"Ne pijem" ljudi!

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znači znala sam negde u podsvesti kako razmišljate, samo nisam bila sigurna. DOduše masa je onih koji bi želeli da piju a ne umeju, pa se distanciraju da ne bi ispali budale.

Meni ovo stvarno znači ljudi, hvala vam.

Ali ti ne misliš na zavisnike nego na otprilike 70 posto sveta. I 70 posto sveta nazivaš zavisnicima i lupaš im dijagnozu samo zato što sam ja tebi rekla da si socijalno ugrožena :confused:

Nisam ni obratila paznju na to sto si napamet zakljucila u svom postu iako me ne poznajes. Ja o tebi nisam donela nijedan zakljucak napamet nego iskljucivo na osnovu onog sto si napisala u postu. Ti jednostavno nemas uvid u moje drustveno okruzenje i sve sto napises, to je tvoja licna pretpostavka i nista vise. Ja za razliku od tebe, imam uvid u tvoje opijanje jer si o njemu eksplicitno pisala u nekoliko postova.
Sta ti uopste znaci taj procenat? Mislis da sto vise zavisnika ima, to je manje osnovano alkoholisanje nazvati zavisnoscu ili sta? Pa i da ima 99% alkosa, jednako su zavisni od alkohola ko da ih ima manje od 50%. Kako mislis da brojke mogu da promene cinjenicu da je onaj kome je potreban alkohol zapravo zavisnik od alkohola?

Ali to uopšte nije bitno :lol: kako sam ja shvatila, stvarno ti ne valjaju ovi pokušaji, bitno je samo da si najzad odgovorila na temu.

Zašto govoriš, ponosno, "ne pijem" :cool: ah look at me :D

U cemu je tvoj problem? Zasto tako agresivno nastupas kad niko od nas na forumu nema nikakvu nameru da se bavi tvojim opijanjem i da te odgovara od toga...:dontunderstand: Jednostavno pricamo na temu, cemu napadi bilo kakve vrste?

p.s. na temu sam odgovorila precizno jos u prvom postu. :)

Znači znala sam negde u podsvesti kako razmišljate, samo nisam bila sigurna. DOduše masa je onih koji bi želeli da piju a ne umeju, pa se distanciraju da ne bi ispali budale.

Meni ovo stvarno znači ljudi, hvala vam.

:eek:Ybt sad bi jos da nas naucis iskusno kako se to radi..ono kao uzmite malo pljuvacke pri prvom cugu:sad2:definitivno si zrela za drajzerovu:lol:

Specijalna Bolnica za Bolesti Zavisnosti
Adresa: Teodora Drajzera 44
11000 Beograd
Telefon: +381 11 3671 429
Faks: +381 11 3671 431
E-mail: zavodzbz@eunet.rs

Savetovalište za alkoholizam
Adresa: Gornjačka 34
11000 Beograd
Telefon: +381 11 3647 531

Nisam ni obratila paznju na to sto si napamet zakljucila u svom postu iako me ne poznajes. Ja o tebi nisam donela nijedan zakljucak napamet nego iskljucivo na osnovu onog sto si napisala u postu. Ti jednostavno nemas uvid u moje drustveno okruzenje i sve sto napises, to je tvoja licna pretpostavka i nista vise. Ja za razliku od tebe, imam uvid u tvoje opijanje jer si o njemu eksplicitno pisala u nekoliko postova.
Sta ti uopste znaci taj procenat? Mislis da sto vise zavisnika ima, to je manje osnovano alkoholisanje nazvati zavisnoscu ili sta? Pa i da ima 99% alkosa, jednako su zavisni od alkohola ko da ih ima manje od 50%. Kako mislis da brojke mogu da promene cinjenicu da je onaj kome je potreban alkohol zapravo zavisnik od alkohola?
Ali pazi, to što si ti nešto dijagnostikovala jer ti se tako sviđa, ne znači da je to tačno ;)

:eek:Ybt sad bi jos da nas naucis iskusno kako se to radi..ono kao uzmite malo pljuvacke pri prvom cugu:sad2:definitivno si zrela za drajzerovu:lol:

Specijalna Bolnica za Bolesti Zavisnosti
Adresa: Teodora Drajzera 44
11000 Beograd
Telefon: +381 11 3671 429
Faks: +381 11 3671 431
E-mail: zavodzbz@eunet.rs

Savetovalište za alkoholizam
Adresa: Gornjačka 34
11000 Beograd
Telefon: +381 11 3647 531
June ti si takvo dete da je to strašno :lol:

U cemu je tvoj problem? Zasto tako agresivno nastupas kad niko od nas na forumu nema nikakvu nameru da se bavi tvojim opijanjem i da te odgovara od toga...:dontunderstand: Jednostavno pricamo na temu, cemu napadi bilo kakve vrste?

p.s. na temu sam odgovorila precizno jos u prvom postu. :)
De de ispadneš brbljiva baba koja vređa i duri se i onda kao to sam ja ajde, ja sam ako ti je tako lakše :p

Zanimljivo je da ne odgovaras sa istom agresivnoscu onom ko te je svrstao u alkoholicare eksplicitno i meni koja to nisam ucinila. To verovatno ima veze sa tim sto on nije zensko. Primetila sam tu tendenciju na forumu: neke od vas forumasica sve manje boli ako potice od muskaraca. :lol:

Ne nego je june budaletina s kojim se ovako stalno prepucavam a ti si mrtva ozbiljna i zapravo misliš da postižeš nešto. I stvarno ne znam gde nazireš agresiju, aj da si napisala bezobrazluk pa i nekako. Stvarno imaš problem sa terminima.

Ne nego je june budaletina s kojim se ovako stalno prepucavam a ti si mrtva ozbiljna i zapravo misliš da postižeš nešto. I stvarno ne znam gde nazireš agresiju, aj da si napisala bezobrazluk pa i nekako. Stvarno imaš problem sa terminima.

Odakle tebi uopste ideja da ja hocu nesto da postignem? Divanimo, sestro, divanimo. Svejedno mi je sto si sklona cirkanju, stvarno, ali sasvim svejedno.

ahahaha ovaj ti je post prajsles..kao inace si normalna al te razni inspirisu negativno:hahaha:

Znaš šta mene zanima, je l ti STVARNO ne znaš da napraviš razliku između čoveka koji ima problem, problem sa alkoholom, i onog koji ne odbija paranoično piće nego ga nekad i popije?
Znači, ja sam ozbiljno iznenađena time, pa ako si iole u stanju, ejde reci je l si malo htela da se glupiraš? Jesi je l da? Ono, da me spustiš i te fore?

Jer, ako nisi, to stvarno menja ovu temu u celosti.

Je l ti nije palo na pamet da baš ti ljudi koji paranoično odbijaju alkohol i imaju problem sa njim?
Bar dva klinca se sećam da su napisali ovde konkretno da ne bi okusili alkohol više jer su umalo umrli od njega u nekom momentu. I šta reći o njima sem da imaju razlog i da verovatno stvarno treba da ga se klone.
Drugi su opet napisali da ne umeju da se kontrolišu i kad piju ne znaju da stanu, pa su prestali skroz. Znam takve ljude i privatno i to nema veze samo sa alkoholom, odnosi se na mnoge druge stvari u životu, od cigara, do sporta čak :eek: kladionice, trave i sl.

Dakle, fascinantno mi je (ozbiljno) da si napisala da svi ljudi koji konzumiraju alkohol imaju problem sa njim. Majke ti, da l si bila ozbiljna? Evo lepo te pitam, bez "agresije".

Back