Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
A evo i zašto. Jeka je, recimo, samo čekala pogodan momenat da me nazove alkosom koji puzi po podu i povraća na sve strane, što opet nju čini divnom, poželjnom ženkom za vas forumašejer je beskrajno glupa i tendenciozna.
i izuzetno velikom u svojim očima. Znači, kao je malo fino razgovarala, a onda je izbila njena prava priroda, iske njala se za sve pare, rekla šta zaista misli o onima koji ne odbijaju alkohol, jer je sve ono što prethodi tome "ma ja nemam ništa protiv njih blablatruć" forumska politička korektnost, obavezna je. I sada, šta se dešava sa ljudima koji namenski govore "ne pijem"? Šta to govori o njima?
Ja nisam prvi put srela neku jeku u životu, ima ih koliko hoćete, zato i počeh temu. To je stroga "odluka" iza koje stoji jedno baš užasno mišljenje o onima koji istu nisu napravili, niti žele.
samo je činjenica da ja to još uvek nisam a da si ti htela da me vređaš na taj način, onako zajapureno i detinje ko u osnovnoj školi
ono fazon, dodala si mi loptu na fizičkom malo jače

ah look at me
uopsteno su za izbegavanje ne samo u nasoj glavi da su kao istripovani kao smarace nas pricama..sto bi ona rekla da smo mi koji ne pijemo ISTO opasni