(Ne)očekivani razvoj situacije u RS

Nemojte samo da prođete kao Srbi sa KiM kada su bojkotovali izbore

Izbora će biti i neko će biti izabran, bolje da narod izabere nekoga od poverenja nego da sa par desetina hiljada glasova bude izabran ko zna ko.

Taj sutra ima ovlašćenja da potpiše ko zna šta.

Ne znam o čemu referendum kada je sam Dodik, mic po mic, priznao i sud i sve elemente presude
Ko je dobio posao preko SNSD-a taj će izaći sigurno i njegova familija. Meni SNSD nije izašao ni za pripravnički u susret. Oni ako ne izađu na izbore ha onda yebaji ga. Neko će od snsdovaca glumiti kosmopolite iz udobnih kancelarija biti možda taj vikend u Budimpešti,a ja da čekam u redu da glasam a poslije da rintam kod privatnika. Nema više to smisla.

Ko je dobio posao preko SNSD-a taj će izaći sigurno i njegova familija. Meni SNSD nije izašao ni za pripravnički u susret. Oni ako ne izađu na izbore ha onda yebaji ga. Neko će od snsdovaca glumiti kosmopolite iz udobnih kancelarija biti možda taj vikend u Budimpešti,a ja da čekam u redu da glasam a poslije da rintam kod privatnika. Nema više to smisla.

Sve znam ali neko će biti Dodik umesto Dodika, to je sigurno

Šiptarskim gradonačelnicima na KiM ništa nije smetalo što su dobili 3% glasova

Sad si najpotrebniji SNSD-u.:mrgreen:

Nemoj da si ljubomoran.Fino sam ti objasnio da su zapadni Srbi oduvijek bili napredniji.

Izvini a kako da ne budem ljubomoran

Pa svaki pošteni ustaša i piculić bi se skinuo go i trčao po ulicama da mu jave da je kod nas neki Hrvat preuzeo predsedničke funkcije, pa taman to bio Tomsonov poluretardirani ujak koji je pao sa tavana na glavu kao mali.

Izvini a kako da ne budem ljubomoran

Pa svaki pošteni ustaša i piculić bi se skinuo go i trčao po ulicama da mu jave da je kod nas neki Hrvat preuzeo predsedničke funkcije, pa taman to bio Tomsonov poluretardirani ujak koji je pao sa tavana na glavu kao mali.
Ne budi nacionalista i ne broji krvna zrnca.To nije lepo i u Srbiji to nikad nije bilo bitno ko je šta.Samo nek je čovek.

Back