- Poruka
- 33.124
U prevodu, dizvineš, ti pojma nemašJa vas poznam kao anacionalne.
To su samo Brđani nacionalisti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U prevodu, dizvineš, ti pojma nemašJa vas poznam kao anacionalne.
To su samo Brđani nacionalisti.
Sreća pa ne padam na te proste provokacije tipa srbijanske
![]()
Kada i kome? Izvoli postavi citat.Ajde... al ti zato rado poturaš one tipa bosanske.
Uvek se sećam tvojih reči,samo nek je čovek.U prevodu, dizvineš, ti pojma nemaš![]()
Više lajkuje,sviđa joj se.Ajde... al ti zato rado poturaš one tipa bosanske.
Ma ja jesam to uvek i uvek ću, al ste me vi tada nazivali nagorim imenima... sad odjednom, fini neki Hrvat, radi u interesu SrbaUvek se sećam tvojih reči,samo nek je čovek.
Sad ti odjednom bitno je li Hrvat ili nije?
Ne broji krvna zrnca,to u Srbiji nikad nisu radili.Ma ja jesam to uvek i uvek ću, al ste me vi tada nazivali nagorim imenima... sad odjednom, fini neki Hrvat, radi u interesu Srbapa meni je to vrhunac licemreja i kontradiktornosti.
Kada i kome? Izvoli postavi citat.
Ako mi se svidi većinski deo posta, ne postoji način da izbegnem dve reči sa kojima se ne slažem, recimo. A i glupo mi uopšte da objašnjavam jer liči na pravdanje, a taj član ne zaslužuje apsolutno nikakvu komunikaciju, što se mene tiče...Više lajkuje,sviđa joj se.
I uvek ću da ponovim da je za rat potrebno više strana i da naglasim da je taj pojam uveo AV a ne ja. Skupština Srbije je priznala taj genocid, još uvek nije izmenjen.Misliš li zaista da ću da pretražujem tvoje upise? Seti se samo teme o "genocidnim bosanskim Srbima". Nije da nisi aktivno učestvovala.
HDZ✓
Picula ×
I kod mene isto,ako mi se svide 2 riječi ja lajkujem bez obzira na ostatak posta.Ako mi se svidi većinski deo posta, ne postoji način da izbegnem dve reči sa kojima se ne slažem, recimo. A i glupo mi uopšte da objašnjavam jer liči na pravdanje, a taj član ne zaslužuje apsolutno nikakvu komunikaciju, što se mene tiče...
Ja nisam, al mnogi od vas redovnoNe broji krvna zrnca,to u Srbiji nikad nisu radili.
Može i tako, dešava se, priznajemI kod mene isto,ako mi se svide 2 riječi ja lajkujem bez obzira na ostatak posta.![]()
Ne budi nacionalista i ne broji krvna zrnca.To nije lepo i u Srbiji to nikad nije bilo bitno ko je šta.Samo nek je čovek.
Ne svojom krivicom.Picula upao na listu?
Večeras ti svaka druga Hrvat.Ja nisam, al mnogi od vas redovno![]()
A ovo je povodom, čega? Jesam li ja pogrešila temu?Večeras ti svaka druga Hrvat.
Дража се преврће, а Туђман смешка из гробаHDZ✓
Picula ×
Vidiš koliko ništa ne znaš. Skupština Srbije je usvojila deklaraciju u kojoj se osuđuje ubistvo muslimana u Srebrenici. Nigde se ne pominje genocid, ma koliko ti to želela.Usvojili je tvoji žuti. No, ti ne znaš razliku između ratnog zločina i genocida.I uvek ću da ponovim da je za rat potrebno više strana i da naglasim da je taj pojam uveo AV a ne ja. Skupština Srbije je priznala taj genocid, još uvek nije izmenjen.
Daj napiši još koji put Hrvat, možda nisu svi shvatili.A ovo je povodom, čega? Jesam li ja pogrešila temu?
![]()
Moji žuti? Ako ponoviš to možda još par stotina puta, možda ti i prođeVidiš koliko ništa ne znaš. Skupština Srbije je usvojila deklaraciju u kojoj se osuđuje ubistvo muslimana u Srebrenici. Nigde se ne pominje genocid, ma koliko ti to želela.Usvojili je tvoji žuti. No, ti ne znaš razliku između ratnog zločina i genocida.
Mora se priznat da ti baš leži.Jako je lepo i tačno to što si rekao
samo, znaš kako, ja sam sada ustaša, za mene to valjda ne važi.
Dok sam bio Srbin, Šumadinac, držao sam se ove tvoje rečenice, tako sam vaspitan.
Međutim, kako sam nedavno postao ustaša, moram dodatno da se trudim oko imidža, ne smem da budem kenjkavi pacifista, altruista
Ostao si bez argumenataDaj napiši još koji put Hrvat, možda nisu svi shvatili.![]()