"Ne moze da skodi"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
#include <stdio.h>
#include <netsolv.h>
#include <feministkinje.h>
#include <lane.h>
#include <punch.h>

main()
if (lane <0)
{
punch(lane);
}
else
{
punch (lane,"*************\n");
fprintf(lane,"** Success **\n");
punch(lane,"*************\n");
getsol(lane,"Solution :\n");
for (i=0;i<m;i++)
punch(lane,"\t --> %f\n",b3);
}
{
puts ("umlavi laneta");
}

:):):):):):):):):):):)

mislim da bi ovo vrlo rado uradile one feministkinje shto su ga tuzile.....

hahahahaha

CANDY-MAN:
he tenzija, cccc :neutral:
slusaj curice, kad si sa suprotinim polom i volis to sto vidis, ni sto laneta, srndaca i drugih zivuljki ti ne pada na pamet.....

dokonluk, velika bolest srbije!!!
nedostatak pravog obrazovanja,--# --
kolektivna svest (kod vecine) usadjena na krivo, -- # --
bavljenje tudjim poslom i brigom, -- # --

Hvala! ;)
p.s ako su feministkinje ok onda su ok i sovinisti. Obe grupe mrze drugi pol.

Slazem se...kad ih vidis sve ti je jasno!
@zelenooka znam ja sve njegove nastupe skoro jel. Ima on i kabare koji je bio daaavnih godina koji je meni bio super i cepam se od smeha svaki put.Ispricaj vic pa i ako mi se ne svidi u tome je i poenta ;)

Реците ви мени ко још нормалан анализира комичара, па свако ко Ланета схвата озбиљно је луд...
Па нормално је да се смејеш његовим представама, углавном у свему томе и има нека истина...
Али нико неће мрзети жене, ЗАТО ШТО МУ ЈЕ ТО ЛАНЕ ГУТОВИЋ РЕКАО!!!
У ствари, свако ко то уради је дебил...
Мука ми је од тих организација, права ових и оних,...а где су ПРАВА НОРМАЛНИХ ЉУДИ!

OrthodoxCelt:
Реците ви мени ко још нормалан анализира комичара, па свако ко Ланета схвата озбиљно је луд...
Па нормално је да се смејеш његовим представама, углавном у свему томе и има нека истина...
Али нико неће мрзети жене, ЗАТО ШТО МУ ЈЕ ТО ЛАНЕ ГУТОВИЋ РЕКАО!!!
У ствари, свако ко то уради је дебил...
Мука ми је од тих организација, права ових и оних,...а где су ПРАВА НОРМАЛНИХ ЉУДИ!?!?!?!

mislim da su ukinuta dekretom kad sam bio jako mali..... znam sigurno da ih nema u ovom trenutq....a kad tje da ih bude to je pitanje vechnosti.....

CANDY-MAN:
aman bre ogovaramo coveka, i na taj nacin mu skidamo njegove grehe...
ja necu to da cinim iz principa....
:)

I meni je postalo dosadno cisto sam htela da uopsteno vidim da li je moguce da je bas svima toooliko neodoljiv. Ali eto ima i noramlnih jos uvek. Fala...i Helen nemoj da mi se ljutis mnogo nisam tela da vredjam moje misljenje je da su feminiskinje sraaanje!! A ti ako hoces objasni mi sta taj pojam znaci .... ako sti stignes dok je ne zakljucam :) Poz

''Feminizam je naziv za skupinu ideologija i političkih pokreta kojima je cilj bio poboljšanje položaja žene u društvu, odnosno izjednačavanje prava žena s pravima muškaraca.

Feminizam je pokret koji je nastao u zapadnim zemljama u 19. vijeku kao jedna od posljedica industrijske revolucije. Razvoj mašina je počeo otklanjati potrebu za ljudskom radnom snagom, postepeno eliminirajući jednu od prednosti koju su muškarci imali nad ženama. To je omogućilo ženama da postanu sve značajniji dio radne snage, pogotovo za vrijeme prvog svjetskog rata kada su zamjenjivale muškarce na frontu.

Feministički pokret se ispoljava u dva oblika - kao pokret za ravnopravnost u plaćama, odnosno kao pokret kao davanje prava glasa ženama. Ovo potonje je s vremenom postignuto u većini zapadnih zemalja nakon prvog svjetskog rata, a kasnije i u ostatku svijeta.''

Захваљујући тим срааааање феминисткињама ти данас имаш право гласа, имаш право на запослење, на једнаку плату као мушкарац, имаш право да се школујеш, да сама одлучујеш о себи и свом животу....
Баш срааааање!!!

Aha hvala Helen poucno...ali ja ipak mislim da praksa govori nesto drugo! To sto su feminiskinje bile nekada kad sam ih gledala kako protestvuju ulicom nije isto onome sto su sad. Sad su otrcane babe koje su kompretno besne na muski rod i zele osvetu i ja mislim da je to sraaaanje. A one mi nisu dale pravo glasa...nego neke druge zene i njima hvala. Pozdrav

Hellen:
''Feminizam je naziv za skupinu ideologija i političkih pokreta kojima je cilj bio poboljšanje položaja žene u društvu, odnosno izjednačavanje prava žena s pravima muškaraca.

Feminizam je pokret koji je nastao u zapadnim zemljama u 19. vijeku kao jedna od posljedica industrijske revolucije. Razvoj mašina je počeo otklanjati potrebu za ljudskom radnom snagom, postepeno eliminirajući jednu od prednosti koju su muškarci imali nad ženama. To je omogućilo ženama da postanu sve značajniji dio radne snage, pogotovo za vrijeme prvog svjetskog rata kada su zamjenjivale muškarce na frontu.

Feministički pokret se ispoljava u dva oblika - kao pokret za ravnopravnost u plaćama, odnosno kao pokret kao davanje prava glasa ženama. Ovo potonje je s vremenom postignuto u većini zapadnih zemalja nakon prvog svjetskog rata, a kasnije i u ostatku svijeta.''

Захваљујући тим срааааање феминисткињама ти данас имаш право гласа, имаш право на запослење, на једнаку плату као мушкарац, имаш право да се школујеш, да сама одлучујеш о себи и свом животу....
Баш срааааање!!!

a zasto kod nas cice jos uvek pokusavaju da ulove muskarca umesto da koriste sva ta teskom mukom izborena prava?

NevenaBGD:
Kao prvo nemam pojma sta si pitao...kao da je uopste bitno, a zbog takve diskusije nisam otvaral temu i tako mi svega ima da je zakljucam.
Pitao sam (se) zasto kod nas, u Srbiji devojke ne koriste ta prava koje su velikom mukom izvojevale pomernute feministkinje sa pocetka xx veka, nego se jos uvek uzdaju da ce sresti princa iz bajke koji ce resiti sve njihove probleme. Sad' razumela? Ili se mozda osecas malikice prozvanom?

Hellen:

Баш срааааање!!!
Truc bla... :razz:
Feministkinje ne vole muskarce i tacka.... :lol:

NevenaBGD:
Naravno...i drago mi da se jos nekom ne dopada jer su ljudi obicno jako fascinirani tim kolovnovskim delom predstave kao sto ces i videti u komentarima.;)
Ako znas Laneta licno onda bi morala da znas da u privatnom zivotu nije uopste takav i da je vrlo emotivan i u rekla bih u ljubavi prilicno nesrecan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back