(NE)POTPISUJEM

POTPISATI ILI NE?

• DA

• NE

• Posle razvoda bih opet potpisala

• Posle razvoda nikad više ne bih potpisala

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja tvrdoglava :shock: .... platićeš mi zbog ovih svojih reči i kompromitovanja na forumu .. bezobraznice :mrgreen:

Ja sam jedna fina, suFtilna devojka ... gospodjica/gospodja što bi moja sestra rekla ... koja neće drugi put da potpiše ni za živu glavu :lol:

Potpisala bih.

Sto se tice ove jednakosti izmedju vanbracnih i bracnih veza u ocima zakona, na zalost znam 2 slucaja u kojima se to itekako ispostavilo pogresno... Koliko sam razumela, u Srbiji je valjda usvojen zakon, ali ne i neki podzakoni koji bi definisali kriterijume za "vanbracnu zajednicu". Tako da se i ne zna sta se to u stvari smatra "vanbracnom zajednicom". Kad zivite zajedno 2,3 godine? 10 godina? Kad ste oboje prijavljeni na istoj adresi? Koji je kriterijum? Zajednicka deca?

Moja tetka je nazalost zavrsila na ulici kada je iznenada umro njen nevencani muz. Izgleda da nas sud ipak ne vidi bas jasno tu jednakost.

Ja tvrdoglava :shock: .... platićeš mi zbog ovih svojih reči i kompromitovanja na forumu .. bezobraznice :mrgreen:

Ja sam jedna fina, suFtilna devojka ... gospodjica/gospodja što bi moja sestra rekla ... koja neće drugi put da potpiše ni za živu glavu :lol:

Natasa pocesmo nas dve super da se druzimo,hehe.I ja znaaaam biti tvrdoglavaaa strasno,qq da se nadjemo u rl i da se raspravljamo,ne znam sta bi bilo,ali s moje strane uvijek na kraju ide mir,mir niko nije kriiiv,hehehe;)

Potpisala bih.

Sto se tice ove jednakosti izmedju vanbracnih i bracnih veza u ocima zakona, na zalost znam 2 slucaja u kojima se to itekako ispostavilo pogresno... Koliko sam razumela, u Srbiji je valjda usvojen zakon, ali ne i neki podzakoni koji bi definisali kriterijume za "vanbracnu zajednicu". Tako da se i ne zna sta se to u stvari smatra "vanbracnom zajednicom". Kad zivite zajedno 2,3 godine? 10 godina? Kad ste oboje prijavljeni na istoj adresi? Koji je kriterijum? Zajednicka deca?

Moja tetka je nazalost zavrsila na ulici kada je iznenada umro njen nevencani muz. Izgleda da nas sud ipak ne vidi bas jasno tu jednakost.

Sve se da dokazati uz dva svedoka ... i tako to .... mada mislim da su ljudi u vanbračnoj zajednici mnogo manje materijalno opterećeni, nego ljudi u bračnoj ... Uvek postoji taj strah da ti neko nešto ne otme ili preuzme ... dok su ljudi koji ne potpisuju upravo rasterećeniji. Poznajem nekoliko takvih primera.

Natasa pocesmo nas dve super da se druzimo,hehe.I ja znaaaam biti tvrdoglavaaa strasno,qq da se nadjemo u rl i da se raspravljamo,ne znam sta bi bilo,ali s moje strane uvijek na kraju ide mir,mir niko nije kriiiv,hehehe;)

Ma i sa moje ide mir mir .... ali uvek neko drugi mora biti kriv :mrgreen: šalim se.

Е, а замисли само у случају распада ванбрачног брака....замисли те перипертије око доказивања шта је чије, ко је колико унео и ко колико уложио у ванбрачну заједницу?!
Тек ТУ има правих фрка, манипулација, свађа и сукоба!

Зашто мислиш да ће било ко ко излази из ванбрачне заједнице бити галантан само зато што нема папир, па бившем партнеру препустити сву имовину, децу и све што су стекли?

Али ти ниси била у тој ситуацији са својим ванбрачним партнером. Надам се да нећеш ни бити, али ко зна како би то изгледало...

Kada dodje do rastanka,retko kada se sve rijesava sporazumno,jer tada se bude pod stresom,uticajem jakih emocija,vecinom su partneri nerazumni,inatljivi...tesko je naci dogovor,sem ako jedna strana digne ruke od svega i ode.
Tako da tada nista ne olaksava cinjenica da nisu potpisani,cak mislim da otezava zbog dokazivanja svojih prava.

Jes vala, i ne samo što vas navučemo na potpis ... nego i na bebu ... pa ste duplo zajebani :D

A Kome smetaju bebe ?
bebe su sWatke :D ko to mrzi bebe :)

U prirodi vlada harmonija ....pomeranje energija ima slucaj o tome ,to samo dodje kad mu je vreme.Ti mozda nisi sad spremna za to .

po cemu je neko zayeban ako se rodi dete :shock: vidi se da ne razmisljas glavom

ne razumem zasto neko misli da su bebe "klopka" za nesto sto se zove muz odnosno mushkarac
ja mislim da ta beba odnosno buduci covek necje razmishljati kao ti
ili ja ne razumem sta ti hoces jedng dana sa bebom kad ostanes trudna ?
Odgovori,odjednom ! ! ! :twisted: ;)

c018.gif

Back