Milos Prodanovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek malo dopuni.Fakat,skoro pa praznaprazna ti baterija, salim se..
nisam u toku...
Nisam iz bga oa nez, prvi put ovo radimKo uopšte i plaća, opusti se i uživaj u vožnji.
Nisam ni ja, ali kad god sam bio nisam plaćao, ako baš naiđu pokaži to i gotovo.Nisam iz bga oa nez, prvi put ovo radim
Jel imas neki mob.paket?Nisam iz bga oa nez, prvi put ovo radim
Ja sam ti na 2 sata od bga kod nas moraš vozaču pokazati kartu svaki put nema kontroleŠto reče korisnik iznad, ako slučajno i naiđe kontrola (a ne verujem), samo im pokažeš to što si dobio; nije tvoja krivica što nešto u sistemu ne radi.
A ionako će prevoz biti džabe od prvog januara, bar su tako najavili, sem ako se opet nešto ne promeni.
Pa kupi je na trafici.Ja sam ti na 2 sata od bga kod nas moraš vozaču pokazati kartu svaki put nema kontrole
Pa imam paket 30gb svaki mesec na mtsJel imas neki mob.paket?
Zato verovatno i ne mozes. Ja imam neki mali paket u Yettelu i ne mogu da saljem nista na 4cifrene brojeve,Pa imam paket 30gb svaki mesec na mts
Pa dobro sad Al nemaju na svakim trafikama karte ja mislimZato verovatno i ne mozes. Ja imam neki mali paket u Yettelu i ne mogu da saljem nista na 4cifrene brojeve,
ukljucujici i kartu za prevoz.
Probaj n.pr da posaljes neki sms za hum. pomoc, pa ces videti da li moze.Pa dobro sad Al nemaju na svakim trafikama karte ja mislim
Имају, питај на било којој трафици.Pa dobro sad Al nemaju na svakim trafikama karte ja mislim
Ne možeš zato što su ti verovatno blokirani plaćeni servisi, takozvani "VAS servisi"Pogledajte prilog 1661009Jel zna neko zbog čega ne mogu uzeti vremensku kartu za gsp
Ko uopšte i plaća, opusti se i uživaj u vožnji.
Nisam ni ja, ali kad god sam bio nisam plaćao, ako baš naiđu pokaži to i gotovo.
a? zar to jos uvek postoji ?Pa kupi je na trafici.
Priča je poptuno izmišljena ali je poučna. U Danskoj se ne ide u ludaru za mito, nego na sud i u tvorza ako treba.Ni ovaj nije iz Beograda, iz Leskovca... da vidiš šta ga snašlo u pravoj demokratiji...
![]()
Priča je poptuno izmišljena ali je poučna. U Danskoj se ne ide u ludaru za mito, nego na sud i u tvorza ako treba.
mitomanija.