"Ne pijem" ljudi!

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jer je beskrajno glupa i tendenciozna.
A evo i zašto. Jeka je, recimo, samo čekala pogodan momenat da me nazove alkosom koji puzi po podu i povraća na sve strane, što opet nju čini divnom, poželjnom ženkom za vas forumaše :mrgreen: i izuzetno velikom u svojim očima. Znači, kao je malo fino razgovarala, a onda je izbila njena prava priroda, iske njala se za sve pare, rekla šta zaista misli o onima koji ne odbijaju alkohol, jer je sve ono što prethodi tome "ma ja nemam ništa protiv njih blablatruć" forumska politička korektnost, obavezna je.
I sada, šta se dešava sa ljudima koji namenski govore "ne pijem"? Šta to govori o njima?
Ja nisam prvi put srela neku jeku u životu, ima ih koliko hoćete, zato i počeh temu. To je stroga "odluka" iza koje stoji jedno baš užasno mišljenje o onima koji istu nisu napravili, niti žele.

Pa nemam ništa protiv reči alkos :eek: samo je činjenica da ja to još uvek nisam a da si ti htela da me vređaš na taj način, onako zajapureno i detinje ko u osnovnoj školi :( ono fazon, dodala si mi loptu na fizičkom malo jače :lol:

Ali, interesantno, ja nigde nisam napisala da su svi "ne pijem" likovi socijalno ugroženi.
Pazi, ovo ti sa stoprocentnom sigurnošću govorim, dok tako burno reaguješ na njih 4 koje poznajem, naspram njih 10-ak na koje sam mislila i rekla to, bez ikakve sumnje jesi socijalno ugrožena. Eto to samo malo i ja da budem bezobrazna ko ti :D ali pošto nisam nevaspitano magare ja prvo sačekam da neko bude bezobrazan prema meni pa vratim.
Što, svakako, ne čini ono što napisah o tebi netačnim, samo zlonamernim.

Nisam htela da te uvredim tom recju. Skontala sam da nemas nista protiv toga da je neko alkos. Izvini ako gresim. :)

Dakle, koliko vas je na temi dosad spomenulo "puzeće nakaze koje povraćaju na sve strane", a?

A da ste se pre ili posle toga ogradili kako "vi nemate ništa protiv onih koji piju"?

Najzad idemo negde :zaljubljena:

Pa ne moraju svi pijanci biti puzece nakaze koje povracaju okolo. Ja ih bar tako ne shvatam. Pijanci su i oni koji nemaju sposobnost da se opuste bez alkohola, a mogu se i relativno normalno ponasati.
Pijanci su ljudi koji su malo popili. Ovo o čemu ti govoriš su alkoholičari, ako se odnosi na 24 sata dnevno. Da li je moguće da ovoliko ne znaš? :eek:

Alkoholičar je čovek sa poremećajem zavisnosti, nisu svi koji piju alkoholičari, odnosno nemaju poremećaj zavisnosti.
Ili jesu?

Pa nisu ako ne moraju da piju a ako ne moraju da piju, onda oni ne piju i onda su antialkoholicari. Ako moraju da piju u nekim intervalima, koliko god ti intervali bili dugacki ili ako piju u zavisnosti od vrste situacije u kojoj su se nasli, onda jeste u pitanju neki stepen zavisnosti. Ja sam recju 'alkos' odgovorila na tvoj post u kome si naglasila da 'moras' da se opijes da bi mogla da 'postojis' o odredjenom okruzenju.

Pa nisu ako ne moraju da piju a ako ne moraju da piju, onda oni ne piju i onda su antialkoholicari. Ako moraju da piju u nekim intervalima, koliko god ti intervali bili dugacki ili ako piju u zavisnosti od vrste situacije u kojoj su se nasli, onda jeste u pitanju neki stepen zavisnosti. Ja sam recju 'alkos' odgovorila na tvoj post u kome si naglasila da 'moras' da se opijes da bi mogla da 'postojis' o odredjenom okruzenju.
Dakle ti nemaš ništa protiv ljudi koji piju, ali samo uzgred onako misliš da svako ko nekad popije neki alkohol :eek: jeste alkoholičar?

Morala sam samo da povećam ovo, popravljaš mi temu. Pre ili kasnije ispliva poenta, samo je treba pustiti da izađe sama.

Dakle ti nemaš ništa protiv ljudi koji piju, ali samo uzgred onako misliš da svako ko nekad popije neki alkohol :eek: jeste alkoholičar?

Morala sam samo da povećam ovo, popravljaš mi temu. Pre ili kasnije ispliva poenta, samo je treba pustiti da izađe sama.

Takoe. Nemam nista protiv ijedne vrste zavisnika sve dok svojim ponasanjem ne ugrozavaju mene ili moje dete i dok promocijom svoje zavisnosti ne uticu na labilne, uglavnom mlade koji to citaju ili slusaju.

Takoe. Nemam nista protiv ijedne vrste zavisnika sve dok svojim ponasanjem ne ugrozavaju mene ili moje dete i dok promocijom svoje zavisnosti ne uticu na labilne, uglavnom mlade koji to citaju ili slusaju.

Ali ti ne misliš na zavisnike nego na otprilike 70 posto sveta. I 70 posto sveta nazivaš zavisnicima i lupaš im dijagnozu samo zato što sam ja tebi rekla da si socijalno ugrožena :confused:

Tvoji postovi koje si meni uputila prilicno pokazuju da si moje postove shvatila licno iako ni u jednom mom postu nema osude tvojih pijanstava jer je to tvoj licni izbor. :neutral:
Ali to uopšte nije bitno :lol: kako sam ja shvatila, stvarno ti ne valjaju ovi pokušaji, bitno je samo da si najzad odgovorila na temu.

Zašto govoriš, ponosno, "ne pijem" :cool: ah look at me :D

Back