pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 162.039
A el ste nekad tako nestrpljive da nećete petinga i liza i to, nego kažete: "Dođi bre smesta vamo, konju"!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa narafno.....gde pise da je liz obavezan kao i peting......moje omiljeno je da mu odradim oral popnem se na njega i onda mozemo da se petingujemo koliko nam srce istekad je sve na svom mestu....
![]()
Upravo!Isss... Sunce ti![]()
Isss... Sunce ti![]()
A el ste nekad tako nestrpljive da nećete petinga i liza i to, nego kažete: "Dođi bre smesta vamo, konju"!
Ja praktikujem da mu ga dignem,popushim,iscijedim...ima 5 minuta odmora,dignem,zaskocim...i to je to....![]()
@Pura: Ma zna znanje. Nema šta de se traži i očekuje od nje, sama prione na posao zato što to voli
@Neizreciva: Sve dobro radiš... ne kvari sada![]()
trazenje, ocekivanje....svasta.....pa zene vole sex, jako vole.....
.....samo da znate
Ima problema sa preuranjenom ejakulacijom?![]()
Mani ti sada to... naravno da vole, konkretno sam mislio na oral![]()
Brate meni nisu jasne mi njima ocemo ucinimo a one bi samo da sebicno nasednu i iskoriste nas![]()
Ja praktikujem da mu ga dignem,popushim,iscijedim...ima 5 minuta odmora,dignem,zaskocim...i to je to....![]()
Opaa... novi momenti, savatala si kolegu?
![]()
imala sam i ja decka koji je mogao zaredom 3-4 puta ali bio je u ranim 20-tim....za nas penzionere dobro je ako se moze u toku dana trired.....
....ja mogu, ali koLeza je skroman.....
pa mi smo u ranim dvadesetim
i bash nam je divno...![]()
Imao najduži štap za pecanje![]()
Ima problema sa preuranjenom ejakulacijom?![]()