Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.480
I Agim Musliu kaže da je situacija ozbiljna, čovek potvrđuje narativ koji neprekidno sipa sa Nove S i N1:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu uspeli.Samo su cekali pogodan trenutak da ugase studentski protest svim nelegitimnim sredstvima iz vrha policije i drzave. To su uspeli od Vidovdana do sredine avgusta.
Nogo i “pouzdane infomacije”. Kad počinje da radi za Informer?Znam da ćete da se smejete, ali moguće je i da Nogo ima neke prave info
![]()
Ma jok naprednjak čini ti seZnam da ćete da se smejete,

Podseća na SKOJ, samo da bi ljubav potrajala…
Moje mačke, našle na Google.Koji je izvor za ovo?

Koji je izvor za ovo?
Pitanje u rangu ovog teksta iznad…Udbaški saradnik Srđan Nogo opet krenuo da guši sa njegovom pričom o "izjavi". Znate ono, ko ne deponuje izjavu kod advokata da mu se sve šta poseduje od pokretne i nepokretne imovine oduzme ako ne održi predizborno obećanje, taj nije dostojan da bude na opozicionoj listi. Ovaj put se saradnik udbe okomio, a na šta će drugo nego na studentsku listu, premda je više puta rečeno da takvo deponovanje izjave nema utemeljenja u pravnom sistemu ove zemlje i da bi takvo deponovanje izjave od strane bilo kog kandidata za poslaničko mesto u pravnom smislu bilo potpuno beznačajno.
Moje mačke, našle na Google.![]()
Manje foliranja.Zbog čega ti je čudno što te svi smatraju SNS botom, ako želiš da iz nekog razloga sakriješ izvor?
Ili, ako izvor ne postoji, znači li to da si originalni kreator (da ne kažemo falsifikator) ovih slika?
Manje foliranja.
Dobro, nije imao lopovskih afera, stojiI desnica mora da bude u frontu protiv Oskara, a poštenih desničara kakav je Nemanja Šarović koji ne sarađuju sa režimom ima na prste jedne ruke da nabrojiš.

Nije. Najozbiljnije.Pa ja mislim da je prilično jasno?
Dobro, nije imao lopovskih afera, stoji
A decenijsko drugovanje sa Šešeljem da prenebregnemo![]()