(ne)prijatelj...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
da li smatraš da tvoj prijatelj treba da bude i njen prijatelj...?
da li smatraš da tvoj neprijatelj treba da bude i njen neprijatelj...?
pitanje je za oba pola, iako je pitano u muškom rodu..
hvala...

Poslednja izmena:
Ja smatram da prijateljstva i ljubavna/seksualna veza treba da budu dve odvojene stvari. Tj jedna da ne utice na drugu. Isto vazi i za neprijatelje.

U realnosti, to je tesko, ali gledam da tezim tome.

Dakle, na oba postavljena pitanja odgovor: Ne, koliko je god to moguce i ostvarivo.

da li smatraš da tvoj neprijatelj treba da bude i tvoj neprijatelj...?
hvala...

1. ne smatram da moj prijatelj treba da bude i njegov prijatelj
2. smatram da moj neprijatelj treba da bude moj neprijatelj ;)
3. posto si verovatno pogresio kod 2. pitanja... ne smatram ni da moj neprijatelj treba da bude njegov neprijatelj

mislim, zavisi o kakvim odnosima je rec.. ?

Pa bilo bi ok da ih podnosi a ne da joj se prevrce stomak kada ih vidi i da ne moze da ih sagleda.
Ne nuzno, to je izmedju mene i te druge osobe, moja devojka ne mora da mrzi nekog ili da ga smatra neprijateljem zbog mene, ali ne bih voleo da staje na njegovu stranu tj. da bude njegov prijatelj.

Takodje smatram da ako potenciras da tvoj prijatelj bude i njen prijatelj, postoji rizik da ti prijatelj kresne curu....
Tj.mojoj drugarici se decilo da joj se decko kresnuo s dobrom drugaricom, sto znaci da partnere i prijatelje/ neprijatelje ne treba mesati i potencirati da se druze... :whistling:

Takodje smatram da ako potenciras da tvoj prijatelj bude i njen prijatelj, postoji rizik da ti prijatelj kresne curu....
Tj.mojoj drugarici se decilo da joj se decko kresnuo s dobrom drugaricom, sto znaci da partnere i prijatelje/ neprijatelje ne treba mesati i potencirati da se druze... :whistling:

****** takve prijatelje na koje sumnjaš da ti rade o glavi...

Zato svi koji imaju devojke izbegavaju svoje drugove :mrgreen:

Isto i zene :aha:

Meni nekako oko tog prijateljstva pre pada na pamet to da moras da provodis svoje vreme sa ljudima koji realno tebi ne pasuju. Ako ti ona prija, ne mora da znaci da treba i njene drugarice i prijatelji i ostalo njeno okruzenje, kao i obrnuto. Treba imati stil ponasanja, i biti kulturica kada se nalazite, ali sada da visimo petkom i subotom i ne znam sta..Bejbe ti sa svojima ja sa svojima, vidimo se...

- - - - - - - - - -

I realno znas i sam da ce ti njene drugarice suditi. Zar zelis tako da provodis svoje slobodno vreme?

Meni nekako oko tog prijateljstva pre pada na pamet to da moras da provodis svoje vreme sa ljudima koji realno tebi ne pasuju. Ako ti ona prija, ne mora da znaci da treba i njene drugarice i prijatelji i ostalo njeno okruzenje, kao i obrnuto. Treba imati stil ponasanja, i biti kulturica kada se nalazite, ali sada da visimo petkom i subotom i ne znam sta..Bejbe ti sa svojima ja sa svojima, vidimo se...
I realno znas i sam da ce ti njene drugarice suditi. Zar zelis tako da provodis svoje slobodno vreme?

ovakav stil praktikuje moj sin i jako sam ponosan na njega zbog toga...
nije rad da sve slobodno vreme provodi sa devojčicama i ni sa kim drugim osim sa devojčicama...ne, nego to fino raspoređuje...ima se vremena i za njih, ali ne treba zapostaviti drugove zbog njih...

da li smatraš da tvoj neprijatelj treba da bude i njen neprijatelj...?
hvala...

Njegov prijatelj ne treba i ne mora da je i moj prijatelj. Isto kao i neprijatelj. Ali...ako neko čačne u ono što je moj prijatelj, automaCki postaje moj neprijatelj. A, vidiš, vrlo lako i od prijatelja glat može da ti postane neprijatelj, koji se samo pretvarao u koži jagnjeta da je pritajeni prijatelj.

Znači, promenljive kategorije, vrste, sorte...

Generalno, naučih. Na distanci sa svima. Začas se to može i ume promeniti. Kao dlan o dlan.

Nekada sam bila drugačija. Sada više ne pokazujem koliko mi je u i kakvoj meri stalo. Ni jednima ni drugima.

Prijatelje držiš blizu, neprijateljčiće slatke...još bliže. :mrgreen:

:hvala:

Njegov prijatelj ne treba i ne mora da je i moj prijatelj. Isto kao i neprijatelj. Ali...ako neko čačne u ono što je moj prijatelj, automaCki postaje moj neprijatelj. A, vidiš, vrlo lako i od prijatelja glat može da ti postane neprijatelj, koji se samo pretvarao u koži jagnjeta da je pritajeni prijatelj.

Znači, promenljive kategorije, vrste, sorte...

Generalno, naučih. Na distanci sa svima. Začase to može i ume promeniti. Kao dlan o dlan.

Nekada sam bila drugačija. Sada više ne pokazujem koliko mi je u i kakvoj meri stalo. Ni jednima ni drugima.

Prijatelje držiš blizu, neprijateljčiće slatke...još bliže. :mrgreen:

:hvala:

ovo je mudro i ja to praktikujem...
što se ređe viđamo duže će mo ostati prijatelji...

ja sam mu pomogao u tome, naravno...što više posvećuješ vreme njima i provodiš sa njima, to ćeš pre da im dosadiš ili postaneš im nezanimljiv...plus što će te smatrati za potrčka, papučicu ukoliko je stalno zivkaš, zakazuješ dejtove i tako te gluposti...

To calac, ostri ga na vreme. Bice ti zahvalan kasnije ako vec nije.

Back