Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Ajmo, mudosere? Šta ti misliš o ljudima koji ne "ne piju"?
Ajmo istinu na sunce

Ajmo istinu na sunce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ti ne misliš na zavisnike nego na otprilike 70 posto sveta. I 70 posto sveta nazivaš zavisnicima i lupaš im dijagnozu samo zato što sam ja tebi rekla da si socijalno ugrožena![]()
Ali to uopšte nije bitnokako sam ja shvatila, stvarno ti ne valjaju ovi pokušaji, bitno je samo da si najzad odgovorila na temu.
Zašto govoriš, ponosno, "ne pijem"ah look at me
![]()
Čemu tolka nervoza...Stvarno ti je stalo šta june misliAjmo, mudosere? Šta ti misliš o ljudima koji ne "ne piju"?![]()
Ajmo istinu na sunce![]()
Znači znala sam negde u podsvesti kako razmišljate, samo nisam bila sigurna. DOduše masa je onih koji bi želeli da piju a ne umeju, pa se distanciraju da ne bi ispali budale.
Meni ovo stvarno znači ljudi, hvala vam.
Ali pazi, to što si ti nešto dijagnostikovala jer ti se tako sviđa, ne znači da je to tačnoNisam ni obratila paznju na to sto si napamet zakljucila u svom postu iako me ne poznajes. Ja o tebi nisam donela nijedan zakljucak napamet nego iskljucivo na osnovu onog sto si napisala u postu. Ti jednostavno nemas uvid u moje drustveno okruzenje i sve sto napises, to je tvoja licna pretpostavka i nista vise. Ja za razliku od tebe, imam uvid u tvoje opijanje jer si o njemu eksplicitno pisala u nekoliko postova.
Sta ti uopste znaci taj procenat? Mislis da sto vise zavisnika ima, to je manje osnovano alkoholisanje nazvati zavisnoscu ili sta? Pa i da ima 99% alkosa, jednako su zavisni od alkohola ko da ih ima manje od 50%. Kako mislis da brojke mogu da promene cinjenicu da je onaj kome je potreban alkohol zapravo zavisnik od alkohola?
June ti si takvo dete da je to strašnoYbt sad bi jos da nas naucis iskusno kako se to radi..ono kao uzmite malo pljuvacke pri prvom cugu
definitivno si zrela za drajzerovu
Specijalna Bolnica za Bolesti Zavisnosti
Adresa: Teodora Drajzera 44
11000 Beograd
Telefon: +381 11 3671 429
Faks: +381 11 3671 431
E-mail: zavodzbz@eunet.rs
Savetovalište za alkoholizam
Adresa: Gornjačka 34
11000 Beograd
Telefon: +381 11 3647 531
June ti si takvo dete da je to strašno![]()
Ali pazi, to što si ti nešto dijagnostikovala jer ti se tako sviđa, ne znači da je to tačno![]()
De de ispadneš brbljiva baba koja vređa i duri se i onda kao to sam ja ajde, ja sam ako ti je tako lakšeU cemu je tvoj problem? Zasto tako agresivno nastupas kad niko od nas na forumu nema nikakvu nameru da se bavi tvojim opijanjem i da te odgovara od toga...Jednostavno pricamo na temu, cemu napadi bilo kakve vrste?
p.s. na temu sam odgovorila precizno jos u prvom postu.![]()
Svakako znam bolje nego što ti znaš definiciju alkoholizma.Znas li sta znaci dijagnostifikovati kad vec tako (o)lako upotrebljavas tu rec?
Ma NAJ u svakom slučajuE najgore sto i da ocu pijem tu bi bio najaci![]()
Svakako znam bolje nego što ti znaš definiciju alkoholizma.
Ma NAJ u svakom slučaju![]()
![]()
Šta znači jeko, pouči me?
Jesam ja alkos? Pričaj mi o tome.
Zanimljivo je da ne odgovaras sa istom agresivnoscu onom ko te je svrstao u alkoholicare eksplicitno i meni koja to nisam ucinila. To verovatno ima veze sa tim sto on nije zensko. Primetila sam tu tendenciju na forumu: neke od vas forumasica sve manje boli ako potice od muskaraca.![]()
Ne nego je june budaletina s kojim se ovako stalno prepucavam a ti si mrtva ozbiljna i zapravo misliš da postižeš nešto. I stvarno ne znam gde nazireš agresiju, aj da si napisala bezobrazluk pa i nekako. Stvarno imaš problem sa terminima.
ahahaha ovaj ti je post prajsles..kao inace si normalna al te razni inspirisu negativnoNe nego je june budaletina s kojim se ovako stalno prepucavam a ti si mrtva ozbiljna i zapravo misliš da postižeš nešto. I stvarno ne znam gde nazireš agresiju, aj da si napisala bezobrazluk pa i nekako. Stvarno imaš problem sa terminima.
Evo ja vise necu joj otezavam ionako ima problem dosta je bilo dobra sam dusaNek te pouchi georgejune, sa njim imas vise strpljenja dok si trezna.![]()
Ti me inspirišeš najpozitivnijeahahaha ovaj ti je post prajsles..kao inace si normalna al te razni inspirisu negativno![]()