Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 75.862
Pogledajte prilog 1661009Jel zna neko zbog čega ne mogu uzeti vremensku kartu za gsp
Gospon Miloše, u kakvom ste srodstvu sa Jašom?
mi tu ulicu doduše zovemo "Ješe Prodanovića", manguparija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1661009Jel zna neko zbog čega ne mogu uzeti vremensku kartu za gsp
Ne može ni to. U Danskoj se već godinama sve radi online. Nema šta da ideš u opštinu osim ako nisi tamo zaposlen.Znači može da se sazida kuća, opremi u full-u pa da se ode u opštinu po formalnu uknjižbu?
Nemam komjuter i ne znamNe može ni to. U Danskoj se već godinama sve radi online. Nema šta da ideš u opštinu osim ako nisi tamo zaposlen.
Evo ovde počinješ svoju gradnju.Nemam komjuter i ne zna, ja to oči u oči da se dogovorimo ko ljudi
Evo ovde počinješ svoju gradnju.
https://www.bygogmiljoe.dk/
Ako nemaš komp, platiš u firmama koje imaju da ti urade aplikaciju.
Oni su bezobrazni. Zalepiće se za njega i maltretirati dok ne uzmu pare. Pažljivo sa stokom.Što reče korisnik iznad, ako slučajno i naiđe kontrola (a ne verujem), samo im pokažeš to što si dobio; nije tvoja krivica što nešto u sistemu ne radi.
A ionako će prevoz biti džabe od prvog januara, bar su tako najavili, sem ako se opet nešto ne promeni.
Zavisi na koga naletiš. Nisu ni svi isti.Oni su bezobrazni. Zalepiće se za njega i maltretirati dok ne uzmu pare. Pažljivo sa stokom.
Postoji, ja kupila pre 10ak dana.a? zar to jos uvek postoji ?
ti imas gigabajte, nemas pare na racunu. zato i ne mozes da platis prevoz.Pa imam paket 30gb svaki mesec na mts
Први сусрет "појаве" са цивилизацијом.Ni ovaj nije iz Beograda, iz Leskovca... da vidiš šta ga snašlo u pravoj demokratiji...
![]()
Јок.Znači može da se sazida kuća, opremi u full-u pa da se ode u opštinu po formalnu uknjižbu?
E q ćete kad sve uzmu privatnici.Nisam ni ja, ali kad god sam bio nisam plaćao, ako baš naiđu pokaži to i gotovo.