Pa loluj ti koko koliko hoces, ali istina je to sto sam rekao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa bolje to nego da svrsis posle 2-3min...
Tumbas je celu noc i svima ce da prica kako si "baja" da mozes celu noc
ako naleti na nimfomanku....koja ne uzima terapiju bice super happy par....![]()
Pa loluj ti koko koliko hoces, ali istina je to sto sam rekao
ako naleti na nimfomanku....koja ne uzima terapiju bice super happy par....![]()

Dve nimfomanke!pa to i pricam... Obicno mi "normalni" moramo da bezimo od takvih devojaka...a sta ima bolje od nimfomanki
![]()
Dve nimfomanke!
Vodim ljubav sa curom i po sta i po vremena i nikako da svrsim.Pocinjem da ludim!:mad:

I moj muž ima taj "problem", ali na obostrano zadovoljstvo![]()

Vodim ljubav sa curom i po sta i po vremena i nikako da svrsim.Pocinjem da ludim!:mad:
..a na cemu si ti...sem njega?
svaka cast.

I ja sam imao taj "problem" i vidiš to uopšte nije problem, što duže to bolje...
Svrši li brate...?Vodim ljubav sa curom i po sta i po vremena i nikako da svrsim.Pocinjem da ludim!:mad:
Ako misliš na hemijske supstance (droga, vijagra itd.)- ništa od toga. Našli smo se. Ludi oboje. On nezasit, ja uvek tražim još...Manijak i nimfomanka
![]()
E obrati se najblizem servisu... Verovatno ti se nesto odlemilo.....:wink:
to je pravo..on ima problem...ti imas uzivanje....on ima uzivanje isto.....samo dezerta nema..
I kako si resio problem?...ma idi bre, sto ljudi sto tjudi...ja sam imao ranije stravichan problem nisam mogao da prestanem da svrshavam...poludeo sam...
Pogrešno si me razumela. Moj muž može dugoooo, ali nema problem da svrši.

zasto ne nadjes decka?
Ako misliš na hemijske supstance (droga, vijagra itd.)- ništa od toga. Našli smo se. Ludi oboje. On nezasit, ja uvek tražim još...Manijak i nimfomanka
![]()