A
Ana (22)
Gost
Dve godine sam u vezi sa deckom (sa kojim sam prvi put spavala) i do sada nisam nijednom svrsila u toku odnosa. U pocetku je on to radio jako brzo i nije Mario kako je meni. Govorio je da jos nisam dovoljno opustena i da je to problem. Medjutim posle 2 godine vise ne moze da koristi isti izgovor. Ranije je uspevao manuelnom stimulacijom da me dovede do orgazma. Vise ne, i izgleda da mu je svejedno. Zaista sma mislila da mi orgazam nije toliko bitan i gurala sam u stranu jer smo se solidno slagali. Sada postajem isfrustrirana kada njega vidim kako uziva i svrsava a posle odlazi u drugu sobu da radi nesto drugo.Pocinjem da ga napadam za svasta a cini mi se da moje nezadovoljstvo potice od loseg sexa i nezadovoljenja.
Kada napravim scenu zbog svega i kazem mu u lice govori mi da sam neozbiljna i pateticno-dramaticna. A da…oralni sex mi takodje ne prija u pocetku jeste …malo…ne koliko ostalim devojkama.
Volim ovog mladica , ali imam ogroman problem. Ima li neko neki predlog ..
Sta bi vi uradili?
Unapred hvala
ops:
Kada napravim scenu zbog svega i kazem mu u lice govori mi da sam neozbiljna i pateticno-dramaticna. A da…oralni sex mi takodje ne prija u pocetku jeste …malo…ne koliko ostalim devojkama.
Volim ovog mladica , ali imam ogroman problem. Ima li neko neki predlog ..
Sta bi vi uradili?
Unapred hvala