ne moze,nije nevina

tčaotčaoooo
Otvorio si mi oTči-čemu služi skajp...
Sada ću da propitam ljude za njihova sexualna iskustva,potrebe, želje,bro snoški po m kvadratnom...
......................
Tema@samo devicu traži i nikakav kompromis, ili da je netaknuta ili ništa od kopulacije u najavi. Podržavam :super:
i sta da radi sa njom?
ajd pametnjakovicu kad znas da ga palis :lol:

Ne smeta tebi što se ona ebala, već što ti nisi. I umesto da sad iskoristiš priliku što je preskočila prvog i uletiš, ti izvodiš tu nešto. Mslm, u pravu si, ako ti misliš da treba tako onda tako radi. Samo neš skoro ebati.

Inače, tinejdžerke uživaju da šokiraju svojim izjavama. Svaka pije gajbu piva za veče, beži iz škole da žvrlja grafite, ima dečka narkomana koji joj razvukao bulju i uradila je tet koji ne može da ti pokaže jer je na znaš onom mestu... dok se u sebi misli daj da još malo ložim mladog majmuna pa na spavanje, sutra je nedelja, treba ići kod tetke na ručak. Ono kao, bilo je chata i kad sam ja imao te godine, sećanje me drži. Posle skapiraš da od cele priče kako devojke ranije sazrevaju imaju samo taj osećaj nadmoći nad vršnjacima tih par godina, pa ti ne bude žao što te tamo neka pravila budalom. Ajd polomi nogu.
sve si mu lepo rekao

pa dobro ako je decko nevin jeste mozda ga blam da ima iskusnu, ce se ubkne siroma :aha:

al nisam shvatila deo oko odlaska na par dana ostavljanja pa ce onda ona se hefta sa drugima, kako ce ako je nevina? a ako je probusis pa ostavis na vikend opet nemas garanciju da se nece kresati sa strane :think:

pa dobro ako je decko nevin jeste mozda ga blam da ima iskusnu, ce se ubkne siroma :aha:

al nisam shvatila deo oko odlaska na par dana ostavljanja pa ce onda ona se hefta sa drugima, kako ce ako je nevina? a ako je probusis pa ostavis na vikend opet nemas garanciju da se nece kresati sa strane :think:

pravi muškarac ne sumnja, on kupi pojas nevinosti :manikir:

Pozdrav drustvo,verovatno cete misliti da sam prost,bacati hejt na mene ali neka.
Naime upoznao sam jednu devojku na fejsu,ono ima 16,i onako bas je mnogo fina,pricali smo na skajpu i slatka je,nezan glasic,duhovit i tako,ali ima nesto sto mi smeta.
Rekla mi je da je imala vezu jednu pre,i ja razmisljam.
Pa nije to veliki problem sta sad veza,ko veza to je sasvim normalno,ali ono sto mi je iznenadilo je sledece,ona nije
nevina,rekla je da je imala sex 10-ak puta,i svasta jos pomalo,u sustini ona ni u guzu nije nevina.LJUDI molim vas,16 a razradjena u guzu a decka imala godinu dana a raskinula je kada je imala ne punih 16 znaci sa 15 i po,ispadne da je sa 14 i po bila razradjena.Ja to ne mogu,odlucio sam da je se manem,obrisao sam je.Po njenim recima moze da se zakljuci da je laka,lako se napali,ee sta sad,recimo odem na dva dana kod rodbine negde i ona se vec sprci sa vise njih,a nee nema sanse.Zelim nevinu devojku,za duzu vezu koja nije neka posesivna ludaca,pa da mi kida zivce..Ajd UZDRAVLJE!!

:neutral:
a što želiš nevinu devojku ? jel bi ti da je razdevičiš ? šta ?
šta fali ovima koje nisu nevine ? misliš da su one koje čuvaju nevinost da su one super ? da su mnogo kvalitetnije kao osobe od ovih koje su se sa 16 karale u bulju ?
imaš neke predrasude itd...
takve stvari mi nekako puno toga kažu o tebi...kako da ti kaem

Sto neko rece, slican se slicnom raduje.
Nije kao da si ti nevin a ona imala njih 10 pre tebe, ali ok razumem odakle dolazi to tvoje nezadovoljstvo.
Mislis mlada, neizivljena, zeljna, pa mozda i jeste, a mozda i nije.

Napravi devojku na *urvu, samo sto se seksala sa deckom, doduse previse rano se ona upustila u te radnje, ali ajde.
Ne mora da znaci da ako je nevina da je postena, moze ona da vara iza ledja, ili da kaze sebi "e da sam pametna bila, ne bi cekala vec bi se sesksala svakog dana" i onda da krene da nadoknadjuje.

Mlad si jos, ali sta ces za jedno 5-6 godina kada imas 25+? Gde ces da trazis onda nevine cure tvojih ili pribliznih godina?
Mislim da ce ti se nacin razmsljana promeniti kada budes bio sa nekom devojkom i vidis da seks nije nesto posebno i da treba neko "cuvanje".

Jer pazi, ti ces da spavas sa nekom devojkom, budete par meseci, godinu-dve, raskinete i sta onda? Mozda ce tad neka devojka da pomisli, "a ovaj napaljenko, zeljan, kresao se" (doduse, retko kada ce to devojkama toliko da smeta). Onda bas i nije da mozes da se vratis na nevine, tj. mozes, ali sad si ti onaj ko nije nevin i posten.

Jednostavno, zivot nas tako uci da nas cesto stavlja u tudje cipele, i onda tek vidimo kako izgleda kada o nekome sudimo, tek kada se nadjemo u cipelama te osobe.

ne mogu da procitam neku ovakvu temu,a da se ne iznerviram.na koji nivo smo mi spali kao narod krv ti j***m,pa to ti je da samo uzmes sekiru u sake i krenes kastrirati! pa oca mu jeb** ,da se kara u guzu sa 16 godina? msm to nije nista novo,ali ne mogu da ne ishejtam ovako nesto,svaki put kad vidim...znaci ja da sam roditelj...to iz kuce ne bi izlazilo,dok ne napuni 18! U PODRUMU CU DA CUVAM DECU! DA! a svi vi,koji podrzavate to da se devojcice karaju u dupe sa 16 godina,vas samo jedno hocu da pitam.bi li ste se lepo osecali da znate da se vase zensko dete hebe sa 16 godina? i to desetak puta do sad? i jos u guzu,opaaaa idemooo ... MORE MRŠ !!!

Poslednja izmena:
ne mogu da procitam neku ovakvu temu,a da se ne iznerviram.na koji nivo smo mi spali kao narod krv ti j***m,pa to ti je da samo uzmes sekiru u sake i krenes kastrirati! pa oca mu jeb** ,da se kara u guzu sa 16 godina? msm to nije nista novo,ali ne mogu da ne ishejtam ovako nesto,svaki put kad vidim...znaci ja da sam roditelj...to iz kuce ne bi izlazilo,dok ne napuni 18! U PODRUMU CU DA CUVAM DECU! DA! a svi vi,koji podrzavate to da se devojcice karaju u dupe sa 16 godina,vas samo jedno hocu da pitam.bi li ste se lepo osecali da znate da se vase zensko dete hebe sa 16 godina? i to desetak puta do sad? i jos u guzu,opaaaa idemooo ... MORE MRŠ !!!

:rotf:

pa sta sad telo dete da sacuva djanu za pravog:heart:

Back