ja ne,jedini ja nigde ne idem preko vikenda i petkom uvece...a brate voleo bih boga mi i da đuskam uz neku SISATU curku.
Pitao sam ih jedno 10 puta da li smem,oni pocnu da me zajebavaju (Sa sve podrskom moje mlađe sestre)
Čak sam počeo jedno veče i sa ćalom da pričam o tim SISATIM devojkama i da neću naći nijednu ispred televizora ili monitora.
Onda je počela rasprava o tome kako sam mali etc etc...

Šta da radim?Kako da ih nagovorim da me puste već jednom?

Samo molim vas, ako sam negde pogrešio,ostavite ovu temu jedno dan-dva da mi ljudi odgovoree, a onda je bacite u kantu za otpatke :D

Hvala

P.S: NE ZAJEBAVAM!!!! OZBILJNO PITAM!

Znaci nemas pojma sta propustas :mrgreen:

[
911s [SK];16030937:
Zbog ovog sisatu te posebno razumem i podržavam. :lol:
Samo što nemaš i sisatih i lepih istovremeno u jednom pakovanju, al šta sad...

Ma jok i nema :O

a brate voleo bih boga mi i da đuskam uz neku SISATU curku.

:hahaha::hahaha::hahaha: tebra pa ne jedu sve ribe plazmu pa da im rastu sise..imas ti daskara u vecem broju nego tih sa velikim sisama

pocni da radis sklekove,hiljade i hiljade znaci sklekova,pa znaci hiljade zgibova pa onda kada te jednog dana za par godina puste u grad da budes najveci baja i da kada te te neko zajebava da mu vratis secanje u 2 razred osnovne :ok: :mrgreen:

15 година и још немаш изграђен однос са родитељима у смислу одласка у провод?
Мањак поверења?
Нешто је било у прошлости па си "обележен"?
Хајде, опуштено, испричај баба серама шта си згрешио као "мали"?

^ Ne mora da znači.Iz višegodišnjeg iskustva odlaska na rejvove mogu reći da je provod u Negotinu i ostalim gradovima na istoku daleko bolji nego u Vojvodini(ali i isto toliko ređi)...Verovatno je zaključak takav jer sam najviše par puta godišnje tamo,sam priznajem da bi me tamošnji život i sirotinja smorili.

A sta bih ja trebao da kazem? Planiram sa ortacima da idem za Berlin za uskrsnji raspust, i treba da se uplati sad prva rata, kad moja keva meni mrtva ladna dolazi malopre:

"Ne mozes da ides"
Ja je pitam sto, a ona meni "Al kaida planira napad na Berlin"

Ja je gledam i ne verujem kako neko moze da bude tako jebeno retardiran i glup u picku materinu, plasim se da cu je udariti ovom gitarom ako izadjem iz sobe. ***** ti debila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back