Ne puštaju me roditelji da izlazim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Okružen sam sisatim i glupim rugobama,imam potpunu slobodu kretanja i nalivam se Takovo pelinkovcem...Ako je to vaš san i cilj života-samo izvolite,mene je smorilo.

baš vala... ko želi takav život

Ako ne zivis u Bgu ili Novom Sadu svaki izlazak i zivot ti je promasen i uzaludan tako da nemoj da se nerviras. Evo ja sam odlucio da ne izlazim dok ne zavrsim visu i ne odem u Bg. sad se nalivam pivom,sam jer je izlazak totalno sranje.

ne rise... provincijske kafane su zakon... u bg em puknes lovu (koju nemaš) em se smoriš od pucačine...

U tim godinama sam ja izlazio, ali je bio problem do kad smijem da ostanem, ako moji drugovi mogu do 12, ja sam smio do 11 ipo. A vjeruj mi, razgovaraj s njima kao sto sad s nama. Sukob generacija, sve ja to znam, ali nijesu toliko zatucani, i oni su prosli tvoje godine.

Sto je rekao neko, mozda si "obiljezen" ili manjak povjerenja, to ti najbolje znas, mi ovdje samo nagadjamo. Ako je to problem, onda trebas ti da radis na tome.

Roditelji te vole, i stari bi se odusevio da ti smuvas nesto, ali nedostatak tvog samopuzdanja je problem, kad ne mozes sa tvojima kuci da izadjes na kraj, sa djevojkama ce ti jos teze ici. Trebas imati svoje JA prema svima. A bas zaso sto imas takav problem, oni ti ne daju, jer se boje. Dokazi tvom starom da si musko i pustace te bez problema. A biti musko nije samo bahatost i udaranje sakom od sto. Biti musko znaci biti pametan, odgovoran, obazriv, samouvjeren i samokritican u isto vrijeme. Ali dokazi to sebi prvo pa onda tvojima.

Kad to prelomis u svojoj glavi, stvari se biti drukcije.

Poslednja izmena:
Imam 15 godina i roditelji me ne pustaju da izlazim :dash:

Znači svi moji drugovi mogu da izlaze,samo ja ne,jedini ja nigde ne idem preko vikenda i petkom uvece...a brate voleo bih boga mi i da đuskam uz neku SISATU curku.
Pitao sam ih jedno 10 puta da li smem,oni pocnu da me zajebavaju (Sa sve podrskom moje mlađe sestre)
Čak sam počeo jedno veče i sa ćalom da pričam o tim SISATIM devojkama i da neću naći nijednu ispred televizora ili monitora.
Onda je počela rasprava o tome kako sam mali etc etc...

Šta da radim?Kako da ih nagovorim da me puste već jednom?

Samo molim vas, ako sam negde pogrešio,ostavite ovu temu jedno dan-dva da mi ljudi odgovoree, a onda je bacite u kantu za otpatke :D

Hvala

P.S: NE ZAJEBAVAM!!!! OZBILJNO PITAM!

A sta ih pitas koj k..izadji kao negde s ortacima da blejis po kraju i onda sve kasnije dolazi

watch

Pesma bi trebala da ti objasni sta je i kako je...Ako te vec ne pustaju civilizovano, ti onda nemoj ni da ih pitas.Te godine nikada nece da ti se vrate i iskorristi ih najbolje moguce.

edit: Pesma je od Riblje Corbe-Kad sam bio mlad, al se nekim cudom nije pojavila u postu...

Poslednja izmena:
******,imam i ja jednog druga ne daju mu nista,nije jedini. To je pre svega do tebe i njega,tacnije do vase psihe. Treba da lupis sakom o sto da kazes da vise ne moze to tako ! Da kazes da vise nisi klinac...

Vala to i ja pricam nekim drugovima...a nervira me kad kazu da ih keva ne bije vec nekoliko god. a posle 5 min. kad zakasne kuci izadju sa crvenim obrazom, i par puta smo videli kako ih keva samara...mada realno ja za te likove imam postovanja, ja svakako ne bih trpeo da mi u ovim godinama neko lupa samare...
@tema

Videces kad pocnes da izlazis koliko je to dosadno, pogotovo ako si u nekom manjem gradu...nego ti to sada tripujes kako bi voleo ovo-ono, ali to je samo zato sto ti je zabranjeno sve to...razmisli...sta kazes kad ti udje...

Poslednja izmena:
Imam 15 godina i roditelji me ne pustaju da izlazim :dash:

Znači svi moji drugovi mogu da izlaze,samo ja ne,jedini ja nigde ne idem preko vikenda i petkom uvece...a brate voleo bih boga mi i da đuskam uz neku SISATU curku.
Pitao sam ih jedno 10 puta da li smem,oni pocnu da me zajebavaju (Sa sve podrskom moje mlađe sestre)
Čak sam počeo jedno veče i sa ćalom da pričam o tim SISATIM devojkama i da neću naći nijednu ispred televizora ili monitora.
Onda je počela rasprava o tome kako sam mali etc etc...

Šta da radim?Kako da ih nagovorim da me puste već jednom?

Samo molim vas, ako sam negde pogrešio,ostavite ovu temu jedno dan-dva da mi ljudi odgovoree, a onda je bacite u kantu za otpatke :D

Hvala

P.S: NE ZAJEBAVAM!!!! OZBILJNO PITAM!

Da sam ti ja otac tek bi te u 21 godinu pustio da se malo setas bar do 10 sati uvece xaxaxa
"You must learn my pupil,the world out there isn't something where you can handle all alone" ;)

Pa pazi mozda je rizicno da te pusti na bilo koju devojku u tom stanju :-)))))) salim se . A sto se tice ovih ozbiljnijis saveta sto su ti par njih dali ...na mestu su ! ali mislim da dzaba pricaju zato sto znam ja kad sam imao 15 godina imao sam rezon odraslog majmuna tako da dzaba . Jednostavno pokusaj da zadobijes na neki nacin poverenje i bice ok . a i da ti kazem iskreno ...nista neces propustiti ....jer tek predstioji tebi period izlazaka i zezanja .....od 19 -30 godina ce ti biti muka kafane a i tih sisatih zena mozda .

Evo ovako, znam iz iskustva, ja kad god sam se svadjala sa njima, nikada me nisu pustili. Vec moras na finjaka da ih zajebes.:mrgreen: Ako ti se bas toliko ide ti izadji u 7 i nemoj dolaziti do 12, pa posle sta ti bog da...:hahaha: Ja sam 100x pitala njih zasto me ne pustaju, ali nikada nisu imali normalno obrazlozenje, najzesce je kad kazu verujemo mi tebi, ali ne verujemo drugima i slicna sranja.:dash: Uostalom, nemoj toliko da se potresas zbog toga, bar za to uvek ima vremena. Mada, ja mislim da cu i ja mojem detetu tako braniti, kad udjes u neku diskoteku nema 20 normalnih ljudi.:confused: Meni vise znaci sto su me pustili da idem kod drugarice u Bg, sto su me pustili da odem do grada kad su bili neki rodjendani nego da svaki vikend idem bez ikakvog povoda u neku diskoteku gde treste narodnjaci, svi se lese od alkohola i uvek na kraju padne neki fajt. :whistling:

Jaooo kojih sve bisera na ovoj temi ima.... :hahaha:

mada,cast ovima sto dadose neki fini ozbiljan komentar. :)

a ti Milose...dzaba tebi sve sto ti mi ovde pricamo,bidi fin,nebidi fin,pitaj,ne pitaj za izlazak,smaraj ih ili ipak lupi sakom o astal i skresi im u lice da ti vise nisi klinja,da ti imas svoje JA i da si konacno postao muskarac sa punih 15 godina i sta vec... tu je vec u pitanju karakter tvojih roditelja...ne mozes ti da lupis saku o sto ako su oni dobrice,niti da kazes da odes u 7,kazes da ces se vratiti do 10 a dodjes kuci u pola 1 ako su strogi...eto,to ti sad sam prokljuvi,naveli su ti ovde dosta opcija.

jos se ja ovde naso da prosipam pamet u 3 ujutru,cekam kosa da mi se osusi pa da legam,treba ustanem u 7.... ccc...jaooo :hahaha:

@John Martson.... Al Kaida AAAAA!!!! :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back