(Ne)očekivani razvoj situacije u RS

Ne budi nacionalista i ne broji krvna zrnca.To nije lepo i u Srbiji to nikad nije bilo bitno ko je šta.Samo nek je čovek.

Jako je lepo i tačno to što si rekao

samo, znaš kako, ja sam sada ustaša, za mene to valjda ne važi.

Dok sam bio Srbin, Šumadinac, držao sam se ove tvoje rečenice, tako sam vaspitan.
Međutim, kako sam nedavno postao ustaša, moram dodatno da se trudim oko imidža, ne smem da budem kenjkavi pacifista, altruista

I uvek ću da ponovim da je za rat potrebno više strana i da naglasim da je taj pojam uveo AV a ne ja. Skupština Srbije je priznala taj genocid, još uvek nije izmenjen.
Vidiš koliko ništa ne znaš. Skupština Srbije je usvojila deklaraciju u kojoj se osuđuje ubistvo muslimana u Srebrenici. Nigde se ne pominje genocid, ma koliko ti to želela.Usvojili je tvoji žuti. No, ti ne znaš razliku između ratnog zločina i genocida.

Vidiš koliko ništa ne znaš. Skupština Srbije je usvojila deklaraciju u kojoj se osuđuje ubistvo muslimana u Srebrenici. Nigde se ne pominje genocid, ma koliko ti to želela.Usvojili je tvoji žuti. No, ti ne znaš razliku između ratnog zločina i genocida.
Moji žuti? Ako ponoviš to možda još par stotina puta, možda ti i prođe
:mrgreen: I ti žuti više nisu na vlasti, zašto napredni nisu izmenili? Osporavanje mog poznavanja je pomalo smešan pokušaj omalovažavanja, ali to tebi nije prvi put, zar ne? Nisi ti kriv što ne umeš drugačije da komuniciraš...

Back