(ne)privlacnost

pozdravljam vas sve, koji ste na temi, i nju i ostale
navukla te na mnoge stvari, da se okomis na mene na ne bas lep nacin, ko da sam ja tovja svojina, da me posedujes
neke igrice, al to si sigurno i ti ukapirala
navukla te na to, da se moras dokazati, da na javno pises, da mi saljes brojeve, skajpove i tako to
da sam zeleo trazio bi licno, a ne zbog nje, da to uradis

ne brini nisi prva koja je tako prosla i nasela na nju

:bye:

Dragi Leon pre svega ja tebe nisam opsedala samo sam u par navrata rekla da mi je blisko to sto pises i da te svojatam po tom osnovu.ljudi koji slično razmišljaju. Dakle da li si svestan značenja reci okomiti? Kada si pokazao da ti to smeta vrlo lepo sam ti objasnila o čemu se radi i izvinula ti se zbog tog sto sam te par puta svojatala šaljivo ili bilo kako. Mada si u jednom momentu vjerovatno isto šaljivo napisao da usvajas to. Nisi razumeo izgleda.nije lepo sto mi inputiras bilo koju vrstu opsedanja kada te nisam opsedala
Sta sam pisala javno pisala sam ono sto sam ja zelela i kiyko i nikakve igre nemaju veze sa tim.to sam ja.sto se tiče skajpa i telefona to sam ti posla večeras kad se potegla tema klon i to nakon tvog posta gde kažeš da ti nisam posla skajp a obećala sam i da sam samo jaka na recima.ja sam to sto jesam ne Krijem se nemam maske i strahove i paranoje. Ne zavlacim u misije rupe ne brzim od sebe i ne živim forum.sta. si ti umislio ne znam.ne želim ni da se bavim time jer je to jalova prica.zaljubljena u tebe nisam i ne opsedam te.sve lepo i ljudski sam ti objasnila.nisam bolesna da pletem neke mreže i trpujem ljude .mislim za sebe da sam normalna osoba. Ne znam kakav utisak imaju ljudi tu.na vrlo perfidan način me ubacujes u neke price sa kojima nemam veze
Msm da trebaš da mi se izvines

Poslednja izmena:
Kad bolje razmislim, ti si najpametniji, dok se ovde dubi i filozofira ti mudro hot i wet i mirna Bačka.

hehe da dusho :lol: zelim da i ti tako uzivas <3 ;-) Zivot je prekratak za dosadne price :mrgreen: Enjoy bb :lol:

- - - - - - - - - -

Da ja odem Na SL i sakupim 2 - 3 devojke i :rumenko: znas ;) One ispunjavaju fantazije na meni i ja na njma <3 :rotf: Zezanje online bolje od ovih prepirki i filozofiranja :malav:

Vidiš da je ovo SAD čitava mreža. Ti si me navukla i uplela u neku svoju mrežu i igru i njega zajedno sa mnom .ja sam izmaniplusana i vrhunac da sam se izbilamirala zato sto sam pisala na fantazijama .

iskreno, ne sećam se kada me je bolela glava ovoliko a zbog tema i foruma nikada. Mozak mi bridi od ovog ludila. : ))
Mislim da je tvoja izjava, moje teme, sličnost u pisanju pokatkad i moj komentar kada su ga prozivali koji je bio sasvim fin a posle tvoje izjave tako da nikako nisam mogla ja da utičem na tebe, dovela nekim čudnovatim spletom okolnosti do stvaranja jedne naučnofantastične konstrukcije kojoj bi pozavideo i Bulgakov. : )))

iskreno, ne sećam se kada me je bolela glava ovoliko a zbog tema i foruma nikada. Mozak mi bridi od ovog ludila. : ))
Mislim da je tvoja izjava, moje teme, sličnost u pisanju pokatkad i moj komentar kada su ga prozivali koji je bio sasvim fin a posle tvoje izjave tako da nikako nisam mogla ja da utičem na tebe, dovela nekim čudnovatim spletom okolnosti do stvaranja jedne naučnofantastične konstrukcije kojoj bi pozavideo i Bulgakov. : )))

Mslim da se trip vuče od ranije.sto se tebe tiče okarakterisana si kao neko ko navlaci i svlaci ljude tu :))) i sad se pojavila ja koju si vrlo lako pridobila i izmaniplusala ali sam jadna žrtva i kolateralna šteta. Inače ja nisam losa .bar sam toliko uspela da shvatim.jedina moja greška sto sam nasela na tvoju igru. Mislim da tako misli :)
Sa ovim poatom si me. Nasmejala

Mslim da se trip vuče od ranije.sto se tebe tiče okarakterisana si kao neko ko navlaci i svlaci ljude tu :))) i sad se pojavila ja koju si vrlo lako pridobila i izmaniplusala ali sam jadna žrtva i kolateralna šteta. Inače ja nisam losa .bar sam toliko uspela da shvatim.jedina moja greška sto sam nasela na tvoju igru. Mislim da tako misli :)
Sa ovim poatom si me. Nasmejala

Ne zanima me šta misli,
Daje mi moć koju ne posedujem.

Back