Ne puštaju me roditelji da izlazim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam 15 godina i roditelji me ne pustaju da izlazim :dash:

Znači svi moji drugovi mogu da izlaze,samo ja ne,jedini ja nigde ne idem preko vikenda i petkom uvece...a brate voleo bih boga mi i da đuskam uz neku SISATU curku.
Pitao sam ih jedno 10 puta da li smem,oni pocnu da me zajebavaju (Sa sve podrskom moje mlađe sestre)
Čak sam počeo jedno veče i sa ćalom da pričam o tim SISATIM devojkama i da neću naći nijednu ispred televizora ili monitora.
Onda je počela rasprava o tome kako sam mali etc etc...

Šta da radim?Kako da ih nagovorim da me puste već jednom?

Samo molim vas, ako sam negde pogrešio,ostavite ovu temu jedno dan-dva da mi ljudi odgovoree, a onda je bacite u kantu za otpatke :D

Hvala

P.S: NE ZAJEBAVAM!!!! OZBILJNO PITAM!

nista matori,bacaj ga do osamnajste.a tada ce vec da te pustaju...
sta ti kazem..tako cu i ja. do osamnajste cu ga verglam i posle rodjosa kad izidjem ima svaku da razvalim :cool:

Imaš 15 godina i hoćeš da izlaziš? Ti nisi normalan. Normalno je da izađeš 2-3 puta mesečno sa drugarima za vreme škole i 10-20 puta za vreme raspusta. Ti hoćeš svaki dan. Počevši od FB profila koji verovatno nemaš zbog volje svojih roditelja do diskoteka u Beogradu u kojima je po ko zna koliko puta prebijeno dete tvojih godina. Ni ja te ne bih pustio da izlaziš(ali da si moj). Čak šta više ne bih ti dozvolio da pomišljaš o izlasku. Dozvolio bih ti izlazak u siguniju sredinu, kao u stan svoje drugarice(dok je ona sama u njemu), ali što se diskoteka tiče, istina je jesi mali. Šta ti sad odeš tamo i ne znaš nikog. Počneš da plačeš zbog korpe koju ti je dala devojka(verovatno prve korpe u životu). Polako, biće vremena.
A obzirom na to što si napisao sisatu(pa još caps i bold) vidi se da si slinavko koji masturbira 3 puta dnevno i koji verovatno ne ceni ono što su roditelji za tebe uradili.
Jadaš se na forumu što znači da si sve prave prijatelje oterao svojim seksualnim nagonom, naravno ne prema njima(a zamisli šta bi bilo da je prema njima),a to implicira na tvoj stav prema roditeljima prema kojima sigurno nisi ovakav kakav si ovde, iza njihovih leđa.

Uh, u čemu je moja tajna? Sve iz jedne rečenice(The eyes can mislead, the smile can lie, but the shoes allways tell the true.).
Aj' sad, čaša mleka, cucla i laku noć.

How interesting sto rece da imas 15 godina...hahahaah ...ubij se srecice :)

Ja imam 15 godina. Govoriš ko da imam 115 z:hm:
-2007/2008.sam počeo da palim na veće žuraje.Tada mi je bilo 13 dina.
-2009.sam obišao celu Srbiju zbog toga.Silom prilika sam se prebacio na svirke i skontao koliko je zapravo dobar osećaj.:)
-2010.je bilo veoma malo dobrih fešti.:(
Sve to a samo godinu dana sam te stariji.Priznajem,tu je bilo umešano doooosta srećnih okolnosti...Ali ništa mi ne fali.:)Retrospektivno gledano,puno bi propustio da tada nisam bio na tim mestima.Muzika nije kao što je bila,publika je mlađa i k**čevitija...Ma ceo provod je otišao u nekom drugom pravcu,za samo tri godine.Mogao bi o tome da razglabam do sutra,al' mrzi me.

-2007/2008.sam počeo da palim na veće žuraje.Tada mi je bilo 13 dina.
-2009.sam obišao celu Srbiju zbog toga.Silom prilika sam se prebacio na svirke i skontao koliko je zapravo dobar osećaj.:)
-2010.je bilo veoma malo dobrih fešti.:(
Sve to a samo godinu dana sam te stariji.Priznajem,tu je bilo umešano doooosta srećnih okolnosti...Ali ništa mi ne fali.:)Retrospektivno gledano,puno bi propustio da tada nisam bio na tim mestima.Muzika nije kao što je bila,publika je mlađa i k**čevitija...Ma ceo provod je otišao u nekom drugom pravcu,za samo tri godine.Mogao bi o tome da razglabam do sutra,al' mrzi me.

pa da
mislim prva stavr - u životu treba da dobiješ ono što ti treba KAD ti treba
to kao nadoknadiću je glupost, treba da se sa 20 i veći kusur uživljavaš kao klinac
a i da atmosfera postaje sve usranija zadnje dve godine tako da...

a to sa izlascima ima veze zbog? :roll:

@tema

ja čitam ovo i stvarno sam u neverici. :O
moji su zlatni kad vidim ovo.
moraš da se izboriš nekako.
prvo lepo sedi i popričajte.
govori o tome kako samo ti ne izlaziš.
ne znam. ja mislim da bih ja rekla da me svi gledaju zbog toga čudno i da se osećam izopšteno.
mislim, ne znam šta je razlog da te ne puštaju?
ne moraš ti ostajati do mnogo kasno, ali ipak da izađeš malo s društvom...
je l su strogi prema tebi i po nekim drugim pitanjima ili samo za ovo?

stvarno se nadam da ćeš rešiti to, sem ako ti tema nije sprdnja. :P

Nemoj reci da te svi gledaju cudno...onda ce tek pomisliti kako si djetinjast jer te briga kako te drustvo gleda...
Ponasaj se kao da to nije nista specijalno..pozovi drustvo kod sebe da blejite,da ih upoznaju pa ostani ponekad posle skole dugo..
Kada prodje par mjeseci takvog ponasanja,ostajanja dugo posle skole itd postace im sasvim normalno da izlazis...believe me :D :)
Neces nista napravit sjedjenjem i cmizdrenjem

zvuči nenormalno ali
realno
zavisi i šta se podrazumeva pod izlaskom i gde živi
u manjoj varoši gde se svi znaju i gde uglavnom ima 3 mesta gde može da se izađe okej
a po bg da se pustiš klinca da se bakandži među okorelim ološom... ono
i da, što kaže. uvek ti ostaje kućna bleja i neki kafić za početak...

Ne znam ni sta sam pre pisao,ni sta su drugi pisali,ne moram ni da citam jer znam da su lupali,pa jedan dobar odgovor da dam na ovu temu.

Sednes lepo sa roditeljima,fino popricas i pitas ih zasto te ne pustaju i onda pokusas da ih razuveris i da ti pruze sansu,a ti dodji ranije malo pre limita. To je jedino resenje. Posle 2-3 puta pustace te normalno osim ako ne zaglavis u policiji ili ne dobijes neku prijavu i ne dolazi kuci pijan ko svinja ili drogiran,a da ti se poznaje. mozes se uzdrzati tih par metara do sobe pa onda radi sta hoces.

htedoh reći - akoji ****** onda dizlazi al si se oprao s nastavkom

Osnova svega je da naucis da vozis alkohol i drogu. Ako padnes pod klupu i zaspis ili se ispovracas znaci da jos nisi polozio. Polozio si onda kad si mortus,dodjes kuci,niko te ne provali da su mortus,ne znas gde si bio,ne znas sta si pio,ne znas kako si dosao kuci,ali prepoznajes svoju sobu i krevet,mrtav si ali se drzis i kad legnes e onda tek zakucas do sutra. Pa ako ce da se siba i pravi sranja onda koji **** ide u grad? Mozes se tuci i u skoli! Ja ako sam jako pijan,meni je od ulaznih vrata do moje sobe razdaljina 2 metra,samo se uspravim,iskolacim sto vise mogu oci i kazem sve je u redu,udjem u sobu kao fino,i cim zatvorim vrata bacam se na krevet i ne ustajem. Ako mi se povraca,otvaram prozor i povracam,nikako u kupatilo da vide da sam se prepio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back