gost 149401
Domaćin
- Poruka
- 3.536
joj
kome treba da platim
da ukine ove retardirane smajlije
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj
ti mislis da seks sa tobom vredi 100 000![]()
Ja mislim da niciji seks na ovom forumu ne vredi ni 50 evra ukljucujuci i admine i moderatore.
adminu valjdajoj
kome treba da platim
da ukune ove retardirane smajlije
Ok gledali ste cuveni film na tu temu, ali...sada ste u vezi/braku i neki frajer/riba koga/ju ne poznajete vama i vasem partneru/ki ponudi
5 000 evra da spavate s njim/njom jednu noc naravno da to vas partner/ka zna i da se s tim slozi.
Sta biste uradili iskreno i kako bi on/ona reagovao/la dajte se razmisliti?![]()
ja samo kazem za koju cifru bi se 'prodao' a ne da vredi toliko sex samnom....prodajem se za cifru koja bi mi znacila nesto u zivotu a ne da kupim lap top i ves-masinu....samo to![]()
ubijas nas dam ti 20 evra na tri rate
Tebi ne znaci nista manje od 100 000 jer ti toliko zaradis za godinu dana
a seks sa tobom je toliko caroban da vredi 100 000![]()
ubijas nas dam ti 20 evra na tri rate
Sve je na prodaju, samo je u pitanju cena. Koliko god se neki pravili fini.
samo?!sada ste u vezi/braku i neki frajer/riba koga/ju ne poznajete vama i vasem partneru/ki ponudi
5 000 evra da spavate s njim/njom jednu noc naravno da to vas partner/ka zna i da se s tim slozi.
Sta biste uradili iskreno i kako bi on/ona reagovao/la dajte se razmisliti?![]()
Sve je na prodaju, samo je u pitanju cena. Koliko god se neki pravili fini.
Ok gledali ste cuveni film na tu temu, ali...sada ste u vezi/braku i neki frajer/riba koga/ju ne poznajete vama i vasem partneru/ki ponudi
ladno ista cifra ne verujem lol![]()